Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Gunaydin guzel takimimmm buralar baya şenlenmis iyi olmus takima hareket geldi baya :)

Masallah sana eger bu foto yenilerde cekildiyse hic de fazla kilon yok bence :) Hedefine de en kısa sürede ulasirsin umarim :)

Haha surpriz yumurta gibiler di mi ne cikacagini bilemiyosun :KK70:

Bence başarabilirsin canim Ağustos'a daha cok var ve cok iyi gidiyosun bence :KK66:

Yulaf kepegi karbonhidrat ama kompleks karbonhidrat o yüzden vucut icinde yıkımı basit karbonhidratlara gore (seker, beyaz un gibi) daha uzun sürüyor. Doyuruculugu da o yüzden olabilir canım :KK66:

Dun cumaydi ve kilo bildirmen gerekiyordu bilmem farkinda misin Aysecim? Dun sizi etiketlemistim ozellikle ama sanirim gecmisi de okumamissin. Listeye girmek icin takım kurallarina uymaniz gerekiyor.

Gunaydin bugün burda da hava cok guzel. Ben de dun yapamadigim yürüyüşümü yapayım diyorum artık :)
Canım benim 1 ay önceki halim kurtajdan 2 gün önce o halimin üstüne 2 buçuk kilo verdim inşallah hep beraber hedefe ulaşırız

Allah allah anali kizli guzel bunlar masallah ablacim :KK15: hedefimiz sen gibi olamasak da yanina yaklasmak diyelim :KK66: sen guzel enerjinle yanimizda ol hep :KK36:

Ben de oyle düşünmüştüm de bi sansimi deneyeyim dedim :KK22:

Yaa cok tatlii.. ben de yaz icin kisa etekli ya da sortlu kot bi tulum almak istiyorum.. nasil ozendim yillarca millet giyip dolastikca.. ben de yapicammmm :21:

Miktarini cok abartma sen yine de canim ordekcim de yazmis zaten.. bi de gercekten cok yogun calisiyosun ogle yemegine bi vakit bulabilseydin 10numara olurmus. Cok uzun tutmamaya calis igunlerin arasini vucut ters tepki göstermesin.. miktarlarin iyi bence

Ay benim de vardi yesil kahvem iceyim onu arada bari :KK66:
İnşallah kardeşim burda olmaktan çok mutluyum @morordek kardeşim gibi hamis olursamda rabbim nasip ederse yine burada olmak istiyorum saglikli beslenerek az kilo alarak hamilelik süreci geçirmek istiyorum
İnşallah burdayım kardeşim

İnşallah kardeşim burda olmaktan çok mutluyum @morordek kardeşim gibi hamis olursamda rabbim nasip ederse yine burada olmak istiyorum saglikli beslenerek az kilo alarak hamilelik süreci geçirmek istiyorum
İnşallah burdayım kardeşim
İnsallah gönlüne göre olur canım :)

un cumaydi ve kilo bildirmen gerekiyordu bilmem farkinda misin Aysecim? Dun sizi etiketlemistim ozellikle ama sanirim gecmisi de okumamissin. Listeye girmek icin takım kurallarina uymaniz gerekiyor.
Bide ben anca bugün saat sekiz gibi baktım dün girdim bir iki defa ama o zaman cuma olduğunu falan unuttum demekki

507. Etap birincisi T TopaLsoLucaNn tebrikler! :46: :nazar:

samp31a60e491132009b.jpg

Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını, linkini aşağıda vermiş olduğum "Birinciler Sırlarını Paylaşıyor" adlı başlığımızda paylaşmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...i-paylasiyor-cuma-zayiflama-yarismasi.678962/

Bende pazara gittim geldim butun yesillikler mevcut elimde suan.. pazar cok pahalli burada esim diyoki senin diyetd baslaman pahalliya mal oldu.. tabi onceden gotur makarnalarii ki cok severdim artik cocukkara bile yapmiyorum..
ay valla benim de tek düşündüğüm makarnalar heheh.kayınvalidem verdiği erişteler
filan da hep kaldı. eşim de tek başına yemez sürünür artık.
ama çocuklarına yap arada bence değşiklik olur.

