Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

arkadaşlar benim bürom değişti eşyalarımı bilgisayarımı taşıyorum sabahtan beri.. çok mutluyum size anlatamam :21::21: öğleden sonra geçmişi okuyup uzun uzun yazıcam şimdi yemeğe çıkıyorum fırınlanmış patlıcan-yoğurt ve esmer bulgur (4 kaşık falan) getirdim :kk77::kk77:

aklıma gelmişken kızlar sizinle paylaşmak istediğim yeni bilgiler var.
1- interval egzersizden daha önce bahsetmişlerdi ama şimdi kim hatırlamıyorum. normal egzersizden %40 daha fazla yağ yaktırıyor. yani 1 saat koşmak yerine 30dk interval koşu yap aynı kaloriyi harcıyorsun ama yağ yakımı hem daha fazla hemde gün boyunca devam ediyor.

2- sporcular tayt giyiyorlar ya... bu taytlar korse gibi sıkı taytlarmış. kasları daha aktive olmasını sağlıyormuş. egzersiz sırasında korse de aynı etkiyi gösteriyormuş.

3-myfitnesspal diye bir uygulama. dün arkadaşım önerdi. boyunu kilonu hedefini yazıyorsun sana alman gereken günlük kaloriyi söylüyor. yediğin içtiğini yazıyorsun. yaptığın egzersizleri ne kadar kalori aldın ne kadar harcadın söylüyor. en önemlisi yediklerinin ne kadarı yağ ne kadarı protein ne kadarı karbonhidrat; günlük olarak ne kadar alman gerek ve sen ne kadar almışsın onun analizini yapıyor.

ben başka bir program kullanıyordum bana günlük 1500 kalori almam gerektiğini söylüyordu ama bu program 1200kcal dedi. bende günlük 1300 kcal falan alıyordum. seviniyordum. şimdi öğünlerimi biraz azaltacağım ve sporu arttıracağım.
Canım benim bu uygulama ücretsiz mı myfitnesspal

Bu arada dun aksam jiliana baslamadan olculerimi alip yazayim bi kenara sonra bakarim dedim.teeee diyetin başlarında aldigim olculeri buldum.. resmen ben sookkk her yerden ayrı ayri 10ar santimden fazla gitmis.. kuculemiyorum gibi hissediyodum ama rakamlar konusinca bi mutlu oldum :KK66:
Süper süpersin
Maşallah suphanallah sağlıkla inşallah hedefinede ulasirsin Harikasın

Bu arada dun aksam jiliana baslamadan olculerimi alip yazayim bi kenara sonra bakarim dedim.teeee diyetin başlarında aldigim olculeri buldum.. resmen ben sookkk her yerden ayrı ayri 10ar santimden fazla gitmis.. kuculemiyorum gibi hissediyodum ama rakamlar konusinca bi mutlu oldum :KK66:
Süper süpersin
Maşallah suphanallah sağlıkla inşallah hedefinede ulasirsin Harikasın

mükemmel. tebrik ederim seni. :)
ölçü önemli aslında. özellikle bu kilo verme durdu denilen zamanlarda vücut sıkılaşmaya başlıyor. sende olduğu gibi. :)
bende bu akşam eve gidiğ ölçülerimi alayım. sen hatırlatmışken :)

acaba yanlış bir yiyecek mi girdin. çok alternatifler var listede. ben labne yazıyorum içim pınar torku hepsi yazıyor. kalorileride farklı farklı..:işsiz:
Sucuklu yumurta yazdım 100gr seçeneği vardı ölcmedim ama o kadar vardı sanki 240 kalori falan dedi sadece ona onun dışında 4zeytin 1kk peynir 1 küçük tb ekmeği resmen 420 kalori

Hanimlar merhaba islerim vardi hallettim geldim disarda okadar guzel bi hava varki epeydir kizilayada inmiyodum nasil civil civil her yer.. cuma gunu bizde kilo bildircez ya o bizim baslangic kilomuzmu olacak bide yuzde hesaplama nedir

Bisey sorcam evinde kondisyon bisikleti olan varmi en cok bereyi calistiriyo benim gobek sorunum var etkisi olur mu acaba..

Sucuklu yumurta yazdım 100gr seçeneği vardı ölcmedim ama o kadar vardı sanki 240 kalori falan dedi sadece ona onun dışında 4zeytin 1kk peynir 1 küçük tb ekmeği resmen 420 kalori

zeytin adet 4 kcal diyor.
1kk peynir 70kcal
1dilim tb ekmeğide 64 kcal.
sucuklu yumurta 240 kcal
390kcal yapıyor.
sucuklu yumurta yerine haşlanmış yemen daha doğru olurdu.

inatettimolacak inatettimolacak canım sabah sabah jıllıan yapışsın , o saatte ben yatıyordum, maşallah sana.. :KK68:
Ben 28 şubat hedefime cuma günü ulaşmıştım. :KK73::KK73:
Ben ulaşamadığım için kalktım yaptım işte :D Şaka bi tarafa cumadan beri yerimde saymamım sebebi yeni belli etti kendini. Daha 4gün var aslında ama sanırım bu ay erkenden regli olucam. Fena sancım var.. Hoop diye 59olasım var valla :rapci:

Benim de 31 MART hedefim 54.8 ile 1 kilo vererek mezun olmak.. Gerçi 3 haftaya bir tatil planımız var henüz kesin değil ama benim tatillerdeki facialarımı biliyorsunuz..
Elimden geldiğince vermeye çalışacağım ki tatillerde abartsam bile kilo alma payı olsun.

Back
X