- 15 Nisan 2016
- 3.428
- 11.686
- 208
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #233.121
maşallah sana
Maşallah suphanallah tü tü maşallah çok guzelsin rabbim korusun
Tü tü tü 41 kere maşallah erimişin kız bravo sana fıstık gibisin
Sen naptın başladın mı bi diyetlere:)
Sen naptın başladın mı bi diyetlere:)
Hadi inşallah havalarda ısındı dönmen lazım canımyok canım ne diyetteyim ne değilim :) bu hafta kongreye dalamana gidicem, gidip geleyim dönüyom :)
İnşallah canım hepimiz için...hayırlı günler kızlar,hepimiz için bol eksili güzel bir hafta olsun inşallah
maşallah subhanallah canım
Bu ay sonu 59'ları göreceksin deseneGünaydın kızlar.. 63,2 çıktım ben de bu sabah
Regliden kalan fazlalılığı atmalıyım bir an önce. Cumaya güzel bişeyler olur inşallah
Sabah spor da yapılmış.Süpersin canım.Günaydın hanımlar...
Sabah 35 dk zumbami yaptım. 45 yapacaktım ama kızım uyanınca kaldı
Bende cuma 87.5 bugünde 87.1
Gideyim kahvaltı yapayım, oğlanı okula hazırlayacağım. Fırsat bulunca uğrarım yine
Geçmiş olsun.Ayaklarını sıcak tut canım en iyi bu geliyor.Günaydın kızlar bizde dün köye gittik biraz kaçırdım galiba bide gece regl oldum erken geldi bende 700 gr artı çıktım bugün sp yapıp ödemelerimi atayım diyorum cumaya eksi gelirim
Çok ağrım ve çok yatasım var ama mümkün değil kh yapıp bi ilaç alayım oğlanı okula götürcem görüşürüz
Festivali düşün güzelim.Hayallerini..Günaydın canımlat basküle cıkcam ama cok korkuyorum bi içimde salma istwği belirdi ne oldu bilmiyorum hemen toparlanmalıyım mükemmel bir gün geçirerek hava da harika yürüyüş falan yağarım belki
Maşallah fıstık gibi olmuşsun. Allah nazarlardan korusun fıstığımı
Çok güzel gidiyorsun canım. Sende minik prensle iddiaya girmiştin değil mi??kilo bildirimim
cumartesi :110,5
pazartesi:109,7
maşallah özgem sanaEyy gidii o ceketin önü kavusmuyordu gecen bahar,simdi 2tur dondursem döner valla
hayır tatlım o ben değilim , kiloma yakın biride yok takımda, iddia iyi olabilirdiÇok güzel gidiyorsun canım. Sende minik prensle iddiaya girmiştin değil mi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?