- 16 Ocak 2015
- 9.617
- 24.230
- 398
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #232.121
Zoe cnm çok geçmiş olsun neyseki bişi çıkmamış keşke eşin ibret alsaydı ama huylu huyundan vazgeçmiyor işte umarım senin içinde evladın içinde hayırlısı olurSelam kızlar nasılsınız beni merak etmişsiniz çok sağolun iyi ki varsınız yazamadım çok kötü günler geçirdim kızım da bir sorun vardı biz öyle sanıyorduk en azından otizim olabilir korkusuyla neler çektik ne kavga akılda kaldı ne dayak insanın gerçekten canını evlat yakıyormuş çok çok şükür iyi olduğunu öğrendik hiç bir sorunu yokmuş hatta bizi utandırırcasına herşeyi daha hızlı öğrenmeye başladı allah kimseyi böyle birşeyle sınamasın herkesin çocuğunu ailesine bağışlasın hamile arkadaşlar da lütfen folik asit alımına aman dikkat edin eşimle sorarsanız kızımın derdinden birbirimize bağlandık sarıldık dedik o çok kötü oldu yıkıldı hiç uyumuyordu bana sarılıyor teselli arıyordu şimdi sorarsanız yine aynı Ada'm bişey değişmedi hala ne olduğumuz belli değil konuşuyoruz ama bakınca bir sorun yok gibi içime sorsanız o kadar da kinliyim ona karşı
Evet biraz tanıttım okb hastasıyım aldığım antidepresanlar yüzünden 23 kilo aldım 52 kiloydum 75 oldunm 3 yıldır kilo veremiyorum sıkıldım artık gruba katıldım inşallah zayıflıycamHoşgeldin cnm hayırlı olsun kendini tanıtmışmıydın geçmişe bakamadım valla
Bende de vardı cnm çok şükür kurtuldum artık zor ama aşılamayacak bi hastalık değil seninki ne derecede bilemiyorum tabiiEvet biraz tanıttım okb hastasıyım aldığım antidepresanlar yüzünden 23 kilo aldım 52 kiloydum 75 oldunm 3 yıldır kilo veremiyorum sıkıldım artık gruba katıldım inşallah zayıflıycam
Yaşım 23 bekarımBende de vardı cnm çok şükür kurtuldum artık zor ama aşılamayacak bi hastalık değil seninki ne derecede bilemiyorum tabii
Kilolara gelince başka bir sağlık problemin yoksa burda motivasyola kilolardan kurtulursun yaş kaç bekar mısın
Hoşgeldin cnmOkudum bilee kabulde ettim..
Boydaşız kilolarda yakın inş yaz gelmeden görürüz 52 leri :)Hos bulduk canimm. Ben 32 yasindayim 1.60 boy 69 kiloyum 3 hafta oldu diyete baslayali 73.2 ile basladim diyetime ve sporuma duzenli uyuyorum.. hedefim 52 kesinlikle cok istikrarliyim verecem insaAllah Allah in izniyle.. buarada sen nasil guzel bi kilo vermissin masaAllah..
Yaaa kaç sn ye kadar önemli bende tutayım bari:))Eyy gidi ben de sadece 30snlik bir molayla jilian 1level yaptim desem.. bak bende de o 30sn cok onemli sekerim
Hayır o son 800 ü gr gr vercek bırakmayızebrusonmez seni de mezun edicez kuzummm yeter sıkıldık sizden mezun olun bize bırakın buraları inşallah darısı basimizaaaa
Aa çok gençmişsin cnm benim hadi inş o metoya kalmaz kilolar gider hemencikYaşım 23 bekarım
İnşallah sağolAa çok gençmişsin cnm benim hadi inş o metoya kalmaz kilolar gider hemencik
Menü muhteşem. Humus ne bilmiyorum ama bir sebze sanırım.Menüm;
10:30
1 haslanmıs yumurta
2 kuru incir,1 kuru kayısı
3 ceviz
1 bardak süt ile nescafe
13:30
1 yesil elma
4 yk yogurt
18:15
1 dilim tb. ekmegi
Yumurtalı humus
Bol roka
1 bardak şalgam ve 1 acı biber
2 L su
2 t.kahvesi
2 kupa yesil cay
Spor;
27 dk Jillian 30 day shred level 1 (1.gün)
Ve 5000 adım yürüyüş
Geçmiş olsun kuzum.Çabucak iyleşin inşallah.Slm kızlar hala hastayım eşimde hasta evde çok giremiyorum bugün Dr gittik ikimizde sinüzit olmuşuz bide alerjik rinit birtorba ilaç ve antibiyotikle döndük 10 gün kullancam kan verdim yarın çıkacak sonuçlar demir B12 ye filan baktırdım inş onlar güzel çıkar bu hastalık son olur umarım artık şöyle temiz güzel bi bahar olur
Kiloya gelirsek bu telaşla tartılamadım sabah ama dikkat ediyorum
Yarın güzel bir başlangıç olsun. Boyun kaç?Ben yarın başlıycam bugün gitti artık bu grup bana çok iyi gelek inşallah inanıyorum buna
Sağol ebruş aslında güç olarak fena değilim ama şu öksürük beni benden aldı ondan gittim zaten Dr aGeçmiş olsun kuzum.Çabucak iyleşin inşallah.
Yarın güzel bir başlangıç olsun. Boyun kaç?
Tabiki vermeden mezun olmak yok..Hayır o son 800 ü gr gr vercek bırakmayız
Hiç kafaya takma bundan sonra muhteşem kilolar vereceksin. İncecik olacaksın.Boyum 1.52 çok ufağım oyuzden topaç gibi oldum 70kilo o boya çok yani
İnşallah çok teşekkür ederim bu site çok iyi yaHiç kafaya takma bundan sonra muhteşem kilolar vereceksin. İncecik olacaksın.
InsaAllahhh cok istiyorum gercektenHoşgeldin cnm
Boydaşız kilolarda yakın inş yaz gelmeden görürüz 52 leri :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?