Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kaçamak değilde ikram yapılıyor,
Çeyiz sermeye gittik yiyeceğim hiç bir şey yok menümü paylasayim
Sabah 10:30
Zeytin 7/8 tane
Yarım but haşlanmış tavuk
Domates 5 dilim olarak
Ev yapımı çemen ekmeksiz olarak yedim
Akşam 5 de
5/6 yaprak dolması
2 patatesli pide
Bir bardak kola
Baska birşey yemedim yemeyeceğim
Su içmedim şuan çay içiyorum
1 saat leslie yapacağım
Ve yatana kadar 1 lt su içeceğim

merhabalar kızlar: )
bugün kü menüm.
sabah
1 haşlanmış yumurta
beyaz peynir 1 kibrit kutusu kadar
domates biber dereotu maydanoz

ikindi de
yarim tabak köfteli patates suyu yenmedi
1 kase yoğurt
1 tabak turşu kavurması. tuzu iyice alınmıştı.

akşamda 1 küçük ayva.

su 1 lt kadar içtim ama daha içeceğim.
spor olarak 30dk kondisyon bisikletinde interval yapacağım
sonra da karın çalışacağım.

spordan önce de zencefil zerdeçal ve tarçınlı yoğurt kuru yapacağım.

görüşürüz: )

Patatesli pideler küçüktü sanırım? Yoksa 2 patatesli pide baya baya kacamak bence

Dünkü menüm

Sabah
2 dilim çavdar ekmeği
Yarım yumurta
3 yaprak marul
1 şekersiz çay

Ara
1 sade t. Kahvesi
2 kuru kayısı
2 ceviz

Ara
1 tarçınli muz
1 caybardagi süt

Akşam
1 kase barbunya yemeği

Spor 20 dakika fat burn cardio, 30 mekik, 250 ip atlama
Su 3 litre

Bugünkü menum
Sabah yarım haşlanmış yumurta
1 kk kaşar peyniri
3 kaşık cokelek salatası
3 zeytin
1 dilim beyaz ekmek

Ara
1 sade türk kahvesi
2 tane parmak tatlısı (parmak buyuklugunde)

Akşam
Fırında levrek
Bol salata

Su 2 litre
Spor 1 mil leslie, 20 dakika fat burn cardio, bol temizlik

Menümü yazayım da yatayım. Uykum geldi erkenden

Sabah
soganlı omlet
bıraz peynır cay

Öğle
bıraz z.yaglı fasulye

Ara
1tarcınlı turk kahvesı
2kuru kayısı 10fındık

aksam
Mas fasulyelı tavuklu bı salata yaptım.(resmını cektım atarım sıze sonra)
Bıraz yogurt

Su: 2,5lt
Spor bugun yapmadım

morordek toplight

Ben dun 4.derse girdim ve buyuk havuzda butun o sungerleri birakip yuzdum boydan boya tek seferde gidemesmde artik yuzuyorum oleyyy..
Burnun yavas yavas vercn suda cok sakin olcan isin sirri buymus
Ay sanırım basınç fazla gelıyo bana ondan veremıyom herhalde.. Neyse 2.ders daha güzel olacak bence

Kızlar ben devam edemiycem sanırım. Kararlıydım azimliydim ama psikolojim çok bozuldu moralim alt üst oldu.. Dünden beri eşimle tartışıyoruz zaten uzun zamandır aramız iyi değildi. Bu sabah ağır laflar ettik. Boşanmayı dile getirdik artik cidden. Canım sıkkın diyet miyet yapacak halim yok. Ne zaman toparlarım bilmiyorum. En çok da kızıma üzülüyorum herşeye şahit oldu. Korktu. Boşanırsak çok etkilenir.. Böyle hayaller kurmamıştım.. Kızım böyle bi ortamda büyümemeliydi :'(

Ya ben niye Dayanamıyorum ya bugün dünya kadar şey indirdim mideme şimdi de çok mutsuzum menümü yazmıyorum çünkü çok fazla ekmek ve yağlı şeyler yok ama aburcubur var

