Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

sitede oturuyorum bizim kediler sosyetik hazır mama yiyorlar:KK70:evdede var bi kedim gerçi kaplan yavrusu desem daha uygun olur danama, oda yemez hazır mama harici bir şey:bicak:
turşu da normalde hiç yemem hamileliklerim de bile aklıma gelmedi:KK48:elticiğim yapıp yollamış arada bi kaç yedim ama yemiyim haklısın canımcım:KK19:
zaten küçük oğlumla iddiam var 1 ağustosta en az 99,9 olmam gerekiyorHoppa
kızın:KK62: bağırın:KK67: yolun:KK4: napıp edin kilo vermeme destek olun şekerlerim:cry:
Buldum sensin. :KK48:

Canım benim boyun kaç hedef kilon kaç
İnşallah sağlıkla hedefe ulaşman nasip olur
tatlım boyum 1,56 şu an ilk hedefim 89,9 u görmek sonrasında inşallah hedefleri belrlicem aylık vs.
teşekkür ederim inşallah hepimiz hedeflerimize sağlıkla ulaşalım:KK19:

tatlım boyum 1,56 şu an ilk hedefim 89,9 u görmek sonrasında inşallah hedefleri belrlicem aylık vs.
teşekkür ederim inşallah hepimiz hedeflerimize sağlıkla ulaşalım:KK19:
Hadi inşallah akşamları çok dikkat et kardeşim sporuda yaparsan üstesinden gelirsin evel Allah :):)
Burda motivasyon la destekle sağlıkla vereceğiz inşallah

yok canım ne diyetteyim ne değilim :) bu hafta kongreye dalamana gidicem, gidip geleyim dönüyom :)
Ayy havalar ne güzeldir oralarda, gezme vaktin olursa gez mutlaka wendicim :)
kilo bildirimim

cumartesi :110,5
pazartesi:109,7
Süpersinnn :KK9:
Bence izne ayrıldıgın kilona dönmene cok az kaldı Aysecim ;)
Gereksiz bir durgunluk var üzerimde..:KK43:
Kendimi yürüyüse verim en iyisi..:KK51:
Durmak yok, hareket berekettir, hadi cık yürü madem :spor:

kızlar işyerimde müdürüm var eşinin böbreğinde tümör varmış aniden tespit edildi çok canım sıkıldı 4 yaşında bebeleri var
4. aşamadaymış gecen hafta belli olmuş sabahleyin işe uğradı çok canım sıkıldı hayatta herşey boş yaa hiç tadım yok modum çok düştü allahım şifa versin inşallah sizlerde dua ederseniz sevinirim

ahaha ben minik prensle iddiaya giren senmisin dediğinde takımdan birinin nicki sandım küçük prensi:KK70::KK70:
evet o benim:KK25: küçük prensimde 23 yaşında :-)bu arada yanlış yazmışım 99 değil 1 ağustosta inşallah 89,9 u görmek istiyorum:KK39:
Prenste bayağı büyükmüş. Ben minik dedim. :KK48:
Gerçi senin için her yaşında minik.
Ne güzel evlatların sana destek oluyor ablacığım. Bu seni kamçılar.
Hem yarışmak için kilona yakın biri olmasına gerek yok ki Yüzde hesabı ile yarışabilirsin.Hem daha adil oluyor bence. Bak T TopaLsoLucaNn bu hafta "Yok mu bana yan bakan" diyor. :KK70::KK70:

kızlar işyerimde müdürüm var eşinin böbreğinde tümör varmış aniden tespit edildi çok canım sıkıldı 4 yaşında bebeleri var
4. aşamadaymış gecen hafta belli olmuş sabahleyin işe uğradı çok canım sıkıldı hayatta herşey boş yaa hiç tadım yok modum çok düştü allahım şifa versin inşallah sizlerde dua ederseniz sevinirim
Allah şifa versin kaptanım.Dua edeceğim.

ALLAH şifa versin. :(

Kaptanim
Canım benim çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin inşallah duamda kalbimde hasta kardesimizle rabbim evladına bağışlasın kimsenin başına vermesin inşallah
Sağlıkla yaşlanmayı nasip etsin inşallah

amin kızlar çok zor yaa hayat boşmuş onu anladık
Evet kaptanım hayata karşı bütün planlarımız,birikimlerimiz, kararlarımız küçücük bir haberle-hastalıkla yerle bir oluyor.O zman insn anlıyor ne kadar gereksiz şeylere değer vermişiz, ne kadar boş şeyler için üzmüşüz,üzülmüşüz.

Back
X