- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #232.081
Eyy gidi ben de sadece 30snlik bir molayla jilian 1level yaptim desem.. bak bende de o 30sn cok onemli sekerim38 dk 13 sn yuruyusu ıftıharla sunarımmmmm13 sn çok önemliii
Ama beynim bacaklarimin hakimiyetini kaybetti su anda bagimsizlar38 dk 13 sn yuruyusu ıftıharla sunarımmmmm13 sn çok önemliii
Uyguladigim bi diyet yok yani 3 ara 3 ana ogun spor ve su .. olmasi gereken .. canim tatli istediginde ictigim tarcinli sut cok etkili oluyo kesinlikle kesiyo tatli krizimi .. bide spordan once kahve iciyorum sekersiz.. bide cay icmeyi biraktim.. sekersiz cay icemedigim icinn.. ,Sagol canim daha guzelleri hepimize insallah..
2hafta deneme süren var sonra listeye girebilirsin. Heraksam toplu olarak yediklerimizi miktarlariyla,su ve sporumuzu paylasip yorumluyoruz.. ciss yaparsak coookk kiziyoruzz yaa ona gire.. ciss yokk.
Kaptanimiz @toplight ve diger k.yar. ordekcimizi var @morordek
Ordekcim gelince kaydeder giris hedef kilonu..
Ee neler yapiyosun uyguladigin bi diyet turu var mi,minnak sirlarin varsa paylas bizimle
MaMerhaba bende gruplardan birini katılmak istiyorum nasıl katılabilirim acaba yardımcı olur musunuz
Teşekkürler bitanem.Daha güzelleri senin olsun.Sonunda ölmezsem deneyeyim bu akşam o zaman :) Sen napıyon ebrusum yaptın mı pazartesı bıldırımını ben mı gormedım. Niyetlı mısın yoksa yıne? Mezun edıcez mı senı sonunda.. Ayy çıpçıtır oldun sonunda yaa.. Kişşşkee benim olsaaa
( Şaka şaka maşallah benim güzelime nazarlar gözler değmesin inşallah)
Hadi bakalım süper bir dönüş olsun..kaptanım akşam girip menü bildiricem sunum hazırlığı içerisindeyiz. bugün koşturuyorum. ben bugün den itibaren menülerimi düzenli bi şekilde bildirmeye devam edicem. hafta sonu abartmadım hiç normal yedim ama çok sıkmadım da bu sabah tartılmadım yarın sabah tartılıp bildiririm.
Şişkinlik falan olabilir canım.Yeşil çay iç, detoks suyu falan hazırla bence bu hafta herşey güzel olacak.Maşallah ebruşum darısı bana :) bugün dr yürüdüm ama tartı eksiye gideceğine artıya gidiyo sinirlerim zıplıyor
Yarın başlayım mı? Dün unutmuşum niyetlenmeyi sabah aklıma geldi.
Hoşgeldin canım.Hepbirlikte vereceğiz hiç merak etme.Hepimizde saglikli bi sekilde insaAllah.. daha once cok diyete basladim ama sonu gelmedi hic bu sefer galiba yasiminda verdigi bir olgunlukla kararliyim .. uzun vadede saglikli kilo vermek istiyorum..
Şişkinlik falan olabilir canım.Yeşil çay iç, detoks suyu falan hazırla bence bu hafta herşey güzel olacak.
Tutmak istersen iştahı falan frenliyor.
Topik nedir bilmiyorum açıkçası oyüzden katılamıyorum
Hepimizde saglikli bi sekilde insaAllah.. daha once cok diyete basladim ama sonu gelmedi hic bu sefer galiba yasiminda verdigi bir olgunlukla kararliyim .. uzun vadede saglikli kilo vermek istiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?