Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evde musaitsem ben de kahvemi spordan once icmeye calisiyorum.. Hadi insallah hep beraber saglikle hedeflere diyelim obxaman
Merhaba bende gruplardan birini katılmak istiyorum nasıl katılabilirim acaba yardımcı olur musunuz
Gelmissin bile birine:) ilk sayfada kurallar var canim onlari okuyup kabul ettigini yazman lazim. Sonra gel tanışalim anlatiriz biz sana
Cuma zayiflama yarismalarina katilmak iateyenler topigine yazacaksin canım

Ma
Kizz gelene git mi diyon gelmis iste.. :) yeni kan yeni can bize de lazim

Çok karmaşık ya anlamak zor oluyo merhaba ben ayşe 52 kilodan 75 çıktım kullandığım antidepresanlar yüzündrn tekrar eski kiloma kavuşmak istiyorum şuan 70kiloyum

+800 gr abovvvvvvv
Cumaya kadar halledersin sen hem yürüyüşte yapmışsın.
Acı gerçeğe zamanla alışacak zavallı :))
Eyy gidi ben de sadece 30snlik bir molayla jilian 1level yaptim desem.. bak bende de o 30sn cok onemli sekerim
Vayy yapmışsın, tebrik ederim, muhteşemsin..
ebrusonmez seni de mezun edicez kuzummm yeter sıkıldık sizden mezun olun bize bırakın buraları inşallah darısı basimizaaaa
Evveett ya mezun olayım artık. Benden kurtulş yok ama mezun olsamda buralardayım.
65 ile diyet yapmaya karar verdim 63 ile listeye girdim.
Topik nedir bilmiyorum açıkçası oyüzden katılamıyorum
Hoşgeldin canım.
İstiyorum canım ama akşamı senin gibi azıcık yiyebilecek miyim onu bilmiyorum :)
Zaten iki öğün yiyeceğimiz için az yemene gerek yok bence :))Kaçamak olmadığı sürece dukan usulu istediğin kadar ye

Selam kızlar nasılsınız beni merak etmişsiniz çok sağolun iyi ki varsınız yazamadım çok kötü günler geçirdim kızım da bir sorun vardı biz öyle sanıyorduk en azından otizim olabilir korkusuyla neler çektik ne kavga akılda kaldı ne dayak insanın gerçekten canını evlat yakıyormuş çok çok şükür iyi olduğunu öğrendik hiç bir sorunu yokmuş hatta bizi utandırırcasına herşeyi daha hızlı öğrenmeye başladı allah kimseyi böyle birşeyle sınamasın herkesin çocuğunu ailesine bağışlasın hamile arkadaşlar da lütfen folik asit alımına aman dikkat edin eşimle sorarsanız kızımın derdinden birbirimize bağlandık sarıldık dedik o çok kötü oldu yıkıldı hiç uyumuyordu bana sarılıyor teselli arıyordu şimdi sorarsanız yine aynı Ada'm bişey değişmedi hala ne olduğumuz belli değil konuşuyoruz ama bakınca bir sorun yok gibi içime sorsanız o kadar da kinliyim ona karşı

Ben de büşra 93kiloyla ayın onunda basladm 90 kiloyla geçen hafta buraya katıldim 25 yaşındayım hemsireyim yaza düğünüm var hedef 70 hoşgeldin aramiza

Çok geçmiş olsun. Şükür bir sıkıntı yokmuş. Allah sağlıklı sıhatli büyütmeyi nasip etsin. Belkide kızın sizin aranızdaki huzursuzluktan etkilenmiştir. Eşinle konusup kırmadan, kırılmadan ortak bir karar alırsınız inşallah. Belki de bu olay daha insanca kararlar almasını sağlar.

Canım benim çok geçmiş olsun rabbim size bağışlasın sabırla duayla inşallah daha iyi olsun olun inşallah ...
Canım benim folik asit alımına dikkat etsin derken ne demek istedin anlamadım ben daha önce folik asit kullandım merak ettim ne demek istediğini

Gecmis olsun canım kızının iyi olmasına sevindim.
ebrusonmez Ebru'nun dediklerine katılyorum eger yasananlar kızının önünde oluyorsa kesinlikle etkilenmistir..

Eyy gidi ben de sadece 30snlik bir molayla jilian 1level yaptim desem.. bak bende de o 30sn cok onemli sekerim
Süpersinn..
Bende bugun basladım canım 30 day shred'e 2 kilo dambıllarla

Menüm;
10:30
1 haslanmıs yumurta
2 kuru incir,1 kuru kayısı
3 ceviz
1 bardak süt ile nescafe

13:30
1 yesil elma
4 yk yogurt

18:15
1 dilim tb. ekmegi
Yumurtalı humus
Bol roka
1 bardak şalgam ve 1 acı biber

2 L su
2 t.kahvesi
2 kupa yesil cay

Spor;
27 dk Jillian 30 day shred level 1 (1.gün)
Ve 5000 adım yürüyüş

Slm kızlar hala hastayım eşimde hasta evde çok giremiyorum bugün Dr gittik ikimizde sinüzit olmuşuz bide alerjik rinit birtorba ilaç ve antibiyotikle döndük 10 gün kullancam kan verdim yarın çıkacak sonuçlar demir B12 ye filan baktırdım inş onlar güzel çıkar bu hastalık son olur umarım artık şöyle temiz güzel bi bahar olur
Kiloya gelirsek bu telaşla tartılamadım sabah ama dikkat ediyorum

Kullan manasında demiş cnm bebeğin beğin gelişimi için çok gerekli ya

Geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…