- 22 Ekim 2014
- 662
- 1.096
- 63
- 35
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #232.181
Kızıma bişey olmasın dünya umrumda değil hala aynı o insanlıktan anlamaz pek zerre umrumda değil kızım iyi gerisi boşmuş çok zormuş allah sabır versin hasta çocuğu olanlaraÇok geçmiş olsun. Şükür bir sıkıntı yokmuş. Allah sağlıklı sıhatli büyütmeyi nasip etsin. Belkide kızın sizin aranızdaki huzursuzluktan etkilenmiştir. Eşinle konusup kırmadan, kırılmadan ortak bir karar alırsınız inşallah. Belki de bu olay daha insanca kararlar almasını sağlar.
Çok sağol Can'ım amin inşallah düzenli kullanın demek istedim hamilelikten üç ay önce başlamak gerekiyor hamilelik boyunca da kullanmak çok önemli Bebek beyin gelişimi için çok araştırdık çok baktık önemli bir etkenmiş hamileyken ben doğuma kadar kullandımCanım benim çok geçmiş olsun rabbim size bağışlasın sabırla duayla inşallah daha iyi olsun olun inşallah ...
Canım benim folik asit alımına dikkat etsin derken ne demek istedin anlamadım ben daha önce folik asit kullandım merak ettim ne demek istediğini
Çok sağol Can'ım ben eşimi hiç bu kadar kötü görmemiştim doktora gidene kadar ne yedi be içti ne uyudu ağlıyordu sürekli ki normalde ağlayan biri asla değildir ben zaten ne yapıcağımı şaşırdım çok kötü günlerdi geçti gitti çok şükür allah yardımcısı olsjn bütün hasta yavruların ve ailelerinin o Zaman o kadar iyiydik ki birbirimize sarıldık destek olduk ama şimdi sadece kızım umrumda gerisi boş hayatta gerçekten sağlıkmış önemli olanZoe cnm çok geçmiş olsun neyseki bişi çıkmamış keşke eşin ibret alsaydı ama huylu huyundan vazgeçmiyor işte umarım senin içinde evladın içinde hayırlısı olur
Çok sağol Can'ım amin inşallah bende sizi çok seviyorum iyi ki varsınızÇok geçmiş olsun canım,aklımız sendeydi valla. Hayırlı sonuçla işin tatlıya bağlanmasına çok sevindim. Sınavdı diyelim vardır bi hayır diyelim. Eşine de Allah ferahlık ihsan eder inşallah,huzursuzluk yaşamazsınız bi daha umarım canım. Merakta bırakma bizi,seni çoook seviyoruz
Çıtır gelin yapıcazz onu
Canım bi de sen mi demiştin evde tartı yok diye? Nerde görevdeydin bilmiyorum ama Şok da vardı digital tartı.Bitane al koy eve hep aynı tartıyla tartıl ki fark yaşama.. Hatta nöbete gideceksen perşembeden açken evde lavabodan sonra iç çamaşırlarınla tartılıp bize bildirirsin. Listeye girdikten sonra böyle şeyler önemli canım. Kaptanım daha güzel çözümler sunar gerçi @toplight
Canım özellikle hamilelikte bebeğin beyin gelişimi için üzerinde çok durulur. Kan değerlerinde folat diye de bakıyolar. Kadınlarda regli yüzünden düşük olabiliyo bazen dışardan takviye alınmasında fayda var. İhtiyaç duyarsa doktor söylüyo zaten. Şimdi çok dikkat ediyolar ama benim ama folik asit hapı almış mıydı bilmiyom ve de sanmıyomMaşşallah cin gibi bi yavru doğurdu Telaşlanmana gerek yoktur diye düşünüyorum :)
Ben 1le başladım kitlenirim yoksa valla.. Ama sana bravo gerçekten :)
Sporuna sağlık
Çok geçmiş olsun ikinize de canım..
Yarın yok şimdi :) anlat bakalım neler yedin ne yaptın bugun
Çok mola verme sen yine de cınımm :)
Nohutla yapılan meze türü canım
Çok sağol Can'ım benim mesajını gördüm herkesinkini bugün okudum ancak kendime geldim kızımın yarın da doğum günü ama Çarşamba kutlayacağız eşimin amcasının ölüm yıldönümü maalesef eşim çok üzgündü kırmak istemedim o bana herşeyi yapsa bile Can'ım eşim telefonumu çok kurcalar burdan yazayım geri kafalının teki kıyameti koparır sen ne yapıyor diye alınma olur mu kusura bakma boşanırsam söz yazarım ama :))cnm senin için çok endişelendik büyük geçmiş olsun eğer senin için mahsuru yoksa özelden cebini yazarsan sana ehatsuptan ulaşırız bende yazayım sana istersen
Amin Can'ım inşallahGeldim geldimmmm aman Allahım nasıl yogun bir gündüüüüüü!
