- 15 Nisan 2016
- 3.428
- 11.686
- 208
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #232.101
Evde musaitsem ben de kahvemi spordan once icmeye calisiyorum.. Hadi insallah hep beraber saglikle hedeflere diyelim obxamanUyguladigim bi diyet yok yani 3 ara 3 ana ogun spor ve su .. olmasi gereken .. canim tatli istediginde ictigim tarcinli sut cok etkili oluyo kesinlikle kesiyo tatli krizimi .. bide spordan once kahve iciyorum sekersiz.. bide cay icmeyi biraktim.. sekersiz cay icemedigim icinn.. ,
Gelmissin bile birine:) ilk sayfada kurallar var canim onlari okuyup kabul ettigini yazman lazim. Sonra gel tanışalim anlatiriz biz sanaMerhaba bende gruplardan birini katılmak istiyorum nasıl katılabilirim acaba yardımcı olur musunuz
Kizz gelene git mi diyon gelmis iste.. :) yeni kan yeni can bize de lazimCuma zayiflama yarismalarina katilmak iateyenler topigine yazacaksin canım
Ma
Cumaya kadar halledersin sen hem yürüyüşte yapmışsın.+800 gr abovvvvvvv
Acı gerçeğe zamanla alışacak zavallı :))Ay kizlar bi video atmislar, yavrucumun birini diyete baslatmislar nasil isyanda..
Isyyaaağğnn diye
Yogurt börek kadar tuzlu,cokokrem kadar tatli degilmisValla oyle bebesim ben elmali yiyom bi de oyle dene
Annesi ben sana kendi sekeriyle komposto yapicam taze meyve suyu iciceksin diyo kabusum gercek oldu diyo adassdkiyamam yaa. Valla birikince acisi daha kötü aglaya zirlaya yap diyetini kuzucuk :)
Vayy yapmışsın, tebrik ederim, muhteşemsin..Eyy gidi ben de sadece 30snlik bir molayla jilian 1level yaptim desem.. bak bende de o 30sn cok onemli sekerim
Evveett ya mezun olayım artık. Benden kurtulş yok ama mezun olsamda buralardayım.ebrusonmez seni de mezun edicez kuzummm yeter sıkıldık sizden mezun olun bize bırakın buraları inşallah darısı basimizaaaa
Hoşgeldin canım.Topik nedir bilmiyorum açıkçası oyüzden katılamıyorum
Zaten iki öğün yiyeceğimiz için az yemene gerek yok bence :))Kaçamak olmadığı sürece dukan usulu istediğin kadar yeİstiyorum canım ama akşamı senin gibi azıcık yiyebilecek miyim onu bilmiyorum :)
Sakin yavas yavas :) alisirsin zamanla canim..Çok karmaşık ya anlamak zor oluyo merhaba ben ayşe 52 kilodan 75 çıktım kullandığım antidepresanlar yüzündrn tekrar eski kiloma kavuşmak istiyorum şuan 70kiloyum
Yardımcı olduğunuz için teşekkürlerSakin yavas yavas :) alisirsin zamanla canim..
Bak burasi ilk sayfa linke tiklayip ordaki kuralları kabul ettigini yazman lazim.. sonra takildigin yerleri anlatiriz biz tane tane
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/5-takim-cuma-zayiflama-yarismasi.195397/
Okudum kabul ettim nereye yazıyım linkin altına mıSakin yavas yavas :) alisirsin zamanla canim..
Bak burasi ilk sayfa linke tiklayip ordaki kuralları kabul ettigini yazman lazim.. sonra takildigin yerleri anlatiriz biz tane tane
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/5-takim-cuma-zayiflama-yarismasi.195397/
5. TAKIMA SAĞLIKLI VE KEYİFLİ KİLO VERMELER DİLERİM.
Okudum kabul ettim
seaBahAR
"Her üyenin, yarışma kurallarını içeren Karar Defterini okuması zorunludur.
Kararların güncel hali her zaman son mesajdır."
