- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #232.061
O zamn tamamen ipin ucu kaçmasın diye günde 2 kare bitter yeme hakkı ver kendine ama onun dışına çıkma..Zamanla bire düşürürsün sonra tamamen bırakırsın.Normalde yediklerimi saysam aklınızı kacirabilirsiniz
Bence bu sefer yapabilirsin.Kilo verdikçe çok daha rahat oluyor.Hepsini bitiremesen de 5-10 dk yapmaya başla faydasını kesinlikle görürsün.Ay kızlar jiliana bi daha göz kırpsam mı diyorum. Deli cesareti önceden bi denemişliğim vardı ama malum o zamanlar tosuncuk yavrusuydum. Şimdi işe yarar mı ki,daha doğrusu nefesim yiter mi acep
Keşke numarası olsaydı bende çok merak ediyorum. Bir çıkışyolu bulmuştur umarım.yaa kızlar @zoey1616 in numarası yok sizlerde dimi çok merak ediyorum ne durumda diye?
candy_candy sen nerelerdesin canım hiç menü falan yok ne durumdasın
Sonunda ölmezsem deneyeyim bu akşam o zaman :) Sen napıyon ebrusum yaptın mı pazartesı bıldırımını ben mı gormedım. Niyetlı mısın yoksa yıne? Mezun edıcez mı senı sonunda.. Ayy çıpçıtır oldun sonunda yaa.. Kişşşkee benim olsaaaBence bu sefer yapabilirsin.Kilo verdikçe çok daha rahat oluyor.Hepsini bitiremesen de 5-10 dk yapmaya başla faydasını kesinlikle görürsün.
yaa kızlar @zoey1616 in numarası yok sizlerde dimi çok merak ediyorum ne durumda diye?
Tünaydınlaaar :)
candy_candy candym kırdım mı seni acaba? Üzüldüm dün gece valla ama senin iyiliğine bu, o kiloya inmeye çabalamaktansa azda olsa Eksi görmek daha mutlu edecektir İnan.
Gelene hosgeldin derler bizde canim :)Aranıza katılmak istiyorum,ne dersiniz?
yaa kızlar @zoey1616 in numarası yok sizlerde dimi çok merak ediyorum ne durumda diye?
ordeğim hocasının verdiği işleri yapıyordur ondan sesi çıkmıyordur
Ay kızlar jiliana bi daha göz kırpsam mı diyorum. Deli cesareti önceden bi denemişliğim vardı ama malum o zamanlar tosuncuk yavrusuydum. Şimdi işe yarar mı ki,daha doğrusu nefesim yiter mi acep
Maşallah ebruşum darısı bana :) bugün dr yürüdüm ama tartı eksiye gideceğine artıya gidiyo sinirlerim zıplıyorwendy nasılsın rakibem?? Dün yürümüşsün ne güzel. Döndün sahalara bu sefer..
Sen bu hafta bende oruç tutayım demiştin. Bana eşlik edecek misin??
Az önce komşum geldi. Sana ne olmuş böyle, Bir lokma kalmışsın, Azıcık yemek ye dedi.. Nasıl mutlu oldum anlatamam..
canım geçmişi okuyamadım. çok acayip giden bi 3 günün içindeyim hafta sonu hiç oturmadım aktiviteler aktiviteler cumartesi yarım gün fazla mesai yaptım sunum hazırlıyorum. bugün çok kısa bi ara verdim onda da bilgisayar başında değildim arkadaşın yanına kahve içmeye gittim o yüzden de hiç uğrama fırsatım olmadı yav
güzel arkadaşım ben bu gruptaki çoğu kişinin iyi niyetinden ve arkadaşlığından eminim kırılmam merak etme.. hem bu hafta bommmmmba gibi dönücem listelere bu ipin ucunu bırakmicam artık çünkü 2017 benim yılımmmmm
Hosgeldin canim,ilk sayfada kurallar var onlari okuyup buraya kabul ettim yazarsan liste icin deneme suren baslamis olacakMerhaba hanimlar herkese kolay gelsin.. 5 takima alindim mi inatettim arkadasimiz gel demiste..
Okudum bilee kabulde ettim..Hosgeldin canim,ilk sayfada kurallar var onlari okuyup buraya kabul ettim yazarsan liste icin deneme suren baslamis olacak
Sonra tanisiriz :)
Hosgeldin tekrar canim. Kaptan yardimcisiyim 25yasindayim, nisan da 91le basladim 63civariyim simdi.Okudum bilee kabulde ettim..
Hos bulduk canimm. Ben 32 yasindayim 1.60 boy 69 kiloyum 3 hafta oldu diyete baslayali 73.2 ile basladim diyetime ve sporuma duzenli uyuyorum.. hedefim 52 kesinlikle cok istikrarliyim verecem insaAllah Allah in izniyle.. buarada sen nasil guzel bi kilo vermissin masaAllah..Hosgeldin tekrar canim. Kaptan yardimcisiyim 25yasindayim, nisan da 91le basladim 63civariyim simdi.
Sen neler yapiyosun,boyun kilon hedefin ne. Anlat biraz kendini bakalim.. kizlar da gördükçe gelir sarilmaya zaten
Hos bulduk canimm. Ben 32 yasindayim 1.60 boy 69 kiloyum 3 hafta oldu diyete baslayali 73.2 ile basladim diyetime ve sporuma duzenli uyuyorum.. hedefim 52 kesinlikle cok istikrarliyim verecem insaAllah Allah in izniyle.. buarada sen nasil guzel bi kilo vermissin masaAllah..
Hepimizde saglikli bi sekilde insaAllah.. daha once cok diyete basladim ama sonu gelmedi hic bu sefer galiba yasiminda verdigi bir olgunlukla kararliyim .. uzun vadede saglikli kilo vermek istiyorum..hoşgeldin. Hedefine ulaşırsın inşALLAH :)
Sagol canim daha guzelleri hepimize insallah..Hos bulduk canimm. Ben 32 yasindayim 1.60 boy 69 kiloyum 3 hafta oldu diyete baslayali 73.2 ile basladim diyetime ve sporuma duzenli uyuyorum.. hedefim 52 kesinlikle cok istikrarliyim verecem insaAllah Allah in izniyle.. buarada sen nasil guzel bi kilo vermissin masaAllah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?