Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ay kızlar jiliana bi daha göz kırpsam mı diyorum. Deli cesareti önceden bi denemişliğim vardı ama malum o zamanlar tosuncuk yavrusuydum. Şimdi işe yarar mı ki,daha doğrusu nefesim yiter mi acep
Bence bu sefer yapabilirsin.Kilo verdikçe çok daha rahat oluyor.Hepsini bitiremesen de 5-10 dk yapmaya başla faydasını kesinlikle görürsün.

wendy nasılsın rakibem?? Dün yürümüşsün ne güzel. Döndün sahalara bu sefer..
Sen bu hafta bende oruç tutayım demiştin. Bana eşlik edecek misin??
Az önce komşum geldi. Sana ne olmuş böyle, Bir lokma kalmışsın, Azıcık yemek ye dedi.. Nasıl mutlu oldum anlatamam..

Bence bu sefer yapabilirsin.Kilo verdikçe çok daha rahat oluyor.Hepsini bitiremesen de 5-10 dk yapmaya başla faydasını kesinlikle görürsün.
Sonunda ölmezsem deneyeyim bu akşam o zaman :) Sen napıyon ebrusum yaptın mı pazartesı bıldırımını ben mı gormedım. Niyetlı mısın yoksa yıne? Mezun edıcez mı senı sonunda.. Ayy çıpçıtır oldun sonunda yaa.. Kişşşkee benim olsaaa
( Şaka şaka maşallah benim güzelime nazarlar gözler değmesin inşallah )

yaa kızlar @zoey1616 in numarası yok sizlerde dimi çok merak ediyorum ne durumda diye?
candy_candy sen nerelerdesin canım hiç menü falan yok ne durumdasın

kaptanım akşam girip menü bildiricem sunum hazırlığı içerisindeyiz. bugün koşturuyorum. ben bugün den itibaren menülerimi düzenli bi şekilde bildirmeye devam edicem. hafta sonu abartmadım hiç normal yedim ama çok sıkmadım da bu sabah tartılmadım yarın sabah tartılıp bildiririm.

Tünaydınlaaar :)

candy_candy candym kırdım mı seni acaba? Üzüldüm dün gece valla ama senin iyiliğine bu, o kiloya inmeye çabalamaktansa azda olsa Eksi görmek daha mutlu edecektir İnan.

canım geçmişi okuyamadım. çok acayip giden bi 3 günün içindeyim hafta sonu hiç oturmadım aktiviteler aktiviteler cumartesi yarım gün fazla mesai yaptım sunum hazırlıyorum. bugün çok kısa bi ara verdim onda da bilgisayar başında değildim arkadaşın yanına kahve içmeye gittim o yüzden de hiç uğrama fırsatım olmadı yav

güzel arkadaşım ben bu gruptaki çoğu kişinin iyi niyetinden ve arkadaşlığından eminim kırılmam merak etme.. hem bu hafta bommmmmba gibi dönücem listelere bu ipin ucunu bırakmicam artık çünkü 2017 benim yılımmmmm

yaa kızlar @zoey1616 in numarası yok sizlerde dimi çok merak ediyorum ne durumda diye?
candy_candy sen nerelerdesin canım hiç menü falan yok ne durumdasın

Kaptanım bende meraklardayım, ses verse keşke.

ordeğim hocasının verdiği işleri yapıyordur ondan sesi çıkmıyordur

Doğru, arada uğrasın kafası dağılır :)

Ay kızlar jiliana bi daha göz kırpsam mı diyorum. Deli cesareti önceden bi denemişliğim vardı ama malum o zamanlar tosuncuk yavrusuydum. Şimdi işe yarar mı ki,daha doğrusu nefesim yiter mi acep

Valla sonunu hiç göremedim özgecim, bi başla bakalım sende, sıkılaşırsın iyi olur :)

Maşallah ebruşum darısı bana :) bugün dr yürüdüm ama tartı eksiye gideceğine artıya gidiyo sinirlerim zıplıyor

Yarın başlayım mı? Dün unutmuşum niyetlenmeyi sabah aklıma geldi.

Canımmm, aynen öyle :)

Hosgeldin tekrar canim. Kaptan yardimcisiyim 25yasindayim, nisan da 91le basladim 63civariyim simdi.
Sen neler yapiyosun,boyun kilon hedefin ne. Anlat biraz kendini bakalim.. kizlar da gördükçe gelir sarilmaya zaten
Hos bulduk canimm. Ben 32 yasindayim 1.60 boy 69 kiloyum 3 hafta oldu diyete baslayali 73.2 ile basladim diyetime ve sporuma duzenli uyuyorum.. hedefim 52 kesinlikle cok istikrarliyim verecem insaAllah Allah in izniyle.. buarada sen nasil guzel bi kilo vermissin masaAllah..

hoşgeldin. Hedefine ulaşırsın inşALLAH :)

Sagol canim daha guzelleri hepimize insallah..
2hafta deneme süren var sonra listeye girebilirsin. Heraksam toplu olarak yediklerimizi miktarlariyla,su ve sporumuzu paylasip yorumluyoruz.. ciss yaparsak coookk kiziyoruzz yaa ona gire.. ciss yokk.
Kaptanimiz toplight ve diger k.yar. ordekcimizi var morordek
Ordekcim gelince kaydeder giris hedef kilonu..
Ee neler yapiyosun uyguladigin bi diyet turu var mi,minnak sirlarin varsa paylas bizimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…