5.TAKIM KURALLARI:
* Her üye kendi kilo bildirimini cuma günü 12:00 a kadar yüzde hesabı ile bildirmekle yükümlüdür. Kilo bildirimini önceden mazeret bildirmeksizin 3 kere aksatan yada geciktiren takımdan uzaklaştırılır.
* Her üye günde en az 5 mesaj yazmak zorundadır. Bu takım içi motivasyon için önemlidir. Mazeretsiz üç gün üst üste takıma uğramayan üye takım dışı kalacaktır.
* Her üye son yazdığı mesajdan itibaren yazılan mesajları okuyup gerektiğinde cevaplamakla yükümlüdür. Bu bir bütünün parçası olmak adına önemlidir.
* Her üye gün sonunda menüsünü + içtiği su miktarını + yaptığı spor aktivitesini süresi ile bildirmekle yükümlüdür.
* Kaçamak yapanlar yaptıkları kaçamağın kalorisine göre ekstra sportif faaliyette bulunacak ve bunu takıma yazacaklar.
*Takımda bulunan üyeler haftalık bir hedef belirleyecektir. Bu %0,30 ün altında olmayacak şekilde olmalı ve 3 hafta bu hedefi tutturamayanlar ekstra spor faaliyetlerinde bulunacaklardır.
*2 hafta art arda kilo alan arkadaş uyarılacak , 3.hafta yine kilo alırsa takımdan çıkarılacaktır.
*Listeye alinmak için deneme suresi en az 2 haftadır. Yeni üye takıma geldiği gün ne olursa olsun ilk cuma kilosunu bildirecek bu kilo başlangıç kilosu olacaktır. Ikinci cumada kilosunu bildirecek, 3.cuma listeye girecek (eğer katılım ve paylaşımı yeterli ise) kilo ortalaması 2 ye bölünecektir. Eğer katılım ve paylaşımı yeterli görülmez ise deneme süresi uzatılabilir.
*Her hafta Cuma günü 1 haftalık mesaj sayısı bildiriminde bulunmak zorunludur.
* Takıma gelen her yeni üye yukarıdaki şartları “okudum kabul ettim” diye beyan etmek zorundadır.
Yeterli canım. Yazmışsın..Okudum kabul ettim nereye yazıyım linkin altına mı
Ben de büşra 93kiloyla ayın onunda basladm 90 kiloyla geçen hafta buraya katıldim 25 yaşındayım hemsireyim yaza düğünüm var hedef 70 hoşgeldin aramizaHos bulduk canimm. Ben 32 yasindayim 1.60 boy 69 kiloyum 3 hafta oldu diyete baslayali 73.2 ile basladim diyetime ve sporuma duzenli uyuyorum.. hedefim 52 kesinlikle cok istikrarliyim verecem insaAllah Allah in izniyle.. buarada sen nasil guzel bi kilo vermissin masaAllah..
Çok geçmiş olsun. Şükür bir sıkıntı yokmuş. Allah sağlıklı sıhatli büyütmeyi nasip etsin. Belkide kızın sizin aranızdaki huzursuzluktan etkilenmiştir. Eşinle konusup kırmadan, kırılmadan ortak bir karar alırsınız inşallah. Belki de bu olay daha insanca kararlar almasını sağlar.Selam kızlar nasılsınız beni merak etmişsiniz çok sağolun iyi ki varsınız yazamadım çok kötü günler geçirdim kızım da bir sorun vardı biz öyle sanıyorduk en azından otizim olabilir korkusuyla neler çektik ne kavga akılda kaldı ne dayak insanın gerçekten canını evlat yakıyormuş çok çok şükür iyi olduğunu öğrendik hiç bir sorunu yokmuş hatta bizi utandırırcasına herşeyi daha hızlı öğrenmeye başladı allah kimseyi böyle birşeyle sınamasın herkesin çocuğunu ailesine bağışlasın hamile arkadaşlar da lütfen folik asit alımına aman dikkat edin eşimle sorarsanız kızımın derdinden birbirimize bağlandık sarıldık dedik o çok kötü oldu yıkıldı hiç uyumuyordu bana sarılıyor teselli arıyordu şimdi sorarsanız yine aynı Ada'm bişey değişmedi hala ne olduğumuz belli değil konuşuyoruz ama bakınca bir sorun yok gibi içime sorsanız o kadar da kinliyim ona karşı
