- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #232.141
Gerçekten çok çok faydası oluyor.Birbirimizi sürekli takip edip, daha iyi olabilecek önerilerde bulunuyoruz. Ve insanın yapılabileceğini görmesi açısından yüzlerce örnekle dolu burası..İnşallah çok teşekkür ederim bu site çok iyi ya
InsaAllah Rabbim mutlu huzurlu imanli bir yuva nasip etsin canim.... hosbulduk bu aradaBen de büşra 93kiloyla ayın onunda basladm 90 kiloyla geçen hafta buraya katıldim 25 yaşındayım hemsireyim yaza düğünüm var hedef 70 hoşgeldin aramiza
Bir başlangıç olur senin için yaz bence, bizde ilk gün olduğunu düşünerek değerlendiririz.Biz yeni gelenlerde bugun menu paylasimi yapacakmiyiz..
Evet daha önce açıp okuyodum üye değildim şimdi açıp sohbrt edince daha da sevdim gerçekten motive edeceğine inanıyorumGerçekten çok çok faydası oluyor.Birbirimizi sürekli takip edip, daha iyi olabilecek önerilerde bulunuyoruz. Ve insanın yapılabileceğini görmesi açısından yüzlerce örnekle dolu burası..
Yok canım sebze degil.. Haşlanmış nohut sarımsakla beraber robottan cekilyor icine az tahin,limon, kimyon ilave edilir ve iyice cekildikten sonra tabaga açılır. Yemeklerin yaninda meze olarak servis edeceksem yumurta kırmam üzerine az zeytin yagı,kimyon ve pulbiber serperim.Menü muhteşem. Humus ne bilmiyorum ama bir sebze sanırım.
Hım ohh be , bana doktor verdiydiKullan manasında demiş cnm bebeğin beğin gelişimi için çok gerekli ya
Çok geçmiş olsun canım,aklımız sendeydi valla. Hayırlı sonuçla işin tatlıya bağlanmasına çok sevindim. Sınavdı diyelim vardır bi hayır diyelim. Eşine de Allah ferahlık ihsan eder inşallah,huzursuzluk yaşamazsınız bi daha umarım canım. Merakta bırakma bizi,seni çoook seviyoruzSelam kızlar nasılsınız beni merak etmişsiniz çok sağolun iyi ki varsınız yazamadım çok kötü günler geçirdim kızım da bir sorun vardı biz öyle sanıyorduk en azından otizim olabilir korkusuyla neler çektik ne kavga akılda kaldı ne dayak insanın gerçekten canını evlat yakıyormuş çok çok şükür iyi olduğunu öğrendik hiç bir sorunu yokmuş hatta bizi utandırırcasına herşeyi daha hızlı öğrenmeye başladı allah kimseyi böyle birşeyle sınamasın herkesin çocuğunu ailesine bağışlasın hamile arkadaşlar da lütfen folik asit alımına aman dikkat edin eşimle sorarsanız kızımın derdinden birbirimize bağlandık sarıldık dedik o çok kötü oldu yıkıldı hiç uyumuyordu bana sarılıyor teselli arıyordu şimdi sorarsanız yine aynı Ada'm bişey değişmedi hala ne olduğumuz belli değil konuşuyoruz ama bakınca bir sorun yok gibi içime sorsanız o kadar da kinliyim ona karşı
Çıtır gelin yapıcazz onuBen de büşra 93kiloyla ayın onunda basladm 90 kiloyla geçen hafta buraya katıldim 25 yaşındayım hemsireyim yaza düğünüm var hedef 70 hoşgeldin aramiza
Canım özellikle hamilelikte bebeğin beyin gelişimi için üzerinde çok durulur. Kan değerlerinde folat diye de bakıyolar. Kadınlarda regli yüzünden düşük olabiliyo bazen dışardan takviye alınmasında fayda var. İhtiyaç duyarsa doktor söylüyo zaten. Şimdi çok dikkat ediyolar ama benim ama folik asit hapı almış mıydı bilmiyom ve de sanmıyomCanım benim çok geçmiş olsun rabbim size bağışlasın sabırla duayla inşallah daha iyi olsun olun inşallah ...
Canım benim folik asit alımına dikkat etsin derken ne demek istedin anlamadım ben daha önce folik asit kullandım merak ettim ne demek istediğini
Ben 1le başladım kitlenirim yoksa valla.. Ama sana bravo gerçekten :)Süpersinn..
