Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İnşallah tez vakitte atlatırım bu süreci. Şu an zaman lazım bize. Bi süre yazamayabilirim buraya. Ama tekrar daha kararlı bir şekilde dönmeyi çok istiyorum bakalım Allah ne gösterecek
@toplight kaptanımızla görüşmeden gitme de bari diskalifiye gibi bir durum olmasın yoksa tekrar katılamıyorsun canım olur mu

arkadaşlar ben yarın tartı sonucumdan memnun olmazsam şifa orucunu deniycem ya en azından sabah bişeyler yiyip kahvaltıdan sonra full sıvı ile beşlensem öyle kendimce yorumlasam bence hoş olabilir yarın başlıcam

bende sade şu içemiyorum. o un için suyum un icine yarim limon dilimliyorum kabuk tarçın ve taze zencefil 2-3 dilim koyuyorum. o zaman gayet güzel içiliyor. yeşil elma dilimide güzel oluyor

bazen ayrılık daha iyi gelir insana. ama artık çare yoksa. bütün yolları denemeden ayrılma. ben sadece bunu tavsiye edebilir.. zamana bırak bekle. acele etme. iyi olur inşALLAH.

Herkese günaydınlar;

sabah tartısı 91,200

dün sabah tartıldığımda 90,800 dü oysa...

bu hafta iyice asılmak lazım. böyle sabit sabit olmaz. zarardayım

Zor bir dönemden geçiyorsun. Yaşadıklarını en iyi sen bilirsin. Sakin kafayla düşün, öfkeyle karar verme sakın. İnşallah herşey daha iyi olur bundan sonra.

Ya ben niye Dayanamıyorum ya bugün dünya kadar şey indirdim mideme şimdi de çok mutsuzum menümü yazmıyorum çünkü çok fazla ekmek ve yağlı şeyler yok ama aburcubur var

En dayanamadığım şeylerdir abur cubur, çikolata, tatlı ve hamur işi. Ama onları bırakmadan gram veremiyorum ben. Üstelik 2 çocuğum var, evden uzak tutabilmem de pek mümkün olmuyor. Mümkün olduğu kadar çok tarçın tüketiyorum. Bastırıyor tatlı isteğimi. Çok aç kalmamaya çalışıyorum, ara öğünleri mutlaka yapmaya çalışıyorum, yoksa gözüm dönüyor resmen yeme konusunda. Meyve hiç yemezdim günde en az bir kere meyve yiyorum artık.
Bir de karar vermek gerekiyor ya kilo vermek ya da abur cubur, yoksa boşa kürek çekiyorsun..

Günaydınlar hanımlarr :)

canım öncelikle kendinin ve kızının değerli olduğunu bil tamam mı? çocuğunu mutsuz bi evlilikte büyütmeyi tercih etme, konularına baktım eşin hep aynı, umursamaz sanki. kendini üzdüğüne değmez inan, Sen ve kızın çok değerlisiniz unutma bunu bak bi daha yazdım. ona göre davran ona göre hareket et. hakkında hayırlısı olsun.

henüz listeye girmediğin için diskalifiye durumu söz konusu olmaz senin için, kafan ne zaman rahatlarsa gel.

Gunaydin guzel takimim
Canım bu menun kotu degil ki o kadar? Yani evet ekmek yemesen olurmus ama 1 dilim sonuçta. Kafayi duvarlara vuracak bi durum yok bence
toplight psikolojim düzelene kadar bi süre sizlerden ayrı kalsam geri dönebilir miyim?
Canım insallah en kısa surede halledersin sorunlarını. Listede olmadığın icin diskalifiye durumun olmaz, ne zaman istersen gelebilirsin takıma.

günaydınlarrr
kızlar sabahtan beri koşturuyorum ancak okuyabildim geçmişi
canım allah yardımcın olsun zor bir durum
toplight psikolojim düzelene kadar bi süre sizlerden ayrı kalsam geri dönebilir miyim?
tabiiki ne zaman istersen dönebilirsin ayrıca möenü falan bildirmek zorunda değilsin dertlerini paylaşmak içinde olsa gelebilirsin canım buraya

Günaydın bayanlar..
Ben yine +1 ile basladım haftaya!!

Aslinda eskisine göre çok çok az yiyorum ama illa oluyor kriz gibi oluyor bi anda ama inanın ki gerçekten dayanmaya çalışıyorum daha önce bu kadar bile dayandığım olmamıştı

bu arada hani bir laf var yediğin hurmalar diye dün ne güzel saat 5 te kapatmıştım dükkanı ama akşam 8,30 da 4-5 kaşık barbunya yiyerek bozdum düzeni canım sıkıldı ona rağmen 200 gr artıdayım yemeyeydim onu ne güzel ekside olacaktım

Sanmıyorum o kadarcık barbunyadan olduğunu belki de ödem toplamissindir birazçık :)

Aslinda eskisine göre çok çok az yiyorum ama illa oluyor kriz gibi oluyor bi anda ama inanın ki gerçekten dayanmaya çalışıyorum daha önce bu kadar bile dayandığım olmamıştı

sevgili çikilatacanavarı
nacizane tavsiyem sana kararlı olman. bende akşam çayın yanında brovni yemeyi severdim. hatta çok zararlı olduğunu bile bile 1 paket büyük boy cipsi mideye indirirdim. bazı zamanlarda evde bir sürü abur cubur olmasına rağmen 2-3 dilim trabzon ekmeğini yediğim olmuştu. sırf can sıkıntısından.
peki bunlar bana ne kazandırıdı? bol bol yağ, kilo. giydiğim yakışmaz. Zaten giyecek pek birşeyde yok.
tarçın gerçekten tatlı isteğini kesiyor. Su da yeme isteğini. Bir şey yemek istediğinde 1 büyük bardak su iç. içine limon at tarçın çubuğu at. ama önce kararlı ol. arada kaçamak olmasın ama hadi oldu diyelim. battı balık yan gider deme. ipin ucu sende olsun.
Lütfen kendin için birşey yap.

Teşekkür ederim tavsiyelerin için uymaya calisicam mutlaka çünkü bu sefer gerçekten ne istediğimi biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…