Ben spora gidiyorum datluslarr.. cikista görüşürüz.. hava genel olarak heryerde guzel bugun sanirim.. kalkin çıkın iki hareket edin bakem :KK66:
Bende Jillian yaptım canım. Dün yapamamıstım..Belki birazdan 1 jillian daha yaparım 1 gün bosa gitmesin..:KK31:
Tebrikler takımım birinci olmuşuz seni de ayrıca tebrik ediyorum T TopaLsoLucaNn tasocum :KK9:
Kızlar bugün çok dinamik kalktım ev işlerine özellikle camlara giriş yaptım:temizlik: zira hava bi harika :21:
Yenilerde takıma cam getirmiş hoşgeldiniz diyorum :KK54:
Akşama görüşürüz :KK15:
Kolay gelsin..:KK25:
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...ismasi-mezunlari.126756/page-56#post-50387444
Canlarım, güzellerim, çıtırlarım hepsi sizin sayenizde iyiki varsınız, iyiki sizi bulmuşum. Teşekkürler 5. takım, teşekkürler kadınlar kulübü
Tebrikler canım bizde bu gunleri görürüz insallah darısı başımıza..:KK68:

kesinlikle. 1 yildir aklimda hep ameliyat vardi. diyet yapmak icin yeterli guc yok bende diyordum. hayatim boyunca 1 kere diyetisyen kontrolunde diyet yaptim. 4ayda 12 kilo verdim ve durdu. kilo durunca bende durdum ve verdiklerim geri geldi. tup mide op. olanlarin genelde gozleri ac oluyor. yiyemedikleri içinde depresyona giriyorlar. tabiki kararli olanlar var. bende aslinda herseyin ayni oldugunu gordum. kararinda ye ve hareket et. o zaman ameliyat olmak icin gerekce kalmadi. ben onun icin diyetteyim demiyorum. bu beni mutsuz ve depresif yapiyor. ama saglikli yasam deyince kendimi daha mutlu hissediyorum.:)
Amelyat olmayarak çok güzel bir karar vermişsin.Hep birlikte başaracağız tatlım. Asla pes etme..
yarın sabah tartılıp kilomu bildiririm:KK22:
kuralları okudum kabul ettim:KK56:

izne ayrıldığım etap ve kilom;
***8.Takim - 465.Etap***

Moni (108,5/108,5/0/% 0)kilosu sabit ,izinli

eyvah en şişman benim :skandal:
Hoşgeldin canım. Ben bu hafta mezun olan üyeyim ama buralardan gitmek yok.
cnm varya bir üyemiz vardı candy o senden daha kiloluydu ama onu maalesef bir türlü motive edemedik bu hafta ayrıldı muskamız 114 kg dangelip 60 la mezun oldu inan cnm sen bu kg dan gelip beni gececem ben bi türlü 5-6 kg mu veremeyecem seni mezun edeceğim :)
Kaptanım hep birlikte mezun olacaksınız. Hem siz çok azimlisiniz,ben size bütün kalbimle inanıyorum.Bir kere yapabildiysen birdaha yaparsın. :KK15:
kendimi mezun edemedim sana kısmet olacak heralde:KK48:
candy ah ah benim eski üyem bizde de motive olamamıştı bir türlü:KK43:
birbirimize destek olursak niye veremeyesin önce seni mezun ederiz ben sıramı beklerim:KK19:
hımm muskayı hemen incelemem lazım:KK69:
toplight kaptanım ne yapıp edip 1 ağustos ta en az 89,9 u görmem lazım:dua:
muska77 muska77 'nin mezuniyet hikayesinin etkilemediği insan tanımam. Kendisini çok özledim ya.En son annesi rahatsızlanmııştı ayrıldı aramızdan..
Aayy çok mu şekersiniz ne yahu :)
Maşallah maşallah.
İkizlerden sonra iyi cesaret etmişsin canım tekrar çocuk sahibi olmaya. Kız kardeşimin de bir kız bir oğlan ikizleri var, tamam bana bu kadar yetti diyor :) Yani ilk başlardaki bakımı hiç kolay değildi çünkü, çok zorlanmıştı.
Herkes çok zor diyor ama bende ikiz istiyorum ya
ebrruuu sen kaçla başladın acabaa unuttum ben
Canım attım karnemi inceleyebilirsin.Toplamda 10 kilo vermişim.2 sende tabi ama olsun. :KK70:
Kombinin gerçekten güzel ama unutma göbekle veya kalın bacaklarla giyemezsin. Yani buna bakıp bakıp diyete asılmalısın.Bence seni çok motive edecek..

Back
X