Tez hocamla görüsmem vardı, artık çektim restimi dedim 1 ay sonra ben kaçar, ne halin varsa görHahah tabi ki öyle diyemedim ama 1 ay daha calısırım sonra izne cıkıcam hocam didim, tamam ama çok çalışmamız lazım bu 1 ay dedi tabikisi Bana simdiden uykusuz geceler görünüyor, eve geldim yemek yedim, gene gectim bilgisayarın basına calısmaya böhüüüüü
Simdik alıntılara geceyim:
Yazdım yukarda wendicim, öldüm bittim geberdim resmen
Heh bak kaptanım bilmis
He valla al benden de o kadar, nalet olsun icimdeki bilim aşkına diyorum. Doktora bitsin daha da okursamAma dahası yoktu zaten di mi devreler yandı da bende
Accık ucundan da olsa başla bence, yaparsınBaşta durdura durdura oluyo, sonra alışıyosun
Hello kızlar hoşgeldiniz, ben de ördek kaptan yardımcısı. Sabahtan beri giremedigim icin anca gördüm. S sisebe ve @Ayse8747 sizlerin baslangıc ve hedef kilolarınızı kaydettim, @betulaltaylar sen de yazarsan kaydederim
Kendimi tanıtayım: 27 yaşında anne olma yolunda adım adım ilerleyen, bi yandan da doktorasını yapmaya calısan bir insan kuluyumhangi akla hizmet böyle çetrefilli işlere bulaştım ben de bilmiyorum, rahat battı sanırım ama neyse olan oldu oldu artık
İnsallah hepiniz istediginiz kilolara ulasacaksınız
Ya kıyamam sana canım, neyse kızın iyiyse önemli olan o. Bizi habersiz bırakma. İnsallah sorunların hallolur en kısa sürede
Ayy gecmis olsun canım, sen bi iyilesemedin bu sene yaa
Sahursuz iftara bence iyi Ebruşum, accık da Leslie falan yap o ekmekler erisin :)
İlk güne göre güzel bi menü, akşam ekmek de yenmemiş. Zamanla sabahki ve öglenki ekmekler de azalır :)
Lepsi nedir yahu? Hic duymadım.
Slm kızlar hala hastayım eşimde hasta evde çok giremiyorum bugün Dr gittik ikimizde sinüzit olmuşuz bide alerjik rinit birtorba ilaç ve antibiyotikle döndük 10 gün kullancam kan verdim yarın çıkacak sonuçlar demir B12 ye filan baktırdım inş onlar güzel çıkar bu hastalık son olur umarım artık şöyle temiz güzel bi bahar olur
Kiloya gelirsek bu telaşla tartılamadım sabah ama dikkat ediyorum
Ben yarın başlıycam bugün gitti artık bu grup bana çok iyi gelek inşallah inanıyorum buna
Selam kızlar nasılsınız beni merak etmişsiniz çok sağolun iyi ki varsınız yazamadım çok kötü günler geçirdim kızım da bir sorun vardı biz öyle sanıyorduk en azından otizim olabilir korkusuyla neler çektik ne kavga akılda kaldı ne dayak insanın gerçekten canını evlat yakıyormuş çok çok şükür iyi olduğunu öğrendik hiç bir sorunu yokmuş hatta bizi utandırırcasına herşeyi daha hızlı öğrenmeye başladı allah kimseyi böyle birşeyle sınamasın herkesin çocuğunu ailesine bağışlasın hamile arkadaşlar da lütfen folik asit alımına aman dikkat edin eşimle sorarsanız kızımın derdinden birbirimize bağlandık sarıldık dedik o çok kötü oldu yıkıldı hiç uyumuyordu bana sarılıyor teselli arıyordu şimdi sorarsanız yine aynı Ada'm bişey değişmedi hala ne olduğumuz belli değil konuşuyoruz ama bakınca bir sorun yok gibi içime sorsanız o kadar da kinliyim ona karşı
Menüm berbat ötesi oldu. Ama yazayım. Rezil olayım ki bir dahakine dikkat edeyim.
