- 6 Şubat 2017
- 2.801
- 6.397
- 78
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #232.001
Patatesli pideler küçüktü sanırım? Yoksa 2 patatesli pide baya baya kacamak benceKaçamak değilde ikram yapılıyor,
Çeyiz sermeye gittik yiyeceğim hiç bir şey yok menümü paylasayim
Sabah 10:30
Zeytin 7/8 tane
Yarım but haşlanmış tavuk
Domates 5 dilim olarak
Ev yapımı çemen ekmeksiz olarak yedim
Akşam 5 de
5/6 yaprak dolması
2 patatesli pide
Bir bardak kola
Baska birşey yemedim yemeyeceğim
Su içmedim şuan çay içiyorum
1 saat leslie yapacağım
Ve yatana kadar 1 lt su içeceğim
Ay sanırım basınç fazla gelıyo bana ondan veremıyom herhalde.. Neyse 2.ders daha güzel olacak benceBen dun 4.derse girdim ve buyuk havuzda butun o sungerleri birakip yuzdum boydan boya tek seferde gidemesmde artik yuzuyorum oleyyy..
Burnun yavas yavas vercn suda cok sakin olcan isin sirri buymus
Bu arada yarın kontrol günü sabah tartılmayı unutmayın.. Görelim h.sonun günahı ne olmuş
Çok uzuldum canım ya inşallah düzelir anlatmak istersen dinleyebilirimKızlar ben devam edemiycem sanırım. Kararlıydım azimliydim ama psikolojim çok bozuldu moralim alt üst oldu.. Dünden beri eşimle tartışıyoruz zaten uzun zamandır aramız iyi değildi. Bu sabah ağır laflar ettik. Boşanmayı dile getirdik artik cidden. Canım sıkkın diyet miyet yapacak halim yok. Ne zaman toparlarım bilmiyorum. En çok da kızıma üzülüyorum herşeye şahit oldu. Korktu. Boşanırsak çok etkilenir.. Böyle hayaller kurmamıştım.. Kızım böyle bi ortamda büyümemeliydi:'(
O kadar uzun ki nereden nasıl başlamalı yım bilmiyorum. Açtığım konulara bakarsan hiç iyi olmamışız başından beriÇok uzuldum canım ya inşallah düzelir anlatmak istersen dinleyebilirim
Aynen ama ben hepsini yemedim üçe bölünmüş 2 parçası kaldı ve saat 5 olduğu için erittim 90 dakika leslie yaptım suyumuda içtim bir güzel dusumu aldım terimi attım yarın sabah göreceğiz bakalım kilomda ne çıkacak:)Patatesli pideler küçüktü sanırım? Yoksa 2 patatesli pide baya baya kacamak bence
Kızlar ben devam edemiycem sanırım. Kararlıydım azimliydim ama psikolojim çok bozuldu moralim alt üst oldu.. Dünden beri eşimle tartışıyoruz zaten uzun zamandır aramız iyi değildi. Bu sabah ağır laflar ettik. Boşanmayı dile getirdik artik cidden. Canım sıkkın diyet miyet yapacak halim yok. Ne zaman toparlarım bilmiyorum. En çok da kızıma üzülüyorum herşeye şahit oldu. Korktu. Boşanırsak çok etkilenir.. Böyle hayaller kurmamıştım.. Kızım böyle bi ortamda büyümemeliydi:'(
Ya ben niye Dayanamıyorum ya bugün dünya kadar şey indirdim midemeşimdi de çok mutsuzum menümü yazmıyorum çünkü çok fazla ekmek ve yağlı şeyler yok ama aburcubur var
İnşallah herşey güzel olur böyle dua ediyorum. Aynı evin içinde iki yabancı olmak mı yoksa boşanmak mı? Bunu düşünüyorum. Üçüncü seçenek acaba düzelir miyizi artık düşünemez oldumüzüldüm canımALLAH sana yardım etsin. hayırlısı olur inşALLAH. yinede koyverme kendini güçlü ol. kızın için kendin icin yap bunu. herşey güzel olur inşALLAH
Kızlar ben devam edemiycem sanırım. Kararlıydım azimliydim ama psikolojim çok bozuldu moralim alt üst oldu.. Dünden beri eşimle tartışıyoruz zaten uzun zamandır aramız iyi değildi. Bu sabah ağır laflar ettik. Boşanmayı dile getirdik artik cidden. Canım sıkkın diyet miyet yapacak halim yok. Ne zaman toparlarım bilmiyorum. En çok da kızıma üzülüyorum herşeye şahit oldu. Korktu. Boşanırsak çok etkilenir.. Böyle hayaller kurmamıştım.. Kızım böyle bi ortamda büyümemeliydi:'(
Ya ben niye Dayanamıyorum ya bugün dünya kadar şey indirdim midemeşimdi de çok mutsuzum menümü yazmıyorum çünkü çok fazla ekmek ve yağlı şeyler yok ama aburcubur var
İnşallah tez vakitte atlatırım bu süreci. Şu an zaman lazım bize. Bi süre yazamayabilirim buraya. Ama tekrar daha kararlı bir şekilde dönmeyi çok istiyorum bakalım Allah ne gösterecekböyle olaylar hayatın bir parçası herkesin başına gelebilir şimdi modun düşük olduğundan yapamıcam desen de bence yaşam senin yaşamın kiloları da taşıyan sensin pes etme. bu süreci atlatınca dön. ayrıca bizimle de paylaşabilirsin sıkıntılarını keşke elimizden bir şey gelse. ama iş şiddete varıyorsa ve kavgalar sürekli bir haldeyse bence boşa kürek çekip hem kendini hem kızını yıpratman mantıksız.. duygular beni aşar. bu söylediklerim maddime değil ama insan bazen tarafsız bir bakış açısına dışardan birini fikrine ihtiyaç duyar... sağlam dur ve güçlü ol
menü yazmadıkça azar yemedikçe yemeye devam edeceksin boşuna şikyet etme. yazmalısın ki biraz çekincen olsun yerken kötü diye yazmamak yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?