- 14 Ocak 2012
- 3.842
- 1.311
- 173
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #232.721
Tabiiki herkesin emegi zaten sabah etiketledigim 3lu muhtesemdi bu hafta.ozlem de guzel verdi. Sabitimiz coktu bu hafta maalesef..
Kiz senin kucuk katkin %3muNe demek istiyosun bize ayaginizi denk alin mi diyosun sevgili toso
Tabiiki herkesin emegi zaten sabah etiketledigim 3lu muhtesemdi bu hafta.ozlem de guzel verdi. Sabitimiz coktu bu hafta maalesef..
Kiz senin kucuk katkin %3muNe demek istiyosun bize ayaginizi denk alin mi diyosun sevgili toso
He ya ayağınızı denk alın alırım pacanizi aşağı ☺☺
Haftaya 73.0 hedefim 3.2 kg ile 4.12 yüzdeyle haftayı kapatmak inşallah tuttururum tutmasada maksimum yaklasirim yolum uzun ve zor mart ayını maksimum kayıpla kapatmaya calisicam
Canım bugun kaptanımız da yazmıs, sırada baya üye oldugu icin menülerinize ve paylasım durumlarınıza göre karar verilecek haftaya listeye girme durumunuza. Tabi cuma günkü kilo bildiriminiz de önemli :)Haftaya listede olacakların da listesini paylaşır mısınız
***5. Takım 507. Etap***
toplight (71,6/71,4/0,2/%0,28)
servey (74,7/) sabit
matilda34 (66,9/) sabit
ebrusonmez (55,8/) sabit, mezun olmak istiyor
TopaLsoLucaNn (78,6/76,2/2,4/%3,05)
candy_candy (115,6/) kendi isteğiyle ayrılmak istiyor
gulsayszey (96,5/95,4/1,1/%1,14)
0zlem (76,4/76/0,4/%0,52)
inatettimolacak (63,8/) sabit
fattofit85 (81/79,7/1,3/%1,60)
5. Takım Ortalama: %0,660
fancynancy (84,7/) yeni üye başlangıç tarihi: 20.02.2017, başlangıç kilosu: 86, hedef kilosu: 67
raindarksky (74,5/) yeni üye başlangıç tarihi: 22.02.2017, başlangıç kilosu: 74, hedef kilosu: 65
Cikilatacanavari (89,3/88/1,3/%1,46) yeni üye başlangıç tarihi: 22.02.2017, başlangıç kilosu: 90, hedef kilosu: 70
Birumut55 (53,6/52,9/0,7/%1,31) yeni üye başlangıç tarihi: 20.02.2017, başlangıç kilosu: 53.8, hedef kilosu: 50
BuRCuCuKkK (57,8/57,6/0,2/0,35%) mezun olan üye geri döndü. başlangıç tarihi: 21.02.2017, başlangıç kilosu: 58.5, hedef kilosu: 52
lydznp (91,2/89,8/1,4/%1,54) yeni üye başlangıç tarihi: 23.02.2017, başlangıç kilosu: 92, hedef kilosu: 70
sisebe (69/67,6/1,4/%1,54) yeni üye başlangıç tarihi: 27.02.2017, başlangıç kilosu: 69, hedef kilosu: 52
Ayse8747 (70/) yeni üye başlangıç tarihi: 27.02.2017, başlangıç kilosu: 70, hedef kilosu: 52
betulaltaylar (76/) yeni üye başlangıç tarihi: 27.02.2017, başlangıç kilosu: 76, hedef kilosu: 57
wendigo (63,9/63,7/0,2/%0,31)
KumraL_KrakeR (66,8/)
morordek (70,5/71,9/-1,4/-%1,99)
Canim bak ordekcim eklemis bugunun listesinin altina gecmisi takip ederken kacirdin sanirim. Asil listenin altinda listeye girmek icin bekleyenler var.Haftaya listede olacakların da listesini paylaşır mısınız
Tmm canimCanım bugun kaptanımız da yazmıs, sırada baya üye oldugu icin menülerinize ve paylasım durumlarınıza göre karar verilecek haftaya listeye girme durumunuza. Tabi cuma günkü kilo bildiriminiz de önemli :)
