Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Daha da çok vereceksin inşallah canım, çok doğru bir karar vermişsin mide ameliyatından vazgeçerek. İsteyince herşey oluyor.

amin. evet cok samimi bir ortam. bende samimiyetiniz sayesinde hemen ortama uyum sagladim. dogru duzgun isim bilmiyorum, yaşantınızı bilmiyorum ama sanki uzun zamandir buradaymisim gibi. senin vasitanla wendigocugu hepinize tesekkur ederi. :)

Daha da çok vereceksin inşallah canım, çok doğru bir karar vermişsin mide ameliyatından vazgeçerek. İsteyince herşey oluyor.
kesinlikle. 1 yildir aklimda hep ameliyat vardi. diyet yapmak icin yeterli guc yok bende diyordum. hayatim boyunca 1 kere diyetisyen kontrolunde diyet yaptim. 4ayda 12 kilo verdim ve durdu. kilo durunca bende durdum ve verdiklerim geri geldi. tup mide op. olanlarin genelde gozleri ac oluyor. yiyemedikleri içinde depresyona giriyorlar. tabiki kararli olanlar var. bende aslinda herseyin ayni oldugunu gordum. kararinda ye ve hareket et. o zaman ameliyat olmak icin gerekce kalmadi. ben onun icin diyetteyim demiyorum. bu beni mutsuz ve depresif yapiyor. ama saglikli yasam deyince kendimi daha mutlu hissediyorum.:)

İyi akşamlar kızlar menumu paylasayim
Sabah:7 de
Haşlama yumurta
5/6 zeytin
2 dilim peynir
Öylen 1 de
Mercimek çorbası
2 kaşık erişte
2 kaşık ıspanak
Yoğurt
Saat 4 de
Coco Hindistan cevizli çikolata
Neskafe ikisi bir arada
Akşam 7 de
2 kepçe çorba

İyi akşamlar kızlar menumu paylasayim
Sabah:7 de
Haşlama yumurta
5/6 zeytin
2 dilim peynir
Öylen 1 de
Mercimek çorbası
2 kaşık erişte
2 kaşık ıspanak
Yoğurt
Saat 4 de
Coco Hindistan cevizli çikolata
Neskafe ikisi bir arada
Akşam 7 de
2 kepçe çorba

Çikolata mı o nasıl birşey ya

menum;
sabah
cavdar ekmegi ile labneli domatesli sandivic
öğlen
firinda tavuk göğsü
salata
yoğurt

aksam
1kasik bulgur pilavi (cuma gunu diye)
2kasik kuru fasulye (haftada 3gun kurubaklagil y3m3k lazımmış)
1 kasik dunden kalan mantarli tavuk sote
salata

2.5lt su
2 fincan beyaz cay
1 portakal
1/4 yesil elma
1 sade tu4k kahvesi

1saat spor

merhaba
ben Ayşe 8.takımın eski kaptanı, bir süredir izindeydim yoğunluğum sebebiyle de kaptanlığı devretmiştim.bu sürede malesef kilo aldım
şimdi yeniden dönmeye karar verdim, kilolarım da geri dönmemek üzere gidecek inşallah
bu süreçte yanımda olup bana destek verecek arkadaşlara ihtiyacım var,önce eski takımım da başlamayı düşünmüştüm aslında fakat çok fazla üye sayıları var ve bu sefer değişikliğin bana iyi geleceğini düşündüğümden ilk kardeş takımımız olarak sizin kapınızı çaldım
toplight kaptanım da uygun görürse sizlerle devam etmeyi çok isterim
şu an izne ayrıldığım kilomdan biraz fazlayım ama bunu sizlerin desteği ile 2 haftada halledeceğimi düşünüyorum
kaptanım cevabını bekliyorum

morordek tatlım bebişin sağlıcakla gelsin inşallah

Kızlar bunlara ilave
Gün içinde 2 lt ılık su içtim
Yarım saat leslie ve birsaat yürüyüş yaptım

Sende benim gibi peşinden koştuğun iki bebe var mı pekiiii hıııııı

cnm tüp mide ameliyatından vazgeçmekle çok iyi yapmışsın hep birliktr vereceğiz bu kiloları

cnm hışgeldin son dönem bizim takımda çok kalabalık ama sevgili moni gelirde ona yer olmaz mı aramıza hoşgeldin cnm dediğin gibi allahın izni ile kg fazlasını verip listeye girersin cnm

Ayyy monisimm eski kaptanım hosgeldinnnn, cok mutlu oldum seni gördüğüme yaa cok tesekkur ederim guzel dileklerin icin.
Ben cok isterim seni aramızda görmeyii :)

Aminnnnn canım hepimizin evlatlarına

Yardimcim yok tek yardimcim eşim ve çocuklarım küçük kardeşini tuvalete götüren kızım abisinin ağzını silen küçük bir oğlum dustugum yerde kaldıran bir eşim bundan öte yardimci mi olur sahaneyiz ☺
Ikizlerim bir kız bir oğlan 6.5 yasinda lar küçük oglumda 4 ben 28 eşim 39 yasindayiz ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…