Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bugünkü menüm
sabah-öğlen
2 haşlanmış yumurta
1kk peynir
bol roka maydanoz dereotu
domates biber
1dilim tb ekmeği

akşam
yoğurtlu kiymali ıspanak
yesil salata
1 dilim ekmek

2.5lt su
limonlu pulbiberli yoğurt
tarçınlı türk kahvesi

jilian level 1
bisiklet karin kol bacak çalışıldı.

bu arada 1 tane cısım var. ananas taneli meyva suyu ama 61 kaloriymis. onu da spordan önce içtim.
Tek cısın o olsun canım menün gayet guzel ;)

bugünkü menüm
sabah-öğlen
2 haşlanmış yumurta
1kk peynir
domates biber
1dilim tb ekmeği

akşam
yoğurtlu kiymali ıspanak
yesil salata
1 dilim ekmek

2.5lt su
tarçınlı türk kahvesi

jilian level 1

bu arada 1 tane cısım var. ananas taneli meyva suyu ama 61 kaloriymis. onu da spordan önce içtim.
Meyve suyunu da vitamin sayalım :) çok güzel bir menü masallah tebrik ederim :KK19:

Meyve suyunu da vitamin sayalım :) çok güzel bir menü masallah tebrik ederim :KK19:
yok canim ne vitamini. vitamin değerleri %0.1 den az. bol bol seker kh var. aslinda cok zararli icmeyecektim ama canim çekti anamas tanesine sebep. aptal kafa onun alacagina ananas al da ödem atsın :KK70:

Hadi icimden geldi yazayim menumu :)

Gec kahvalti ettim
Boool mantarli 2minik sosisten 2yumurtali omlet
Biraz peynir 1minik domates cay

Ara
1tarcinli sade turk kahvesi
1kivi

Spora giderken
1kupa yesil kahve aldim yanima

Aksam
1parca tavuk haslayip salataya kattım

Su 2,5
Spor 1saat yuruyus +1saat fitness

Hadi icimden geldi yazayim menumu :)

Gec kahvalti ettim
Boool mantarli 2minik sosisten 2yumurtali omlet
Biraz peynir 1minik domates cay

Ara
1tarcinli sade turk kahvesi
1kivi

Spora giderken
1kupa yesil kahve aldim yanima

Aksam
1parca tavuk haslayip salataya kattım

Su 2,5
Spor 1saat yuruyus +1saat fitness
Süpersin canım.:nazar::nazar::KK9::KK9:

Kız ben dogumdayken mezun olma sakın sana da duygulanmam gerek daha :KK70:
Merak etme ordekcim umut pasamin gelmesini beklerim,uykusuz gecelerinde düşerim aklina o.zaman duygulanirsin benim icin :D
Bugünkü menÜm

Sabah
10.00
2 kuru kayısı 1 bardak sıcak su
11.00
1 yumurtadan bol domatesli menemen
1 kk peynir
3 zeytin
2 dilim tb ekmegi
2 yaprak marul
2 şekersiz çay

Oglen 14.00
1 yesilcay
1 kase yoğurt
3 adet form bisküvi

Ara
2 sade türk kahvesi
5 fındık
10 yaban mersini

Akşam 19.00
1 bardak haşlanmış mercimekli bol yeşillikli salata
1.5 su bardağı ev kefiri

Ara
1 yesilcay

Su 3 litre
Spor 1 mil leslie, jillian level 1
Arada ben de yapiyorum ama hic koymasak agzimiza daha guzel aslinda canim.. form olsa da paketli gida pek iyi gelmiyo.. hersey mukemmel zaten yarasin ;)
yine mükemmel bir menü maşallah takımca harikasınız kızlar:nazar:
o kadar alışmışımki kötü menüler görüp saç çekmeye:KK4:ne diyeceğimi bilemedim:KK70:
Gecen hafta biz de toplu bi firca çektik sagolsun herkes bi titredi masallah nazarlara gelmeyelim :nazar:
bugünkü menüm
sabah-öğlen
2 haşlanmış yumurta
1kk peynir
domates biber
1dilim tb ekmeği

akşam
yoğurtlu kiymali ıspanak
yesil salata
1 dilim ekmek

2.5lt su
tarçınlı türk kahvesi

jilian level 1

Cısını yesinler senin :) evet paketli işlenmiş gida sonuçta hergun hergun yapmiyosun spor canina okumuştur onun h.sonu hatrina telafi edilebilir bi kacamak olmus canim ;)
17.30 300ml limonlu şu
18.001 orta muz
20.30
Bir tabak karnabahar yemeği
3-4kaşık yogurtlu makarna
Salata
Yarm dilim tb ekmegi
1.5litre şu
Pek bi adım ve spor yok :KK43:
Ay birden nobet dönüşü oldugunu unuttum napmis bu kiz dedim :KK64:
O makarnalarda ucacak yakinda menulerden inaniyorum ;)
Tek mi yasiyosun bu arada canim,yoksa annen pisiriyo da bazi seyler ondan mi vardi yedim oluyo merak ettim dogrusu?
Eger teksen alma bile eve daha kolay olur bas etmesi.. Misal bizimki ogrenci evi evde makarna yok arada arkadaslar gelince amaan en.kotu bi ton balikli makarna yapariz diyolar,biz onu ton balikli salata yapalim makarnamiz yok bizim diyoruz :D :D