Bende bugun basladım canım 30 day shred'e 2 kilo dambıllarla
Sporuna sağlıkMenüm;
10:30
1 haslanmıs yumurta
2 kuru incir,1 kuru kayısı
3 ceviz
1 bardak süt ile nescafe
13:30
1 yesil elma
4 yk yogurt
18:15
1 dilim tb. ekmegi
Yumurtalı humus
Bol roka
1 bardak şalgam ve 1 acı biber
2 L su
2 t.kahvesi
2 kupa yesil cay
Spor;
27 dk Jillian 30 day shred level 1 (1.gün)
Ve 5000 adım yürüyüş
Çok geçmiş olsun ikinize de canım..Slm kızlar hala hastayım eşimde hasta evde çok giremiyorum bugün Dr gittik ikimizde sinüzit olmuşuz bide alerjik rinit birtorba ilaç ve antibiyotikle döndük 10 gün kullancam kan verdim yarın çıkacak sonuçlar demir B12 ye filan baktırdım inş onlar güzel çıkar bu hastalık son olur umarım artık şöyle temiz güzel bi bahar olur
Kiloya gelirsek bu telaşla tartılamadım sabah ama dikkat ediyorum
Yarın yok şimdi :) anlat bakalım neler yedin ne yaptın bugunBen yarın başlıycam bugün gitti artık bu grup bana çok iyi gelek inşallah inanıyorum buna
Çok mola verme sen yine de cınımm :)Yaaa kaç sn ye kadar önemli bende tutayım bari:))
Nohutla yapılan meze türü canımMenü muhteşem. Humus ne bilmiyorum ama bir sebze sanırım.
Artık geldiniz bundan sonra hep paylaşım varBiz yeni gelenlerde bugun menu paylasimi yapacakmiyiz..
Ekmekleri minik minik kırpmaya başlayabilirsin canımSabah.
1 fincan kahve
1 haslanmis yumurta
2 ceri domates
2 hindi salam
5 zeytin
2 dilim cavdar ekmegi
Ara 1 hurma 1 ceviz
Ogle
Yogurtlu kabak salatasi
2 dilim cavdar ekmegi
Aksam
1 tabak karnibahar yemegi
1 kase salata
2 lt grckin su ictim
30 dk kondisyon bisikleti
45 dk yuruyus yaptim..
Canım cok saglıksız bı menu olmus. Kalori olarak düşük ama dengesiz olmuş. Günün elinden geldiğince planlamaya çalış benceHer ne kadar saçma olsa da menümü yazayım
Sabah 08.00
1 ev yapımı peynirli poğaça
Besi bir yerde bitki çayı
Ara 11.00
2si bir arada kahve
Oglen 12.30
1 minik paket süt
10 kuru üzüm
10 badem
Ara 16.00
1 yeşil elma
Akşam 18.00
2 kase yöresel bir ot olan tırşik çorbası(yağsız)
Ara 20.00
1 sade t. Kahvesi
Su 1.5 litre
Spor 10000 adim
Hanım incecik gelsin mısırunları gitsin sarmalar tabiiii.. Hiç de istemıyoz kı bız sarma.. yedık kı önceden bi sürü tadını biliyoruz kiİyi akşamlar kızlar menumu paylasayim
Sabah: 7 :30
Haşlama yumurta
Süzme peynir
Bir dilim beyz peynir
5/6 zeytin
2 dilim çavdar ekmeği
Öylen 1 de
Mercimek çorbası
Taze fasulye
Yoğurt
Akşam 7 de
Lepsi ( tavuklu mısırunuyla yapılmış)
Salata
3 tane yaprak dolması
Roka
Gün içinde 2 lt ılık su içtim 45 dakika leslie yapacağım
cnm senin için çok endişelendik büyük geçmiş olsun eğer senin için mahsuru yoksa özelden cebini yazarsan sana ehatsuptan ulaşırız bende yazayım sana istersenSelam kızlar nasılsınız beni merak etmişsiniz çok sağolun iyi ki varsınız yazamadım çok kötü günler geçirdim kızım da bir sorun vardı biz öyle sanıyorduk en azından otizim olabilir korkusuyla neler çektik ne kavga akılda kaldı ne dayak insanın gerçekten canını evlat yakıyormuş çok çok şükür iyi olduğunu öğrendik hiç bir sorunu yokmuş hatta bizi utandırırcasına herşeyi daha hızlı öğrenmeye başladı allah kimseyi böyle birşeyle sınamasın herkesin çocuğunu ailesine bağışlasın hamile arkadaşlar da lütfen folik asit alımına aman dikkat edin eşimle sorarsanız kızımın derdinden birbirimize bağlandık sarıldık dedik o çok kötü oldu yıkıldı hiç uyumuyordu bana sarılıyor teselli arıyordu şimdi sorarsanız yine aynı Ada'm bişey değişmedi hala ne olduğumuz belli değil konuşuyoruz ama bakınca bir sorun yok gibi içime sorsanız o kadar da kinliyim ona karşı
Yok cnm var bende tarti çok saol :)Çıtır gelin yapıcazz onu
Canım bi de sen mi demiştin evde tartı yok diye? Nerde görevdeydin bilmiyorum ama Şok da vardı digital tartı.Bitane al koy eve hep aynı tartıyla tartıl ki fark yaşama.. Hatta nöbete gideceksen perşembeden açken evde lavabodan sonra iç çamaşırlarınla tartılıp bize bildirirsin. Listeye girdikten sonra böyle şeyler önemli canım. Kaptanım daha güzel çözümler sunar gerçi
