- 13 Mayıs 2012
- 577
- 977
- 103
- 32
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #232.021
@toplight kaptanımızla görüşmeden gitme de bari diskalifiye gibi bir durum olmasın yoksa tekrar katılamıyorsun canım olur muİnşallah tez vakitte atlatırım bu süreci. Şu an zaman lazım bize. Bi süre yazamayabilirim buraya. Ama tekrar daha kararlı bir şekilde dönmeyi çok istiyorum bakalım Allah ne gösterecek
bugünün menüsü GELİYOR!!
sabah: 9.30
yağsız peynirli omlet
3 zeytin
domates salatalık
bi çimdik ekmek
12.00 öğle
iki kaşık haşlama tavuklu pilav
iki kaşık taze fasülye
akşam 17.50
yarım kase tavuk suyu çorbası
toplam yarım kase edecek şekilde tavuklu pilav ve fasülye
bol bol yağsız salata
su midemi bulandırıor ama işte idare ediyorum 1,5 2 ye yakın şu an
İnşallah herşey güzel olur böyle dua ediyorum. Aynı evin içinde iki yabancı olmak mı yoksa boşanmak mı? Bunu düşünüyorum. Üçüncü seçenek acaba düzelir miyizi artık düşünemez oldum
Kızlar ben devam edemiycem sanırım. Kararlıydım azimliydim ama psikolojim çok bozuldu moralim alt üst oldu.. Dünden beri eşimle tartışıyoruz zaten uzun zamandır aramız iyi değildi. Bu sabah ağır laflar ettik. Boşanmayı dile getirdik artik cidden. Canım sıkkın diyet miyet yapacak halim yok. Ne zaman toparlarım bilmiyorum. En çok da kızıma üzülüyorum herşeye şahit oldu. Korktu. Boşanırsak çok etkilenir.. Böyle hayaller kurmamıştım.. Kızım böyle bi ortamda büyümemeliydi:'(
Ya ben niye Dayanamıyorum ya bugün dünya kadar şey indirdim midemeşimdi de çok mutsuzum menümü yazmıyorum çünkü çok fazla ekmek ve yağlı şeyler yok ama aburcubur var
İnşallah herşey güzel olur böyle dua ediyorum. Aynı evin içinde iki yabancı olmak mı yoksa boşanmak mı? Bunu düşünüyorum. Üçüncü seçenek acaba düzelir miyizi artık düşünemez oldum
Canım bu menun kotu degil ki o kadar? Yani evet ekmek yemesen olurmus ama 1 dilim sonuçta. Kafayi duvarlara vuracak bi durum yok bencebir hastalığın pençesine kapıldım kurtulamıyorum
dünün menüsü gelsin
sabah 09.00
iki-3 kaşık menemen
2 lokma esmer ekmek
bir çatal beyaz peynir
bir çatak kaşar
öğlen:12.30
yarım porsiyon yayla çorbası
3 yemek kaşığı musakka
3 yemek kaşığı salata
1 yemek kaş pilav
akşam: 19.30
bir büyük boy ızgara köfte
iki kaşık renmiş havuç mor lahana
yarım kornişon turşu
bir dilim ekmek
2 litre falan su var bi de yarım saat kadar yürüyüş.
cumartesi günlerim neden hep böyle leş olmak zorunda yaaa akşama batırdım hiç yememe kararı almıştım ondan böyle olduu dışardaydım cezboldum arkadaşın tabağının yarısı gitti herhalde
Canım insallah en kısa surede halledersin sorunlarını. Listede olmadığın icin diskalifiye durumun olmaz, ne zaman istersen gelebilirsin takıma.toplight psikolojim düzelene kadar bi süre sizlerden ayrı kalsam geri dönebilir miyim?
canım allah yardımcın olsun zor bir durumKızlar ben devam edemiycem sanırım. Kararlıydım azimliydim ama psikolojim çok bozuldu moralim alt üst oldu.. Dünden beri eşimle tartışıyoruz zaten uzun zamandır aramız iyi değildi. Bu sabah ağır laflar ettik. Boşanmayı dile getirdik artik cidden. Canım sıkkın diyet miyet yapacak halim yok. Ne zaman toparlarım bilmiyorum. En çok da kızıma üzülüyorum herşeye şahit oldu. Korktu. Boşanırsak çok etkilenir.. Böyle hayaller kurmamıştım.. Kızım böyle bi ortamda büyümemeliydi:'(
tabiiki ne zaman istersen dönebilirsin ayrıca möenü falan bildirmek zorunda değilsin dertlerini paylaşmak içinde olsa gelebilirsin canım burayatoplight psikolojim düzelene kadar bi süre sizlerden ayrı kalsam geri dönebilir miyim?
Aslinda eskisine göre çok çok az yiyorum ama illa oluyor kriz gibi oluyor bi anda ama inanın ki gerçekten dayanmaya çalışıyorum daha önce bu kadar bile dayandığım olmamıştıEn dayanamadığım şeylerdir abur cubur, çikolata, tatlı ve hamur işi. Ama onları bırakmadan gram veremiyorum ben. Üstelik 2 çocuğum var, evden uzak tutabilmem de pek mümkün olmuyor. Mümkün olduğu kadar çok tarçın tüketiyorum. Bastırıyor tatlı isteğimi. Çok aç kalmamaya çalışıyorum, ara öğünleri mutlaka yapmaya çalışıyorum, yoksa gözüm dönüyor resmen yeme konusunda. Meyve hiç yemezdim günde en az bir kere meyve yiyorum artık.
Bir de karar vermek gerekiyor ya kilo vermek ya da abur cubur, yoksa boşa kürek çekiyorsun..
Sanmıyorum o kadarcık barbunyadan olduğunu belki de ödem toplamissindir birazçık :)bu arada hani bir laf var yediğin hurmalar diye dün ne güzel saat 5 te kapatmıştım dükkanı ama akşam 8,30 da 4-5 kaşık barbunya yiyerek bozdum düzeni canım sıkıldı ona rağmen 200 gr artıdayım yemeyeydim onu ne güzel ekside olacaktım
Aslinda eskisine göre çok çok az yiyorum ama illa oluyor kriz gibi oluyor bi anda ama inanın ki gerçekten dayanmaya çalışıyorum daha önce bu kadar bile dayandığım olmamıştı
canım akşamı ne kladar erken kapatırsan o kadar iyi normalde o saatte hiç bir şey yemezdim o barbunaları yedim 15-20 dk sonrada yattımSanmıyorum o kadarcık barbunyadan olduğunu belki de ödem toplamissindir birazçık :)
Teşekkür ederim tavsiyelerin için uymaya calisicam mutlaka çünkü bu sefer gerçekten ne istediğimi biliyorumsevgili çikilatacanavarı
nacizane tavsiyem sana kararlı olman. bende akşam çayın yanında brovni yemeyi severdim. hatta çok zararlı olduğunu bile bile 1 paket büyük boy cipsi mideye indirirdim. bazı zamanlarda evde bir sürü abur cubur olmasına rağmen 2-3 dilim trabzon ekmeğini yediğim olmuştu. sırf can sıkıntısından.
peki bunlar bana ne kazandırıdı? bol bol yağ, kilo. giydiğim yakışmaz. Zaten giyecek pek birşeyde yok.
tarçın gerçekten tatlı isteğini kesiyor. Su da yeme isteğini. Bir şey yemek istediğinde 1 büyük bardak su iç. içine limon at tarçın çubuğu at. ama önce kararlı ol. arada kaçamak olmasın ama hadi oldu diyelim. battı balık yan gider deme. ipin ucu sende olsun.
Lütfen kendin için birşey yap.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?