He ya ben de onu merak ediyorum bu kayip takimlar nerde.. liste garip ilerliyo hep :)toplight kaptanım; hazır bu kadar üye artışı varken kapatılan 12 ve 13. Takımları yeniden açmazlar mı? 11. Takımı da ben göremedim sanki hiç açılmamış :)
Tamam.cumaya fotoluyoruz baskulleri.senin kg fazla olduğu için daha hizli veriyor olman avantajın var☺
Ama ben valla gidiyorum eli prim bisikletle az da ha calisacam yatmadan 20 dk daha doris patlatirim
1. yiz kızlar tebrik ederim hepiniziKizlar az once bisey farkettim.. Sanirim bu hafta 1.yiz,yani 4.takimdan büyük bi atak gelmezse. Ama kesin ilk 3teyizin garantisini verebilirim
cnm eğer açmak isteyen kaptan adayı olursa açılır takımlar hevesli istekli kaptan lazım takım kapanma sebebleri genelde üye yokluğundan değil kaptanların işi bırakıp gitmesi üzerine takımlar kapandıtoplight kaptanım; hazır bu kadar üye artışı varken kapatılan 12 ve 13. Takımları yeniden açmazlar mı? 11. Takımı da ben göremedim sanki hiç açılmamış :)
Benimde yüzde avantajim var nabeerrr ☺Oh oh hadi bakalım, bende aldım gazı 25 dk jillianı kan ter içinde bitirdim, bacaklarım acıyoooooo
Dediğin gibi benim fazla kilo avantajım da var.
Senin hedefler uçmuş.He ya ayağınızı denk alın alırım pacanizi aşağı ☺☺
Haftaya 73.0 hedefim 3.2 kg ile 4.12 yüzdeyle haftayı kapatmak inşallah tuttururum tutmasada maksimum yaklasirim yolum uzun ve zor mart ayını maksimum kayıpla kapatmaya calisicam
1. yiz kızlar tebrik ederim hepinizi
cnm eğer açmak isteyen kaptan adayı olursa açılır takımlar hevesli istekli kaptan lazım takım kapanma sebebleri genelde üye yokluğundan değil kaptanların işi bırakıp gitmesi üzerine takımlar kapandı
Benimde yüzde avantajim var nabeerrr ☺
tebrikler kızlar. harikasiniz.Şimdilik sadece listedekiler onemli canim.. siz de emek verip listeye girmeye hak kazaninca hep birlikte guzel basarilara imza atmaya devam edicez insallah
seni gerçekten tebrik ediyorum. inşALLAH hedefine ulasirsin.He ya ayağınızı denk alın alırım pacanizi aşağı ☺☺
canım ne demek varsa hakkım helal olsun sizin başarınız beni en mutlu edenDoğru kaptanım, istek ve özveri isteyen bi gönül işi bu yaptığınız, zor gerçekten, hakkınızı helal edin :)
Wayyy takımda güzel hareketler var :) ikinizinde tek kaybettiği kilolar olsun hanımlar :)fancynancy T TopaLsoLucaNn
tosom tebrikler tatlım hedefinde biraz fazla cnm dikkat et bünye zayıf düşmesinBenimde yüzde avantajim var nabeerrr ☺
Canım 76 kiloyum bende rakibe olcam sana bu hafta..Tamam.2 yigit cikti meydane ikiside birbirinden merdane ☺☺☺☺☺
Su an kaç kilosun ben 76.2 bakalım kim daha çok veriyorrrrr
Bayılıyorum rekabete
Bugün cok spor yapmistin canim dikkat et kendine cok zorlama.Vücudun dinlenmeyede ihtiyacı var.. Kasların dinlensin ki gelişsin ve yarın daha verimli spor yapasın..Tamam.cumaya fotoluyoruz baskulleri.senin kg fazla olduğu için daha hizli veriyor olman avantajın var☺
Ama ben valla gidiyorum eli prim bisikletle az da ha calisacam yatmadan 20 dk daha doris patlatirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?