4 kasık limonlu,pulbiberli yogurdumu yedim.:kk77:
--
Esim az once getirmis az bisey tuzsuz kabak cekirdegi ve 10 tane kadar fındık yedim.o_O
Yemesem daha mutlu hissedecektim kendimi.:sinirli:
Gazozda getirmis keyif yapıyor beyefendi..:KK67:

4 kasık limonlu,pulbiberli yogurdumu yedim.:kk77:
--
Esim az once getirmis az bisey tuzsuz kabak cekirdegi ve 10 tane kadar fındık yedim.o_O
Yemesem daha mutlu hissedecektim kendimi.:sinirli:
Gazozda getirmis keyif yapıyor beyefendi..:KK67:
Seni de bugunki jilianlara sayalim ama hep hain kuntis bu adamlar onlari napicaz.. :KK12:
Faydali seyler aslinda saat olarak bi pürüz var sadece yarin 10dk fazla eklersin sporuna vicdanin rahat eder tatlim ;)

Merak etme ordekcim umut pasamin gelmesini beklerim,uykusuz gecelerinde düşerim aklina o.zaman duygulanirsin benim icin :KK70:

Arada ben de yapiyorum ama hic koymasak agzimiza daha guzel aslinda canim.. form olsa da paketli gida pek iyi gelmiyo.. hersey mukemmel zaten yarasin :KK66:

Gecen hafta biz de toplu bi firca çektik sagolsun herkes bi titredi masallah nazarlara gelmeyelim :nazar:

Cısını yesinler senin :) evet paketli işlenmiş gida sonuçta hergun hergun yapmiyosun spor canina okumuştur onun h.sonu hatrina telafi edilebilir bi kacamak olmus canim :KK66:

O makarnalarda ucacak yakinda menulerden inaniyorum :KK66:
Tek mi yasiyosun bu arada canim,yoksa annen pisiriyo da bazi seyler ondan mi vardi yedim oluyo merak ettim dogrusu?
Eger teksen alma bile eve daha kolay olur bas etmesi.. Misal bizimki ogrenci evi evde makarna yok arada arkadaslar gelince amaan en.kotu bi ton balikli makarna yapariz diyolar,biz onu ton balikli salata yapalim makarnamiz yok bizim diyoruz :KK70: :KK70:
Özge'cim gecen markette tambugday makarna,ruşeymli makarna ve yulaflı makarna gördüm üzerinde bol proteinli falan yazıyor.Aldım ama henüz denemedim.
Yarım yada 1 cay bardagı haslayıp ton balıklı yapsak.. Yine cısss mı?:KK30:

Seni de bugunki jilianlara sayalim ama hep hain kuntis bu adamlar onlari napicaz.. :KK12:
Faydali seyler aslinda saat olarak bi pürüz var sadece yarin 10dk fazla eklersin sporuna vicdanin rahat eder tatlim :KK66:
Bide kendine gazoz bana sade soda almıs benide düSünmüs.Sen gazoz icmiyorsun diyor.:ukala::ukala:

Merak etme ordekcim umut pasamin gelmesini beklerim,uykusuz gecelerinde düşerim aklina o.zaman duygulanirsin benim icin :KK70:

Arada ben de yapiyorum ama hic koymasak agzimiza daha guzel aslinda canim.. form olsa da paketli gida pek iyi gelmiyo.. hersey mukemmel zaten yarasin :KK66:

Cısını yesinler senin :) evet paketli işlenmiş gida sonuçta hergun hergun yapmiyosun spor canina okumuştur onun h.sonu hatrina telafi edilebilir bi kacamak olmus canim :KK66:

O makarnalarda ucacak yakinda menulerden inaniyorum :KK66:
Eger teksen alma bile eve daha kolay olur bas etmesi.. Misal bizimki ogrenci evi evde makarna yok arada arkadaslar gelince amaan en.kotu bi ton balikli makarna yapariz diyolar,biz onu ton balikli salata yapalim makarnamiz yok bizim diyoruz :KK70: :KK70:
Ailemle yaşıyorum kuzucum ondan evde ne olursa onu yiyorum bide makarnayı 1 tane 1 tane yiyorum kaşıkla değil ordan avantaj haline çeviriyorum :D

Back
X