Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızıma bişey olmasın dünya umrumda değil hala aynı o insanlıktan anlamaz pek zerre umrumda değil kızım iyi gerisi boşmuş çok zormuş allah sabır versin hasta çocuğu olanlara

Çok sağol Can'ım amin inşallah düzenli kullanın demek istedim hamilelikten üç ay önce başlamak gerekiyor hamilelik boyunca da kullanmak çok önemli Bebek beyin gelişimi için çok araştırdık çok baktık önemli bir etkenmiş hamileyken ben doğuma kadar kullandım

Zoe cnm çok geçmiş olsun neyseki bişi çıkmamış keşke eşin ibret alsaydı ama huylu huyundan vazgeçmiyor işte umarım senin içinde evladın içinde hayırlısı olur
Çok sağol Can'ım ben eşimi hiç bu kadar kötü görmemiştim doktora gidene kadar ne yedi be içti ne uyudu ağlıyordu sürekli ki normalde ağlayan biri asla değildir ben zaten ne yapıcağımı şaşırdım çok kötü günlerdi geçti gitti çok şükür allah yardımcısı olsjn bütün hasta yavruların ve ailelerinin o Zaman o kadar iyiydik ki birbirimize sarıldık destek olduk ama şimdi sadece kızım umrumda gerisi boş hayatta gerçekten sağlıkmış önemli olan

Çok sağol Can'ım amin inşallah bende sizi çok seviyorum iyi ki varsınız

cnm senin için çok endişelendik büyük geçmiş olsun eğer senin için mahsuru yoksa özelden cebini yazarsan sana ehatsuptan ulaşırız bende yazayım sana istersen
Çok sağol Can'ım benim mesajını gördüm herkesinkini bugün okudum ancak kendime geldim kızımın yarın da doğum günü ama Çarşamba kutlayacağız eşimin amcasının ölüm yıldönümü maalesef eşim çok üzgündü kırmak istemedim o bana herşeyi yapsa bile Can'ım eşim telefonumu çok kurcalar burdan yazayım geri kafalının teki kıyameti koparır sen ne yapıyor diye alınma olur mu kusura bakma boşanırsam söz yazarım ama :))

Amin Can'ım inşallah

Günaydin.. selamun aleykum hanimlar.. Rabbim her gunumuzu birbirinden hayirli eylesin.. cok guzel bi sabaha uyandim yine Ankara ni ayazi kirildi sonunda.. insan boyle olunca daha bi iyi hissediyo kendini daha cok spor yapasim geliyo ..

çok geçmiş olsun canım. ALLAH şifalar versin.

çok çok geçmiş olsun. ALLAH hepimizin evlatlarına sağlık versin. Ve kimseyi evladı ile sınamasın. Bazen sıkıntılar aileyi birbirine bağlar hayırlısı olsun inşALLAH :)

günlük kalorinin altında almış gibisin bence. ama oruçlu olunca o kalori alımı akşam oluyor işte. aman zaten senin son 800gr kalmamışmıydı? azar azar veririsin. daha kalıcı olur :)
bence kötü değil. :)

Gunaydınlarrr
Günaydin.. selamun aleykum hanimlar.. Rabbim her gunumuzu birbirinden hayirli eylesin.. cok guzel bi sabaha uyandim yine Ankara ni ayazi kirildi sonunda.. insan boyle olunca daha bi iyi hissediyo kendini daha cok spor yapasim geliyo ..
Aa sen de mi Ankara'dasın? Takımda Ankara'dan olanların sayısı artıyor gün gectikce :) Neresindesin Ankara'nın?

ah be güzelim gece 12de yiyorsun bari turşuyu yemeyeydin. Hep şiş şiş olacaksın. Farkındaysan bulguru es geçtim. ilk menüde çok yüklenmemek için :)

Günaydın canım benim samsuna özel yöresel yemek :)

günaydın kızlar:)

dün akşam menü yazamadın ama şimdi yazacağım. geç olsun temiz olsun

sabah
2 çavdar ekmeği arasında domates ve labne ile sandviç

öğlen
mercimek çorbası
yarım tabak patlıcan yemeği
salata
yoğurt

ara
1 portakal
10tana çiğ badem

akşam
chia yoğut ıspamak karışımı ama yarısını yiyebildim.
3-4 tane acı biber turşusu yedim. (metabolizma hızlansın diye :))

çikilatacanavarı sana turşu için laf ettim ama ben erken yedim :)

2,5lt su
1 türk kahvesi
20dk kondisyon bisikletinde interval
1 set doris bacak egzersizi yapabildim.
kapanışıda 15dk kondisyon bisikleti ile inretval olarak yapacaktım ama tükenmiştim.

aklıma gelmişken kızlar sizinle paylaşmak istediğim yeni bilgiler var.
1- interval egzersizden daha önce bahsetmişlerdi ama şimdi kim hatırlamıyorum. normal egzersizden %40 daha fazla yağ yaktırıyor. yani 1 saat koşmak yerine 30dk interval koşu yap aynı kaloriyi harcıyorsun ama yağ yakımı hem daha fazla hemde gün boyunca devam ediyor.

2- sporcular tayt giyiyorlar ya... bu taytlar korse gibi sıkı taytlarmış. kasları daha aktive olmasını sağlıyormuş. egzersiz sırasında korse de aynı etkiyi gösteriyormuş.

3-myfitnesspal diye bir uygulama. dün arkadaşım önerdi. boyunu kilonu hedefini yazıyorsun sana alman gereken günlük kaloriyi söylüyor. yediğin içtiğini yazıyorsun. yaptığın egzersizleri ne kadar kalori aldın ne kadar harcadın söylüyor. en önemlisi yediklerinin ne kadarı yağ ne kadarı protein ne kadarı karbonhidrat; günlük olarak ne kadar alman gerek ve sen ne kadar almışsın onun analizini yapıyor.

ben başka bir program kullanıyordum bana günlük 1500 kalori almam gerektiğini söylüyordu ama bu program 1200kcal dedi. bende günlük 1300 kcal falan alıyordum. seviniyordum. şimdi öğünlerimi biraz azaltacağım ve sporu arttıracağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…