Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Gerçekten çok çok faydası oluyor.Birbirimizi sürekli takip edip, daha iyi olabilecek önerilerde bulunuyoruz. Ve insanın yapılabileceğini görmesi açısından yüzlerce örnekle dolu burası..
Evet daha önce açıp okuyodum üye değildim şimdi açıp sohbrt edince daha da sevdim gerçekten motive edeceğine inanıyorum

Menü muhteşem. Humus ne bilmiyorum ama bir sebze sanırım.
Yok canım sebze degil.. Haşlanmış nohut sarımsakla beraber robottan cekilyor icine az tahin,limon, kimyon ilave edilir ve iyice cekildikten sonra tabaga açılır. Yemeklerin yaninda meze olarak servis edeceksem yumurta kırmam üzerine az zeytin yagı,kimyon ve pulbiber serperim.
Ama meze olarak degilde anayemek olarak yiyeceksek tavada yumurtayı pisirir humusun uzerine dökerim. Yine kimyon ve pulbiber serpilir.

Her ne kadar saçma olsa da menümü yazayım

Sabah 08.00
1 ev yapımı peynirli poğaça
Besi bir yerde bitki çayı

Ara 11.00
2si bir arada kahve

Oglen 12.30
1 minik paket süt
10 kuru üzüm
10 badem

Ara 16.00
1 yeşil elma

Akşam 18.00
2 kase yöresel bir ot olan tırşik çorbası(yağsız)

Ara 20.00
1 sade t. Kahvesi

Su 1.5 litre
Spor 10000 adim

Çok geçmiş olsun canım,aklımız sendeydi valla. Hayırlı sonuçla işin tatlıya bağlanmasına çok sevindim. Sınavdı diyelim vardır bi hayır diyelim. Eşine de Allah ferahlık ihsan eder inşallah,huzursuzluk yaşamazsınız bi daha umarım canım. Merakta bırakma bizi,seni çoook seviyoruz

Ben de büşra 93kiloyla ayın onunda basladm 90 kiloyla geçen hafta buraya katıldim 25 yaşındayım hemsireyim yaza düğünüm var hedef 70 hoşgeldin aramiza
Çıtır gelin yapıcazz onu
Canım bi de sen mi demiştin evde tartı yok diye? Nerde görevdeydin bilmiyorum ama Şok da vardı digital tartı.Bitane al koy eve hep aynı tartıyla tartıl ki fark yaşama.. Hatta nöbete gideceksen perşembeden açken evde lavabodan sonra iç çamaşırlarınla tartılıp bize bildirirsin. Listeye girdikten sonra böyle şeyler önemli canım. Kaptanım daha güzel çözümler sunar gerçi toplight
Canım özellikle hamilelikte bebeğin beyin gelişimi için üzerinde çok durulur. Kan değerlerinde folat diye de bakıyolar. Kadınlarda regli yüzünden düşük olabiliyo bazen dışardan takviye alınmasında fayda var. İhtiyaç duyarsa doktor söylüyo zaten. Şimdi çok dikkat ediyolar ama benim ama folik asit hapı almış mıydı bilmiyom ve de sanmıyom Maşşallah cin gibi bi yavru doğurdu Telaşlanmana gerek yoktur diye düşünüyorum :)
Süpersinn..
Bende bugun basladım canım 30 day shred'e 2 kilo dambıllarla
Ben 1le başladım kitlenirim yoksa valla.. Ama sana bravo gerçekten :)
Sporuna sağlık
Çok geçmiş olsun ikinize de canım..
Ben yarın başlıycam bugün gitti artık bu grup bana çok iyi gelek inşallah inanıyorum buna
Yarın yok şimdi :) anlat bakalım neler yedin ne yaptın bugun
Yaaa kaç sn ye kadar önemli bende tutayım bari:))
Çok mola verme sen yine de cınımm :)
Menü muhteşem. Humus ne bilmiyorum ama bir sebze sanırım.
Nohutla yapılan meze türü canım

İyi akşamlar kızlar menumu paylasayim
Sabah: 7 :30
Haşlama yumurta
Süzme peynir
Bir dilim beyz peynir
5/6 zeytin
2 dilim çavdar ekmeği
Öylen 1 de
Mercimek çorbası
Taze fasulye
Yoğurt
Akşam 7 de
Lepsi ( tavuklu mısırunuyla yapılmış)
Salata
3 tane yaprak dolması
Roka
Gün içinde 2 lt ılık su içtim 45 dakika leslie yapacağım

Biz yeni gelenlerde bugun menu paylasimi yapacakmiyiz..
Artık geldiniz bundan sonra hep paylaşım var
Ekmekleri minik minik kırpmaya başlayabilirsin canım Ben lif ihtiyacımı yeşil yapraklı sebzelerden karşılamaya çalışıyorum daha çok. Sımdılık marul salatası ıyı gıdıyo :)
Canım cok saglıksız bı menu olmus. Kalori olarak düşük ama dengesiz olmuş. Günün elinden geldiğince planlamaya çalış bence
Hanım incecik gelsin mısırunları gitsin sarmalar tabiiii.. Hiç de istemıyoz kı bız sarma.. yedık kı önceden bi sürü tadını biliyoruz ki :))