Oyy canım benim ben seni yerimmmArtık geldiniz bundan sonra hep paylaşım var
Ekmekleri minik minik kırpmaya başlayabilirsin canımBen lif ihtiyacımı yeşil yapraklı sebzelerden karşılamaya çalışıyorum daha çok. Sımdılık marul salatası ıyı gıdıyo :)
Canım cok saglıksız bı menu olmus. Kalori olarak düşük ama dengesiz olmuş. Günün elinden geldiğince planlamaya çalış bence
Hanım incecik gelsin mısırunları gitsin sarmalar tabiiii.. Hiç de istemıyoz kı bız sarma.. yedık kı önceden bi sürü tadını biliyoruz ki:))
yarın değil şimdi başla diyen kişiye nerden cevap verecrğimi bilmediğimden böyle yazıyorum ne yemedimki yarın diyete başlıycam kryfini çıkarayım diye herşeyi yedim ne bulduysam artık
Akşam için ağır ama tek öğün olduğu için çok değil cnm üzülmeMenüm berbat ötesi oldu. Ama yazayım. Rezil olayım ki bir dahakine dikkat edeyim.
Sahur yok.Uyanamadım.
İftar:
1 por. döner malesef ekmeğiyle beraber yedim.
2 bardak ayran
jalapano biber- kornişon
Ara:
Yarımşar elma - portakal - muz
Yazdım yukarda wendicim, öldüm bittim geberdim resmenkızlar nerdesiniz bugün???morordek ördekim sen nerdesin sesin çıkmamış kaç gündür.
Heh bak kaptanım bilmisordeğim hocasının verdiği işleri yapıyordur ondan sesi çıkmıyordur
He valla al benden de o kadar, nalet olsun icimdeki bilim aşkına diyorum. Doktora bitsin daha da okursamAahh ahh onla beni vakti olan otursun ağlasınYemin ediyorum ilime bilime küstüm
Accık ucundan da olsa başla bence, yaparsınAy kızlar jiliana bi daha göz kırpsam mı diyorum. Deli cesareti önceden bi denemişliğim vardı ama malum o zamanlar tosuncuk yavrusuydum. Şimdi işe yarar mı ki,daha doğrusu nefesim yiter mi acep
Aranıza katılmak istiyorum,ne dersiniz?
Merhaba hanimlar herkese kolay gelsin.. 5 takima alindim mi inatettim arkadasimiz gel demiste..
Hello kızlar hoşgeldiniz, ben de ördek kaptan yardımcısı. Sabahtan beri giremedigim icin anca gördüm. S sisebe veMerhaba bende gruplardan birini katılmak istiyorum nasıl katılabilirim acaba yardımcı olur musunuz
Ya kıyamam sana canım, neyse kızın iyiyse önemli olan o. Bizi habersiz bırakma. İnsallah sorunların hallolur en kısa süredeSelam kızlar nasılsınız beni merak etmişsiniz çok sağolun iyi ki varsınız yazamadım çok kötü günler geçirdim kızım da bir sorun vardı biz öyle sanıyorduk en azından otizim olabilir korkusuyla neler çektik ne kavga akılda kaldı ne dayak insanın gerçekten canını evlat yakıyormuş çok çok şükür iyi olduğunu öğrendik hiç bir sorunu yokmuş hatta bizi utandırırcasına herşeyi daha hızlı öğrenmeye başladı allah kimseyi böyle birşeyle sınamasın herkesin çocuğunu ailesine bağışlasın hamile arkadaşlar da lütfen folik asit alımına aman dikkat edin eşimle sorarsanız kızımın derdinden birbirimize bağlandık sarıldık dedik o çok kötü oldu yıkıldı hiç uyumuyordu bana sarılıyor teselli arıyordu şimdi sorarsanız yine aynı Ada'm bişey değişmedi hala ne olduğumuz belli değil konuşuyoruz ama bakınca bir sorun yok gibi içime sorsanız o kadar da kinliyim ona karşı
Ayy gecmis olsun canım, sen bi iyilesemedin bu sene yaaSlm kızlar hala hastayım eşimde hasta evde çok giremiyorum bugün Dr gittik ikimizde sinüzit olmuşuz bide alerjik rinit birtorba ilaç ve antibiyotikle döndük 10 gün kullancam kan verdim yarın çıkacak sonuçlar demir B12 ye filan baktırdım inş onlar güzel çıkar bu hastalık son olur umarım artık şöyle temiz güzel bi bahar olur
Kiloya gelirsek bu telaşla tartılamadım sabah ama dikkat ediyorum
Sahursuz iftara bence iyi Ebruşum, accık da Leslie falan yap o ekmekler erisin :)Menüm berbat ötesi oldu. Ama yazayım. Rezil olayım ki bir dahakine dikkat edeyim.