Sahur yok.Uyanamadım.
İftar:
1 por. döner malesef ekmeğiyle beraber yedim.
2 bardak ayran
jalapano biber- kornişon
Ara:
Yarımşar elma - portakal - muz
Aa sen de mi Ankara'dasın? Takımda Ankara'dan olanların sayısı artıyor gün gectikce :) Neresindesin Ankara'nın?Günaydin.. selamun aleykum hanimlar.. Rabbim her gunumuzu birbirinden hayirli eylesin.. cok guzel bi sabaha uyandim yine Ankara ni ayazi kirildi sonunda.. insan boyle olunca daha bi iyi hissediyo kendini daha cok spor yapasim geliyo ..
Dikmende oturuyorum benn bol ayazindan..Gunaydınlarrr
Aa sen de mi Ankara'dasın? Takımda Ankara'dan olanların sayısı artıyor gün gectikce :) Neresindesin Ankara'nın?
Arkadaçlar an itibariyle diyete başlamış bulunuyorum bu saatte başladım çünkü ben normalde gece uyanıp birşeyler yerim ama diyete başladığım için yiyemiycem
Menümü yazıyorum 10da uyandm 10dk hareket 20dkya yürüyüş yaptım 11.30 da kahvaltı 1dlim tb ekmeği 1 yumurta peynirli omlet 4 zeytin ara bir avuç kuru meyve ve ceviz badem karisimi akşam 12de yemek zorunda kaldm fırında çıtır tavuk yapıyorsun elektrikler kesildi 10dk daha hareket yaptm elektrikler baya gelmeyince tavada kızartın 1 orta snitzel 2 küçük but 1orta but 2-3 yemek kaşığı bulgur pilavı bi de turşu 1.5 litre su 2 orta türk kahvesi ilk spor yaptığım gün
Günaydın canım benim samsuna özel yöresel yemek :)Geldim geldimmmm aman Allahım nasıl yogun bir gündüüüüüü!
Tez hocamla görüsmem vardı, artık çektim restimi dedim 1 ay sonra ben kaçar, ne halin varsa görHahah tabi ki öyle diyemedim ama 1 ay daha calısırım sonra izne cıkıcam hocam didim, tamam ama çok çalışmamız lazım bu 1 ay dedi tabikisi Bana simdiden uykusuz geceler görünüyor, eve geldim yemek yedim, gene gectim bilgisayarın basına calısmaya böhüüüüü
Simdik alıntılara geceyim:
Yazdım yukarda wendicim, öldüm bittim geberdim resmen
Heh bak kaptanım bilmis
He valla al benden de o kadar, nalet olsun icimdeki bilim aşkına diyorum. Doktora bitsin daha da okursamAma dahası yoktu zaten di mi devreler yandı da bende
Accık ucundan da olsa başla bence, yaparsınBaşta durdura durdura oluyo, sonra alışıyosun
Hello kızlar hoşgeldiniz, ben de ördek kaptan yardımcısı. Sabahtan beri giremedigim icin anca gördüm. S sisebe ve @Ayse8747 sizlerin baslangıc ve hedef kilolarınızı kaydettim, @betulaltaylar sen de yazarsan kaydederim
Kendimi tanıtayım: 27 yaşında anne olma yolunda adım adım ilerleyen, bi yandan da doktorasını yapmaya calısan bir insan kuluyumhangi akla hizmet böyle çetrefilli işlere bulaştım ben de bilmiyorum, rahat battı sanırım ama neyse olan oldu oldu artık
İnsallah hepiniz istediginiz kilolara ulasacaksınız
Ya kıyamam sana canım, neyse kızın iyiyse önemli olan o. Bizi habersiz bırakma. İnsallah sorunların hallolur en kısa sürede
Ayy gecmis olsun canım, sen bi iyilesemedin bu sene yaa
Sahursuz iftara bence iyi Ebruşum, accık da Leslie falan yap o ekmekler erisin :)
İlk güne göre güzel bi menü, akşam ekmek de yenmemiş. Zamanla sabahki ve öglenki ekmekler de azalır :)
Lepsi nedir yahu? Hic duymadım.
Parcanmis tavuğu suda pişiriyoruz pişerken mısır unu ilave edilir ve baharatı salçası koyulur bu çorba gibi :) Samsunun yöresel yemegiMenün çok güzel ama lepsi'ninde ne olduğunu bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?