Çok uzuldum canım ya inşallah düzelir anlatmak istersen dinleyebilirim

Patatesli pideler küçüktü sanırım? Yoksa 2 patatesli pide baya baya kacamak bence
Aynen ama ben hepsini yemedim üçe bölünmüş 2 parçası kaldı ve saat 5 olduğu için erittim 90 dakika leslie yaptım suyumuda içtim bir güzel dusumu aldım terimi attım yarın sabah göreceğiz bakalım kilomda ne çıkacak:)

üzüldüm canım ALLAH sana yardım etsin. hayırlısı olur inşALLAH. yinede koyverme kendini güçlü ol. kızın için kendin icin yap bunu. herşey güzel olur inşALLAH

Ya ben niye Dayanamıyorum ya bugün dünya kadar şey indirdim mideme şimdi de çok mutsuzum menümü yazmıyorum çünkü çok fazla ekmek ve yağlı şeyler yok ama aburcubur var

bence sen önce kilo vermek istiyormusun istemiyormusun ona karar ver. seninle aynı zamanlarda gruba geldik. ama sen bu gidişle listeye bile giremeyeceksin. zaman kaybediyorsun. yazık bedenine bu kötülüğü yapma. bir de saglikcisin ama sağlığını hiç dusjnmuhorsun. hadi bu hafta silkelen biraz toparlaan. alma evine abur cubur

üzüldüm canım ALLAH sana yardım etsin. hayırlısı olur inşALLAH. yinede koyverme kendini güçlü ol. kızın için kendin icin yap bunu. herşey güzel olur inşALLAH
İnşallah herşey güzel olur böyle dua ediyorum. Aynı evin içinde iki yabancı olmak mı yoksa boşanmak mı? Bunu düşünüyorum. Üçüncü seçenek acaba düzelir miyizi artık düşünemez oldum

böyle olaylar hayatın bir parçası herkesin başına gelebilir şimdi modun düşük olduğundan yapamıcam desen de bence yaşam senin yaşamın kiloları da taşıyan sensin pes etme. bu süreci atlatınca dön. ayrıca bizimle de paylaşabilirsin sıkıntılarını keşke elimizden bir şey gelse. ama iş şiddete varıyorsa ve kavgalar sürekli bir haldeyse bence boşa kürek çekip hem kendini hem kızını yıpratman mantıksız.. duygular beni aşar. bu söylediklerim maddime değil ama insan bazen tarafsız bir bakış açısına dışardan birini fikrine ihtiyaç duyar... sağlam dur ve güçlü ol

menü yazmadıkça azar yemedikçe yemeye devam edeceksin boşuna şikyet etme. yazmalısın ki biraz çekincen olsun yerken kötü diye yazmamak yok

bir hastalığın pençesine kapıldım kurtulamıyorum
dünün menüsü gelsin
sabah 09.00
iki-3 kaşık menemen
2 lokma esmer ekmek
bir çatal beyaz peynir
bir çatak kaşar

öğlen:12.30
yarım porsiyon yayla çorbası
3 yemek kaşığı musakka
3 yemek kaşığı salata
1 yemek kaş pilav

akşam: 19.30
bir büyük boy ızgara köfte
iki kaşık renmiş havuç mor lahana
yarım kornişon turşu
bir dilim ekmek

2 litre falan su var bi de yarım saat kadar yürüyüş.

cumartesi günlerim neden hep böyle leş olmak zorunda yaaa akşama batırdım hiç yememe kararı almıştım ondan böyle olduu dışardaydım cezboldum arkadaşın tabağının yarısı gitti herhalde

İnşallah tez vakitte atlatırım bu süreci. Şu an zaman lazım bize. Bi süre yazamayabilirim buraya. Ama tekrar daha kararlı bir şekilde dönmeyi çok istiyorum bakalım Allah ne gösterecek

bugünün menüsü GELİYOR!!

sabah: 9.30
yağsız peynirli omlet
3 zeytin
domates salatalık
bi çimdik ekmek

12.00 öğle
iki kaşık haşlama tavuklu pilav
iki kaşık taze fasülye

akşam 17.50
yarım kase tavuk suyu çorbası
toplam yarım kase edecek şekilde tavuklu pilav ve fasülye
bol bol yağsız salata

su midemi bulandırıor ama işte idare ediyorum 1,5 2 ye yakın şu an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…