- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #233.141
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki kimdi ki 99 olacağım diye iddiaya girmişti birihayır tatlım o ben değilim , kiloma yakın biride yok takımda, iddia iyi olabilirdi![]()
Buldum sensin.sitede oturuyorum bizim kediler sosyetik hazır mama yiyorlarevdede var bi kedim gerçi kaplan yavrusu desem daha uygun olur danama, oda yemez hazır mama harici bir şey
turşu da normalde hiç yemem hamileliklerim de bile aklıma gelmedielticiğim yapıp yollamış arada bi kaç yedim ama yemiyim haklısın canımcım
![]()
zaten küçük oğlumla iddiam var 1 ağustosta en az 99,9 olmam gerekiyor
kızınbağırın
yolun
napıp edin kilo vermeme destek olun şekerlerim
![]()
Canım benim boyun kaç hedef kilon kaçcumaya hedefim izne ayrıldığım kiloma ulaşıp listeye girebilmek inşallah başarırım![]()
Peki kimdi ki 99 olacağım diye iddiaya girmişti biri![]()
ahaha ben minik prensle iddiaya giren senmisin dediğinde takımdan birinin nicki sandım küçük prensiBuldum sensin.![]()
tatlım boyum 1,56 şu an ilk hedefim 89,9 u görmek sonrasında inşallah hedefleri belrlicem aylık vs.Canım benim boyun kaç hedef kilon kaç
İnşallah sağlıkla hedefe ulaşman nasip olur
Hadi inşallah akşamları çok dikkat et kardeşim sporuda yaparsan üstesinden gelirsin evel Allah :):)tatlım boyum 1,56 şu an ilk hedefim 89,9 u görmek sonrasında inşallah hedefleri belrlicem aylık vs.
teşekkür ederim inşallah hepimiz hedeflerimize sağlıkla ulaşalım![]()
Ayy havalar ne güzeldir oralarda, gezme vaktin olursa gez mutlaka wendicim :)yok canım ne diyetteyim ne değilim :) bu hafta kongreye dalamana gidicem, gidip geleyim dönüyom :)
Süpersinnnkilo bildirimim
cumartesi :110,5
pazartesi:109,7
Durmak yok, hareket berekettir, hadi cık yürü mademGereksiz bir durgunluk var üzerimde..
Kendimi yürüyüse verim en iyisi..![]()
Ayy havalar ne güzeldir oralarda, gezme vaktin olursa gez mutlaka wendicim :)
monicim sen kesin listedesin bence cumaya bu arada bence ağustos a kadar sen daha aşağısını göreceksin inanıyorum buna yeterki motivasyonun şimdiki gibi güzel gitsincumaya hedefim izne ayrıldığım kiloma ulaşıp listeye girebilmek inşallah başarırım![]()
Prenste bayağı büyükmüş. Ben minik dedim.ahaha ben minik prensle iddiaya giren senmisin dediğinde takımdan birinin nicki sandım küçük prensi
evet o benimküçük prensimde 23 yaşında
bu arada yanlış yazmışım 99 değil 1 ağustosta inşallah 89,9 u görmek istiyorum
![]()
Allah şifa versin kaptanım.Dua edeceğim.kızlar işyerimde müdürüm var eşinin böbreğinde tümör varmış aniden tespit edildi çok canım sıkıldı 4 yaşında bebeleri var
4. aşamadaymış gecen hafta belli olmuş sabahleyin işe uğradı çok canım sıkıldı hayatta herşey boş yaa hiç tadım yok modum çok düştü allahım şifa versin inşallah sizlerde dua ederseniz sevinirim
ALLAH şifa versin.kızlar işyerimde müdürüm var eşinin böbreğinde tümör varmış aniden tespit edildi çok canım sıkıldı 4 yaşında bebeleri var
4. aşamadaymış gecen hafta belli olmuş sabahleyin işe uğradı çok canım sıkıldı hayatta herşey boş yaa hiç tadım yok modum çok düştü allahım şifa versin inşallah sizlerde dua ederseniz sevinirim
Allah şifa versin kaptanım.Dua edeceğim.
amin kızlar çok zor yaa hayat boşmuş onu anladıkALLAH şifa versin.![]()
Kaptanimkızlar işyerimde müdürüm var eşinin böbreğinde tümör varmış aniden tespit edildi çok canım sıkıldı 4 yaşında bebeleri var
Evet kaptanım hayata karşı bütün planlarımız,birikimlerimiz, kararlarımız küçücük bir haberle-hastalıkla yerle bir oluyor.O zman insn anlıyor ne kadar gereksiz şeylere değer vermişiz, ne kadar boş şeyler için üzmüşüz,üzülmüşüz.amin kızlar çok zor yaa hayat boşmuş onu anladık