- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #232.341
Salepi saymassak 0 abur cuburBugun yurudum ve az da olsa ip atladim benim için harika :)
Evet çok vaktin yok ama azda sayılmaz 5 ayda harikalar yaratacaksın..Eşin bakmaya kıyamayacak.23 temmuz tatlim zayıflamak için vakit dar
Ayyy hadi inşallah zaten ilk hedefe birlikte yarisiyoruz biliyorsunuz bki 25 olacakEvet çok vaktin yok ama azda sayılmaz 5 ayda harikalar yaratacaksın..Eşin bakmaya kıyamayacak.
Azıcık kalorili ama kaçamak sayılmaz heralde :))Salepi saymassak 0 abur cubur
Eşinin kilosu kaç?Ayyy hadi inşallah zaten ilk hedefe birlikte yarisiyoruz biliyorsunuz bki 25 olacak
O tatlıları elimin tersiyle itiyorum ya ben kendime inanasım gelmiyor :)Azıcık kalorili ama kaçamak sayılmaz heralde :))
Süper gidiyorsun. Bende fazlasıyla abur cubur yerdim. Ama 1 senden fazladır yemiyorum. Sende zamnla alışacaksın.
96ydi en son kilo bildirimi yapmıyor bize geldikçe tartınin üstüne atıyorumEşinin kilosu kaç?
Daha neler başaracaksın, bak gör..O tatlıları elimin tersiyle itiyorum ya ben kendime inanasım gelmiyor :)
Senin kadar dirençli olsam yeter bana canım :) kız dayanismalari yaşasınDaha neler başaracaksın, bak gör..
Biliyorsun biz seni tutuyoruz.Kesinlikle sen kazanacaksın.
Sagol canım benımmmarda paşama mutlu yıllar cnm
Coook tesekkurlerrrAllah hayirli omurler versin canim
Biraz kötü bir menü olmuş.200 gram mısır 730 kalori ki zaten 200 gram ton balığı bol salatayla gayet doyurucu bir öğün olurmuş. Hadi öğlen mısır yine olabilir ama akşamki makarna olmamış. Makarna yiyeceğin zamn öğlen yemeye çalış canım.
Sporun ve su miktarın neyseki çok iyi yakmışsındır umarım.
Adımla ilgili spor yaptıran bir bayan,gerçekten iyi yoruyor.Geldim geldimmmm aman Allahım nasıl yogun bir gündüüüüüü!
Tez hocamla görüsmem vardı, artık çektim restimi dedim 1 ay sonra ben kaçar, ne halin varsa görHahah tabi ki öyle diyemedim ama 1 ay daha calısırım sonra izne cıkıcam hocam didim, tamam ama çok çalışmamız lazım bu 1 ay dedi tabikisi Bana simdiden uykusuz geceler görünüyor, eve geldim yemek yedim, gene gectim bilgisayarın basına calısmaya böhüüüüü
Simdik alıntılara geceyim:
Yazdım yukarda wendicim, öldüm bittim geberdim resmen
Heh bak kaptanım bilmis
He valla al benden de o kadar, nalet olsun icimdeki bilim aşkına diyorum. Doktora bitsin daha da okursamAma dahası yoktu zaten di mi devreler yandı da bende
Accık ucundan da olsa başla bence, yaparsınBaşta durdura durdura oluyo, sonra alışıyosun
Hello kızlar hoşgeldiniz, ben de ördek kaptan yardımcısı. Sabahtan beri giremedigim icin anca gördüm. @sisebe ve @Ayse8747 sizlerin baslangıc ve hedef kilolarınızı kaydettim,betulaltaylar sen de yazarsan kaydederim
Kendimi tanıtayım: 27 yaşında anne olma yolunda adım adım ilerleyen, bi yandan da doktorasını yapmaya calısan bir insan kuluyumhangi akla hizmet böyle çetrefilli işlere bulaştım ben de bilmiyorum, rahat battı sanırım ama neyse olan oldu oldu artık
İnsallah hepiniz istediginiz kilolara ulasacaksınız
Ya kıyamam sana canım, neyse kızın iyiyse önemli olan o. Bizi habersiz bırakma. İnsallah sorunların hallolur en kısa sürede
Ayy gecmis olsun canım, sen bi iyilesemedin bu sene yaa
Sahursuz iftara bence iyi Ebruşum, accık da Leslie falan yap o ekmekler erisin :)
İlk güne göre güzel bi menü, akşam ekmek de yenmemiş. Zamanla sabahki ve öglenki ekmekler de azalır :)
Lepsi nedir yahu? Hic duymadım.
İyi akşamlar kızlar dertleşmeye geldim. İki gündür çok kötüyüz. Aynı evde iki yabancıyız. Benim yaptığım yemekleri yemiyor kendine ayrı yemek yapıyor bulaşığını da kendi yıkıyor. Bişey söyleyince duymazdan geliyor. Cevap vermiyor. Zaten ben de çok zorunda olmadıkça konuşmuyorum. Bugün akşam ben yemekten kalan bulaşıkları yıkıyorken o da masada yemeğini yiyordu. Yemek bittikten sonra tabaklarını toplayıp odasına götürdü hani ben alıp yıkamayayım diye. Ben mutfaktan çıkınca girdi yıkadı. Ne yapmaya çalışıyor böyle iyi olacağımızı mı zannediyor bilmiyorum. Daha önce de böyle davranışları olmuştu. Sadece beni soğutuyor kendisinden. Ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım bilmiyorum gerçekten. Nereye kadar böyle devam edecek?
Sorun nedir bilmiyorum ama ben 11 yıllık evliyim ilk yıllarımda cok boşanmayı dusundum kac kere döndüm 2 ogluîm arka arkaya oldu çok sıkıntılı zamanlar yaşadım ve artık tek anladığım herseyin gerçekten zamanla oturduğu.. Çok söyleyenler oldu zamanla oturur evlilik diye ama dinletemedim kendime çok boşanmaya gitmeye kalktım ve sonunda kaldım kazandım çok şükür Rabbime her şey çok güzel inan ki evlilik demirden leblebi yut yutabilirsen dediklerinde yok ya derdim çok doğruymus megersem.. her güzel şey gibi evliliginde zorluğu var.. Rabbim esine evime sana yuvana hidayet nasip etsin. Evladinizi size bagislasin .. ve sabirla gittiginiz yolda sabriniz tukenmeden birbirinize baglasin Rabbim..
Bu arada bugun 60 dk yurudumyarın oğlumun dogum gunu evde partı varr butun gın ıkram ev topla derken spora gıdememm o yuzden bugun yurudummm
canım o zaman bu hafta fazla kg vermeyin sadece dikkat edin haftaya kasarsınız listeye girerken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?