Canım benim çok geçmiş olsun rabbim size bağışlasın sabırla duayla inşallah daha iyi olsun olun inşallah ...Selam kızlar nasılsınız beni merak etmişsiniz çok sağolun iyi ki varsınız yazamadım çok kötü günler geçirdim kızım da bir sorun vardı biz öyle sanıyorduk en azından otizim olabilir korkusuyla neler çektik ne kavga akılda kaldı ne dayak insanın gerçekten canını evlat yakıyormuş çok çok şükür iyi olduğunu öğrendik hiç bir sorunu yokmuş hatta bizi utandırırcasına herşeyi daha hızlı öğrenmeye başladı allah kimseyi böyle birşeyle sınamasın herkesin çocuğunu ailesine bağışlasın hamile arkadaşlar da lütfen folik asit alımına aman dikkat edin eşimle sorarsanız kızımın derdinden birbirimize bağlandık sarıldık dedik o çok kötü oldu yıkıldı hiç uyumuyordu bana sarılıyor teselli arıyordu şimdi sorarsanız yine aynı Ada'm bişey değişmedi hala ne olduğumuz belli değil konuşuyoruz ama bakınca bir sorun yok gibi içime sorsanız o kadar da kinliyim ona karşı
Gecmis olsun canım kızının iyi olmasına sevindim.Selam kızlar nasılsınız beni merak etmişsiniz çok sağolun iyi ki varsınız yazamadım çok kötü günler geçirdim kızım da bir sorun vardı biz öyle sanıyorduk en azından otizim olabilir korkusuyla neler çektik ne kavga akılda kaldı ne dayak insanın gerçekten canını evlat yakıyormuş çok çok şükür iyi olduğunu öğrendik hiç bir sorunu yokmuş hatta bizi utandırırcasına herşeyi daha hızlı öğrenmeye başladı allah kimseyi böyle birşeyle sınamasın herkesin çocuğunu ailesine bağışlasın hamile arkadaşlar da lütfen folik asit alımına aman dikkat edin eşimle sorarsanız kızımın derdinden birbirimize bağlandık sarıldık dedik o çok kötü oldu yıkıldı hiç uyumuyordu bana sarılıyor teselli arıyordu şimdi sorarsanız yine aynı Ada'm bişey değişmedi hala ne olduğumuz belli değil konuşuyoruz ama bakınca bir sorun yok gibi içime sorsanız o kadar da kinliyim ona karşı
Süpersinn..Eyy gidi ben de sadece 30snlik bir molayla jilian 1level yaptim desem.. bak bende de o 30sn cok onemli sekerim
Kullan manasında demiş cnm bebeğin beğin gelişimi için çok gerekli yaCanım benim çok geçmiş olsun rabbim size bağışlasın sabırla duayla inşallah daha iyi olsun olun inşallah ...
Canım benim folik asit alımına dikkat etsin derken ne demek istedin anlamadım ben daha önce folik asit kullandım merak ettim ne demek istediğini
Geçmiş olsunSlm kızlar hala hastayım eşimde hasta evde çok giremiyorum bugün Dr gittik ikimizde sinüzit olmuşuz bide alerjik rinit birtorba ilaç ve antibiyotikle döndük 10 gün kullancam kan verdim yarın çıkacak sonuçlar demir B12 ye filan baktırdım inş onlar güzel çıkar bu hastalık son olur umarım artık şöyle temiz güzel bi bahar olur
Kiloya gelirsek bu telaşla tartılamadım sabah ama dikkat ediyorum
Hoşgeldin cnm hayırlı olsun kendini tanıtmışmıydın geçmişe bakamadım vallaBen yarın başlıycam bugün gitti artık bu grup bana çok iyi gelek inşallah inanıyorum buna
Çok sağolGeçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?