Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ebrucuğum haşlanmış mısırın 100 gramı 96 kalori, senin dediğin patlamış mısırın kalorisi olabilir valla aklım çıktı cevabını okuyunca netten bir daha kontrol ettim. Dedim bir Mısır yüzünden yaktık mı tüm günü.
Emziriyorum diye şımarıp yiyorum makarnayı pilavı arada. Dediğin gibi öğlene alsam daha iyi olur.

Son düzenleme:
Adımla ilgili spor yaptıran bir bayan,gerçekten iyi yoruyor.

keşke akşamları çocuğun yanında bu şekilde davranmasa. yine konuşmasın yine yüzüne bakmasın ama akşam yemekleri aile için önemlidir. ailede çocuk olmayınca olmuyor. kızın bunlara şahit oluyor tabi ki

çok doğru söylüyorsun ama her evlilik aynı olmuyor. bende buna benzer şeyler yaşadım boşanmayı tabiki tavsiye etmiyorum ama bazen çare kalmıyor. ben oğlum 6 aylıkken boşandım. çok ta iyi yapmışım diyorum o evliliği sürdürmemekle. şimdi 3,5 yıllık evliyim. ilk başlarda bu da mı aynı olacak çocuk olmadan boşanayım dedim ama iyiki de boşanmamışım. bunun içindirki ALLAH hakkınızda hayırlısını nasip etsin. En kısa zamanda inşALLAH. geçen zaman çok yıpratıcı çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…