Sahur yok.Uyanamadım.
İftar:
1 por. döner malesef ekmeğiyle beraber yedim.
2 bardak ayran
jalapano biber- kornişon
Ara:
Yarımşar elma - portakal - muz
İlk güne göre güzel bi menü, akşam ekmek de yenmemiş. Zamanla sabahki ve öglenki ekmekler de azalır :)Sabah.
1 fincan kahve
1 haslanmis yumurta
2 ceri domates
2 hindi salam
5 zeytin
2 dilim cavdar ekmegi
Ara 1 hurma 1 ceviz
Ogle
Yogurtlu kabak salatasi
2 dilim cavdar ekmegi
Aksam
1 tabak karnibahar yemegi
1 kase salata
2 lt grckin su ictim
30 dk kondisyon bisikleti
45 dk yuruyus yaptim..
Lepsi nedir yahu? Hic duymadım.İyi akşamlar kızlar menumu paylasayim
Sabah: 7 :30
Haşlama yumurta
Süzme peynir
Bir dilim beyz peynir
5/6 zeytin
2 dilim çavdar ekmeği
Öylen 1 de
Mercimek çorbası
Taze fasulye
Yoğurt
Akşam 7 de
Lepsi ( tavuklu mısırunuyla yapılmış)
Salata
3 tane yaprak dolması
Roka
Gün içinde 2 lt ılık su içtim 45 dakika leslie yapacağım
Sağol cnm ben her kış böyleyim işte grip aşısı oldum grip görmedim bu sefer boğazdan çektim işte neyse bahar giriyo düzelirim artıkGeldim geldimmmm aman Allahım nasıl yogun bir gündüüüüüü!
Tez hocamla görüsmem vardı, artık çektim restimi dedim 1 ay sonra ben kaçar, ne halin varsa görHahah tabi ki öyle diyemedim ama 1 ay daha calısırım sonra izne cıkıcam hocam didim, tamam ama çok çalışmamız lazım bu 1 ay dedi tabikisi Bana simdiden uykusuz geceler görünüyor, eve geldim yemek yedim, gene gectim bilgisayarın basına calısmaya böhüüüüü
Simdik alıntılara geceyim:
Yazdım yukarda wendicim, öldüm bittim geberdim resmen
Heh bak kaptanım bilmis
He valla al benden de o kadar, nalet olsun icimdeki bilim aşkına diyorum. Doktora bitsin daha da okursamAma dahası yoktu zaten di mi devreler yandı da bende
Accık ucundan da olsa başla bence, yaparsınBaşta durdura durdura oluyo, sonra alışıyosun
Hello kızlar hoşgeldiniz, ben de ördek kaptan yardımcısı. Sabahtan beri giremedigim icin anca gördüm. S sisebe veAyse8747 sizlerin baslangıc ve hedef kilolarınızı kaydettim, betulaltaylar sen de yazarsan kaydederim
Kendimi tanıtayım: 27 yaşında anne olma yolunda adım adım ilerleyen, bi yandan da doktorasını yapmaya calısan bir insan kuluyumhangi akla hizmet böyle çetrefilli işlere bulaştım ben de bilmiyorum, rahat battı sanırım ama neyse olan oldu oldu artık
İnsallah hepiniz istediginiz kilolara ulasacaksınız
Ya kıyamam sana canım, neyse kızın iyiyse önemli olan o. Bizi habersiz bırakma. İnsallah sorunların hallolur en kısa sürede
Ayy gecmis olsun canım, sen bi iyilesemedin bu sene yaa
Sahursuz iftara bence iyi Ebruşum, accık da Leslie falan yap o ekmekler erisin :)
İlk güne göre güzel bi menü, akşam ekmek de yenmemiş. Zamanla sabahki ve öglenki ekmekler de azalır :)
Lepsi nedir yahu? Hic duymadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?