- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #232.741
bu durumda sayin kaptanim ve sayin kaptan yardımcılarım hepinize cok tesekkurler :)1. yiz kızlar tebrik ederim hepinizi
cnm eğer açmak isteyen kaptan adayı olursa açılır takımlar hevesli istekli kaptan lazım takım kapanma sebebleri genelde üye yokluğundan değil kaptanların işi bırakıp gitmesi üzerine takımlar kapandı
canım ne demek varsa hakkım helal olsun sizin başarınız beni en mutlu eden
bu durumda sayin kaptanim ve sayin kaptan yardımcılarım hepinize cok tesekkurler :)
Menüm;
10:00
1,5 dilim çavdar ekmegi
1 haslanmıs yumurta
Dil peyniri
6 zeytin ve 1 kupa çay
15:00
5 yk bol yesillikli kısır
2 yk makarna (sade)
1 yk kıyma ve bol marul,tere,roka
18:00
1 yk kısır
1 yk makarna
1 yk kıyma
Aksam yemicektim kızım bitiremeyince ben yedim
2 L su
2 t.kahvesi
1 kupa yesil cay
Spor;
7.300 adım
Jillian 5.günü uyumadan yapıcam,olmadı sabah erken yaparım eşim varken rahat yapamiyorum..
Canım bol protein ve sebze vee booool sporrr..Özlemcim harikasın, kaçamaklar cuma kaçamağı olmuş öle demiştin. ama miktarları baya az onlarında :)
Haftaya yapmayı planladığın bi programın var mı?? Tosoya da rakip olmuşsun :)
Canım bol protein ve sebze vee booool sporrr..
Aklım bazen Umay Villa'ya gidiyor ama hem tatsız tuzsuz..Hemde o detoksu bıraktıktan sonra hep artı geldim ya bak hala 75.5'gu goremedim okadar dikkate spora ragmen..
Sende benim gibi peşinden koştuğun iki bebe var mı pekiiii hııııııBenimde yüzde avantajim var nabeerrr ☺
Doğru kaptanım, istek ve özveri isteyen bi gönül işi bu yaptığınız, zor gerçekten, hakkınızı helal edin :)
Wayyy takımda güzel hareketler var :) ikinizinde tek kaybettiği kilolar olsun hanımlar :)fancynancy T TopaLsoLucaNn
Ay nihayet ogrendikbende paylaşayım madem;
vesile (63,9/63,7/0,2/%0,31)
morordek @toplight inatettimolacak KumraL_KrakeR medusa38 @ebrusonmez @azaydidem @matilda34 @nilsub @servey @candy_candy @Pdr93 @tatlitambak @btlbetul başka merak eden var mıydı bilemedim krakerim ayşenilde güzeldi ama idare et artık keşke 59,9 bildirebilseydim ahh
Canım menün güzel bence ilk güne göre. Ara ögün konusu da kisiden kisiye cok degisen bir sey. Metabolizmana hangisi iyi oyle yap bence. Ben mesela ara ögün yapmaktan yanayım :)Meehaba kizlarr ben de menuyi paylasiyimm
Sabah
1 yumurtadan omlet
Peynir
Ceri domates
Sekersiz cay
Ogle
1 kepce tavuk corbasi
Tavuk sote
2 cigkofte
Arada 2 tane hurma yedim
Aksam
1 ayran
Patates yemegi cok az
Ara ogum yapip yapmamakta cok
Kararsiz kaliyorum ya siz neler yapiyosunjz
2 lt su ictim. 4 km de yurudum
Canım vermen gereken kilo oldukca az, listemizde de şu an pek yer yok gibi ama motivasyon amaclı liste dışında bizimle takılabilirsin tabi kiSlm kızlar size katılabilir miyim? Yaş 32, boy 1,69, kg 59,7
Diyet yapiyorum 2,5 aydır. 8 kilo verdim. Hedefim 55.
Haahahhaha kahkaha attım sayende ☺☺peşinden kostugum iki bebek yok ama tamı tamına üç bebem var ☺☺Sende benim gibi peşinden koştuğun iki bebe var mı pekiiii hıııııı
Haahahhaha kahkaha attım sayende ☺☺peşinden kostugum iki bebek yok ama tamı tamına üç bebem var ☺☺Sende benim gibi peşinden koştuğun iki bebe var mı pekiiii hıııııı
Hadi yaaaa, bende koptum şu anda. Maşallah kız üçüz falan mı? Bide hangi ara o kadar sporu yapıyorsun bakim, çokmu kıskandım neeeeHaahahhaha kahkaha attım sayende ☺☺peşinden kostugum iki bebek yok ama tamı tamına üç bebem var ☺☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?