Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Allah allah anali kizli guzel bunlar masallah ablacim :KK15: hedefimiz sen gibi olamasak da yanina yaklasmak diyelim :KK66: sen guzel enerjinle yanimizda ol hep :KK36:

Ben de oyle düşünmüştüm de bi sansimi deneyeyim dedim :KK22:

Yaa cok tatlii.. ben de yaz icin kisa etekli ya da sortlu kot bi tulum almak istiyorum.. nasil ozendim yillarca millet giyip dolastikca.. ben de yapicammmm :21:

Miktarini cok abartma sen yine de canim ordekcim de yazmis zaten.. bi de gercekten cok yogun calisiyosun ogle yemegine bi vakit bulabilseydin 10numara olurmus. Cok uzun tutmamaya calis igunlerin arasini vucut ters tepki göstermesin.. miktarlarin iyi bence

Ay benim de vardi yesil kahvem iceyim onu arada bari :KK66:
Özgecim tadı nasıl yesil kahvenin?

buralar bomboşş yaa bi cirit atayım bari ::KK70:
selam sevgili newborn taze gurpdaşlarım hoş geldiniz ben buket sanırım 9u falandı şubatın başladım bende burda 85,5 ile bugün de 79.7 yim boyumda 1.63 falan artvinliyim adım buket 24 yaşındayım ingilizce öğretmeniyim.motivasyon vermek konusunda iyiyim. olur da salarsanız bana yazın ben sizi kendinize getiririm :KK70:

yaa bu arada aklıma şey geldi düşünsenize ağustosta zeytinli rockta 58-55 arası bir kiloda bi üstteki mesajda attığım şort-büstiyeri giyip gururla taşıyormuşum :oha:
valla inanıyorum kendime ya bikini bile giyerim daha o ne ki :KK70: fotoğraf atarım size eğer başarabilirsem
basaracaksın cnm zaten bizde o resimleri göreceğiz
Günaydın şekerler sizlerle ilk günüm hepimiz için iyi olur inşallah:KK25:
Bilmeyenler için,ben ayşe 8.takımın eski kaptanı uzun süredir izindeydim dün döndüm ve sizlerle devam etmek istedim sevgili toplight da kabul etti sağolsun:KK19:
Evliyim 2 oğlum var,aöf sosyoloji mezunuyum,istanbulda yaşıyorum benden böyle:süslü:

hoşbuldum canım,eşimde artvinli :KK24:
günaydınlarrr
monicim benim eşimde artvinli biliyormusun ne tesadüf
bu arada kızlar okuyom ama tek tek yazamıyom

Gunaydin hanimlar kahvalti tamamdir 1 saat sonra falan spor yapcam.. moni hos geldin canim.. bendede iki oglan var cok zor erkek cocuklariyla ugrasmak Allah kolaylik versin..

teşekkür ederim:KK200:evet tatlım geçen yıl mezun oldum mezuniyet törenine bile eskişehire gittim:KK55:
Oooo ne güzel yaa :)
Tekrardan hayırlı olsun :)
Beni hamilelik takvimin yanılttı :)
Hamilelik takvimi bitirdigim haftayı degil de icinde oldugum haftayı gosteriyor ya. 31+1 olunca hemen 32. haftadasın diyor :KK48: Onun yüzünden ben bile hesabı sasırıyorum bazen. Persembe 32+0 olacagım, 32+4'te de pazartesi calısabilir almaya gideyim diyorum. 37'de de pazartesiye denk getirip öyle izne cıkmayı düsünüyorum tavsiyene uyup :KK48:
Gunaydin canlarrr :KK3:
Kendime mantarli omlet yapmaya gidiyom isteyen var mi?? :KK66:
Afiyet olsun canım :kk77:
Kuzucum hatun 53 kg zaten, ne fazla kilosu :)
Haklısın ya :) Niye diyet yapıyor ki o zaman :p
Gunaydin hanimlar kahvalti tamamdir 1 saat sonra falan spor yapcam.. moni hos geldin canim.. bendede iki oglan var cok zor erkek cocuklariyla ugrasmak Allah kolaylik versin..
Yaa ben de bir erkek cocugu bekliyorum korkutmayın beni :-)

Canim tekken sorun yok ciftken cok yaramazlar.. benim iki oglumun arasinda 1.5 yil var arka arkaya geldikleri icin ben hic nefes alamadim .. gerci her cocukda oyle olcak degil insaAllah Rabbim gonlune gire versin..

Canim tekken sorun yok ciftken cok yaramazlar.. benim iki oglumun arasinda 1.5 yil var arka arkaya geldikleri icin ben hic nefes alamadim .. gerci her cocukda oyle olcak degil insaAllah Rabbim gonlune gire versin..
Evet yaşları yakınmıs belki de o yüzden zorlanmıssındır. Bakalım hayırlısı olsun, toso'nun dedigi gibi sürpriz yumurta iste ne cıkacagını bilemiyosun :KK48:

Back
X