Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sen bilirsin canım benim Abla kardeşde olabiliriz arkadasda ben sana kardeşim demek isterim çünkü burada aile gibi olmuşsunuz bende listeye girmesemde yanınızda olmaktan çok mutluyum çok sıcak sıcacık burası buarada yağlarda eriyip gidiyor:)
Sağol canım kızlarım için yazdıklarına cok teşekkür ederim onlar benim prenses lerim Eki Görüntüle 1961957 bende kendimi göstereyim
Herkese hayırlı pazarlar sağlıkla hedefe inşallah
ay bacim seninde kızlarından farkin yok masallah :)
hic 38 diyesim gelmedi :KK9:

ay valla benim de tek düşündüğüm makarnalar heheh.kayınvalidem verdiği erişteler
filan da hep kaldı. eşim de tek başına yemez sürünür artık.
ama çocuklarına yap arada bence değşiklik olur.
selehattin donmezin bir listesi var. 7 günde 4kilo yağdan nasil verilir diye. 3.gün 2 öğün kepekli makarna veriyor. vücudu şaşırtmak icin diyordu. sırf makarna icin denenebilir.

cümleten hoşbulduım:KK200:
öğlen yemeğinden sonra yürüyüşe çıktım 40 dakika yürüdüm bugün istanbul da hava çok güzel değerlendirin:KK24:

Bende az önce mutluluktan tepiniyordum. :KK73::rolleyes:
İnşallah tatlım..
tebrik ederim canım bundan sonra hep istediğin kiloda kalırsın inşallah:KK19:
darısı başımıza:spor:

Bu arada günaydın bana :KK43: bu saatte uyanıp kilo verme hayallerim falan var bak sen ya nasıl acaba :mad: ben yapamam ha diyeyim size boşa cirpiniyormusum gibi ya da istifa falan etmem lazım :KK43:
Hicte öyle düsünme hemen kendine gel ve guzel seyler düsün!!
Saglıklı beslenir,yemene icmene dikkat edersen azcıkta spor yapabilirsen cokta güzel kilolar verirsin canım.:super:

Bu arada günaydın bana :KK43: bu saatte uyanıp kilo verme hayallerim falan var bak sen ya nasıl acaba :mad: ben yapamam ha diyeyim size boşa cirpiniyormusum gibi ya da istifa falan etmem lazım :KK43:
Aa olur mu hiç cnm önce umutsuz olmayı bırakcaksın sonra da içinde bulunduğun duruma göre bi beslenme planı yapacaksın hamurişi ve tatlıya elini sürmezsin ve spor yaparsan üstesinden gelirsin inanıyorum ben

Menüm;
10:00
2 haslanmıs yumurta
1 kücük dilim süzme peynir
1 dilim cavdar ekmegi
1 bardak süt ile nescafe

13:00
2 yk süt kesiginden yapılmıs tuzsuz peynir
Yarım dilim çavdar ekmegi

16:15
2 kücük parca ızgara tavuk
4 yk taze fasulye
1 kase brokoli
Tere

20:00'de 4 yk pulbiberli limonlu yogurt yerim.

2 L su uyuyana kadar 3'ü gecer
2 büyük t.kahvesi

1 kupa yesil cay
1 kupa 10 bitkili cay

Spor;
27 dk Jillian 5.ve 6.gün dün yapamamıstım bugun 2 defa yaptım toplam 54 dk

Aksamda 30 dakika stepper aletiyle spor yapar birazda dans ederim insallah..:KK6:

Son düzenleme:
Menüm;
10:00
2 haslanmıs yumurta
1 kücük dilim süzme peynir
1 dilim cavdar ekmegi
1 bardak süt ile nescafe

13:00
2 yk süt kesiginden yapılmıs tuzsuz peynir
Yarım dilim çavdar ekmegi

16:15
2 kücük parca ızgara tavuk
4 yk taze fasulye
1 kase brokoli
Tere

20:00'de 4 yk pulbiberli limonlu yogurt yerim.

2 L su uyuyana kadar 3'ü gecer
2 büyük t.kahvesi

1 kupa yesil cay
1 kupa 10 bitkili cay

Spor;
27 dk Jillian 5.ve 6.gün dün yapamamıstım bugun 2 defa yaptım toplam 54 dk
Çok güzel menü olmuş cnm bu hafta böyle gidersen iyi bi sonuç alacaksın

Hicte öyle düsünme hemen kendine gel ve guzel seyler düsün!!
Saglıklı beslenir,yemene icmene dikkat edersen azcıkta spor yapabilirsen cokta güzel kilolar verirsin canım.:super:

Aa olur mu hiç cnm önce umutsuz olmayı bırakcaksın sonra da içinde bulunduğun duruma göre bi beslenme planı yapacaksın hamurişi ve tatlıya elini sürmezsin ve spor yaparsan üstesinden gelirsin inanıyorum ben
Ya aslında yeni başladığım için iyi kilo veriyorum ama bu uyuma uyanma saateri falan mutsuz ediyor malesef :(

Ya aslında yeni başladığım için iyi kilo veriyorum ama bu uyuma uyanma saateri falan mutsuz ediyor malesef :KK43:
Hiç takılma ben evde olmama rağmen çok geç yatıyorum uyku düzeni diye bişeyi yok bende düzene koymalıyım ama bi türlü yapamıyorum napalım diyetimi bozalım böyle böyle kurtulcaz bozma moralini hafif ye biraz hareket et:)

Back
X