Ben de yazayım menüyüü

Sabah
1has. yumurta bıraz peynır bıber
1 kucuk kase ıncır uyutması. (aksamdan yapmıstım)

Öğle
Yarım tabak z.yaglı fasulye
3yk yogurt bıraz acı bıber

Ara
1sade turk kahvesı
10-12 fındık

akşam
1buyuk kase yogurt 1yesıl elma

Su 2,5lt
Spor jilian level 1 (27 dk)

morordek toplight

cnm senin için çok endişelendik büyük geçmiş olsun eğer senin için mahsuru yoksa özelden cebini yazarsan sana ehatsuptan ulaşırız bende yazayım sana istersen

Yok cnm var bende tarti çok saol :)

Oyy canım benim ben seni yerimmm
Yedikten sonra pişman oluyorum
Evde düşmanım var kayın validem bı yemekler yapıyor kalabaligiz birde yemediklerimi saymiyim iki çocuk bende bir gorumcem bir oğlu kayın peder toplam 8 kişiyiz herkese çeşit yapıyor
Ben pek secmem iyi koruyabiliyorum kilomu inşallah hedefimede ulaşabilirim
Hep beraber sağlıkla hedefe ulaşmak nasip olsun ALLAHIM sıkıntıları hastalıkları alsin rabbim sağlıkla sevdiklerimizle yaşlanmayi nasip etsin inşallah

Akşam için ağır ama tek öğün olduğu için çok değil cnm üzülme

Geldim geldimmmm aman Allahım nasıl yogun bir gündüüüüüü!
Tez hocamla görüsmem vardı, artık çektim restimi dedim 1 ay sonra ben kaçar, ne halin varsa gör Hahah tabi ki öyle diyemedim ama 1 ay daha calısırım sonra izne cıkıcam hocam didim, tamam ama çok çalışmamız lazım bu 1 ay dedi tabikisi Bana simdiden uykusuz geceler görünüyor, eve geldim yemek yedim, gene gectim bilgisayarın basına calısmaya böhüüüüü

Simdik alıntılara geceyim:
kızlar nerdesiniz bugün??? morordek ördekim sen nerdesin sesin çıkmamış kaç gündür.
Yazdım yukarda wendicim, öldüm bittim geberdim resmen
ordeğim hocasının verdiği işleri yapıyordur ondan sesi çıkmıyordur
Heh bak kaptanım bilmis
Aahh ahh onla beni vakti olan otursun ağlasın Yemin ediyorum ilime bilime küstüm
He valla al benden de o kadar, nalet olsun icimdeki bilim aşkına diyorum. Doktora bitsin daha da okursam Ama dahası yoktu zaten di mi devreler yandı da bende
Ay kızlar jiliana bi daha göz kırpsam mı diyorum. Deli cesareti önceden bi denemişliğim vardı ama malum o zamanlar tosuncuk yavrusuydum. Şimdi işe yarar mı ki,daha doğrusu nefesim yiter mi acep
Accık ucundan da olsa başla bence, yaparsın Başta durdura durdura oluyo, sonra alışıyosun
Aranıza katılmak istiyorum,ne dersiniz?

Merhaba hanimlar herkese kolay gelsin.. 5 takima alindim mi inatettim arkadasimiz gel demiste..

Merhaba bende gruplardan birini katılmak istiyorum nasıl katılabilirim acaba yardımcı olur musunuz
Hello kızlar hoşgeldiniz, ben de ördek kaptan yardımcısı. Sabahtan beri giremedigim icin anca gördüm. S sisebe ve Ayse8747 sizlerin baslangıc ve hedef kilolarınızı kaydettim, betulaltaylar sen de yazarsan kaydederim
Kendimi tanıtayım: 27 yaşında anne olma yolunda adım adım ilerleyen, bi yandan da doktorasını yapmaya calısan bir insan kuluyum hangi akla hizmet böyle çetrefilli işlere bulaştım ben de bilmiyorum, rahat battı sanırım ama neyse olan oldu oldu artık
İnsallah hepiniz istediginiz kilolara ulasacaksınız
Ya kıyamam sana canım, neyse kızın iyiyse önemli olan o. Bizi habersiz bırakma. İnsallah sorunların hallolur en kısa sürede
Ayy gecmis olsun canım, sen bi iyilesemedin bu sene yaa
Sahursuz iftara bence iyi Ebruşum, accık da Leslie falan yap o ekmekler erisin :)
İlk güne göre güzel bi menü, akşam ekmek de yenmemiş. Zamanla sabahki ve öglenki ekmekler de azalır :)
Lepsi nedir yahu? Hic duymadım.

Sağol cnm ben her kış böyleyim işte grip aşısı oldum grip görmedim bu sefer boğazdan çektim işte neyse bahar giriyo düzelirim artık
Sanada çok kolay gelsin cnn doğumdan sonra uykusuz gecelerinin sahibi bebiş olacak zaten:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…