- 27 Ocak 2017
- 2.112
- 8.943
- 158
- 33
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #232.041
Evet 15-20 dk sonra yatman olmamış nazar boncuğu olsun sen zaten kendini biliyorsun yapmassın bida :)canım akşamı ne kladar erken kapatırsan o kadar iyi normalde o saatte hiç bir şey yemezdim o barbunaları yedim 15-20 dk sonrada yattım
Teşekkür ederim tavsiyelerin için uymaya calisicam mutlaka çünkü bu sefer gerçekten ne istediğimi biliyorum
Hadi insallah cumaya az kaldı :)Hadi biraz gayret o zaman. belki listeye beraber girer ve birbirimizle yarışırız :)
demekki dikkat edince işe yarıyor aman ne olur eğer fit birisi olmak istiyorsan mutlaka dikkat etmelisin sizlerin yaşı çok genç ilerleyen yaşlarda kilolar yüzünden sağlık sıkıntısı çekmeyinŞu an halay çekiyorum 2gun kaçamak yapmama ragmen cuma 89.3 bugün 88.9 :)
Canım çok geçmiş olsun. Bence tartışmalar kesinlikle çocuğun evde olmadığı zamnlarda yapılmalı, hayatında hiç unutamayacağı izler bırakabiliyor. Hakkınızda hayırlısı olsun.Kızlar ben devam edemiycem sanırım. Kararlıydım azimliydim ama psikolojim çok bozuldu moralim alt üst oldu.. Dünden beri eşimle tartışıyoruz zaten uzun zamandır aramız iyi değildi. Bu sabah ağır laflar ettik. Boşanmayı dile getirdik artik cidden. Canım sıkkın diyet miyet yapacak halim yok. Ne zaman toparlarım bilmiyorum. En çok da kızıma üzülüyorum herşeye şahit oldu. Korktu. Boşanırsak çok etkilenir.. Böyle hayaller kurmamıştım.. Kızım böyle bi ortamda büyümemeliydi:'(
Demekki kaçamakların normalde yediğinden çok daha azmış.Şu an halay çekiyorum 2gun kaçamak yapmama ragmen cuma 89.3 bugün 88.9 :)
Supersin canımMerhaba kızlar
Dün 77.5
Güncel 77.2 ile yola tam gaz devam tmekteyim işin sırrı metabolizmayı hep hızlı tutmak kalanı vücut hallediyo çok mutlu oldum doris ise yariyooo
Normalde yediklerimi saysam aklınızı kacirabilirsinizDemekki kaçamakların normalde yediğinden çok daha azmış.
10 dakika canımSupersin canımKac dakika doris yapıyorsun?
wawww çok iyiVücut olculermi aldım kızlar aylık
Kalça 7 cm göğüs 8 cm bacak 3 cm bel 8 cm inceleme ocak 27 den bu yana
ordeğim hocasının verdiği işleri yapıyordur ondan sesi çıkmıyordurkızlar nerdesiniz bugün???morordek ördekim sen nerdesin sesin çıkmamış kaç gündür.
Aahh ahh onla beni vakti olan otursun ağlasınordeğim hocasının verdiği işleri yapıyordur ondan sesi çıkmıyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?