- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #233.161
Pazartesi yoğunluğuSessiz takımı da hiç sevmem
Bugunçok sessiz gerçekten.Sessiz takımı da hiç sevmem
Canım kh yoğunlukta olmuş.Kısır 1 kase yenebilir tabi ama akşamki ekmek hiç olmamış. Sabahta 2 dilim. Azaltmaya çalışsan çok daha iyi. İlk etapta akşam ekmek yememeye çalış, sonra zamnla sabahı 1'e indirirsin.Menüm:
Sabah:
2 dilim ekmek
2 yumurtadan omlet
1 dilim peynir ve çay
Öğle:
1 kase kısır
(Arkadaştaydim. Bol yeşillikli yaptık)
Akşam:
1 dilim ekmek
1 kase yoğurt
1 tabak bakla yemeği
Spor ve su:
35 dk.zumba
2.5 litre su
Selam kızlar nasılsınız ,
Ben doymak bilmedim bugün
Sabah hastaneye gittim acıktım kahvaltı da yapamadan gitmiştim menumu paylasayim
Sabah 10 da
Simit + çay
Öğlen 1 de
Simitin 6 da 1 ini
Açma nin 6 da 1 ini yedim
Saat 4 de
15/20 fındık
Neskafe ikisi bir arada
Yarim paket Eti form kepekli bisküvi
Akşam 6 30 ve
2 kaşık Yoğurt içine pekmez karıştırıp yedim
2 lt ılık su limonlu 1 lt si
Yatana kadar 1 lt daha içerim
Bizimkiler yemek yerken 2 kaşık ıspanak yerim 45 dakika çok fazla karbonhidrat olmuş bi de form bisküviler zararlı cnm onu yiyeceğine 2 kaşık daha yemek yeseydin
çok fazla karbonhidrat olmuş bi de form bisküviler zararlı cnm onu yiyeceğine 2 kaşık daha yemek yeseydin keşkeSelam kızlar nasılsınız ,
Sabah hastaneye gittim acıktım kahvaltı da yapamadan gitmiştim menumu paylasayim
Sabah 10 da
Simit + çay
Öğlen 1 de
Simitin 6 da 1 ini
Saat 4 de
15/20 fındık
Neskafe ikisi bir arada
Akşam 6 30 ve
Bizimkiler yemek yerken 2 kaşık ıspanak yerim 45 dakika leslie yapacağım
Aslında doymamanız normal doyucu birşey yememişsiniz. :))Selam kızlar nasılsınız ,
Sabah 10 da
Simit + çay
Öğlen 1 de
Simitin 6 da 1 ini
Saat 4 de
15/20 fındık
Neskafe ikisi bir arada
Akşam 6 30 ve
Bizimkiler yemek yerken 2 kaşık ıspanak yerim 45 dakika leslie yapacağım
Üşeniyorum öyleyse yarın5500 adım atıp, jillian yaptım bugün.
Adımı 10000'e tamamlamak istiyorum ama üseniyorum!!
Öğlen pilav yerine başka birşey yeseymişsin çok güzel olurmuş. Neyseki sporun var. Yakmışsındır umarım.Sabah limonlu su
Kahvaltı 1 yumurta beyazı 2 zeytin
Öğlen 2 ayran
yarım tabak pilav
(öğlen yemeginde bakla vardı ben sevmediğim için yemedim)
salata
Aksam
4kasik erişte
1 tabak tavuk sote
Salata
3 çatal sütlü tatlı
1.5 litre su oldu daha içerim akşam için de activia yoğurt ve meyveli çerezim var
8000 adım olmuş
Kahve icimde öyle çıkarım..(insallah)Üşeniyorum öyleyse yarın
Hmm kizariz bak hadi bakalım madem hedeflemişsin ulaş o zaman bu gruptaki kimse hedefine ulaşmadan bırakamaz
Nobetteyim ya kuzum başka bir şey yeme şansım yoktu malesef ama elimden geldiğince az yemeye çalıştımÖğlen pilav yerine başka birşey yeseymişsin çok güzel olurmuş. Neyseki sporun var. Yakmışsındır umarım.
Aynen erken kalktım hastaneye gittim kahvaltı yapmaya zamanım olmadıAslında doymamanız normal doyucu birşey yememişsiniz. :))
Keşke sabah kahvaltı yapsaydınız. O zamn acıkmazdınız. Kötü bir menü olmuş ama sporla kurtarırsınız.
Aynen canım bugünlük öyle olduçok fazla karbonhidrat olmuş bi de form bisküviler zararlı cnm onu yiyeceğine 2 kaşık daha yemek yeseydin keşke
inanıyorum hepimiz hedeflerimize ulaşıcaz Allahın izniyleHadi inşallah akşamları çok dikkat et kardeşim sporuda yaparsan üstesinden gelirsin evel Allah :):)
Burda motivasyon la destekle sağlıkla vereceğiz inşallah
inşallah canımcımSüpersinnn
Bence izne ayrıldıgın kilona dönmene cok az kaldı Aysecim
umudum o yönde kaptanım inşallahmonicim sen kesin listedesin bence cumaya bu arada bence ağustos a kadar sen daha aşağısını göreceksin inanıyorum buna yeterki motivasyonun şimdiki gibi güzel gitsin
çok geçmiş olsun rabbim yavrusuna ailesine bağışlasın inşallah amin.kızlar işyerimde müdürüm var eşinin böbreğinde tümör varmış aniden tespit edildi çok canım sıkıldı 4 yaşında bebeleri var
4. aşamadaymış gecen hafta belli olmuş sabahleyin işe uğradı çok canım sıkıldı hayatta herşey boş yaa hiç tadım yok modum çok düştü allahım şifa versin inşallah sizlerde dua ederseniz sevinirim
aynen canım büyük oğlum baba olacak nasipse 12 gün içinde, ama bana göre kendisi ha la çocukPrenste bayağı büyükmüş. Ben minik dedim.
Gerçi senin için her yaşında minik.
Ne güzel evlatların sana destek oluyor ablacığım. Bu seni kamçılar.
Hem yarışmak için kilona yakın biri olmasına gerek yok ki Yüzde hesabı ile yarışabilirsin.Hem daha adil oluyor bence. Bak T TopaLsoLucaNn bu hafta "Yok mu bana yan bakan" diyor.
Canım benim IKEA yı gezmeyi gözün kestimi girdigin zaman cikamiyorsun gerçi yürüyüş olsun diye dolaşmak iyi ben Gaziosmanpaşa da oturuyorum :)bugün istanbul da hava çok güzel,eşimin peşine takıldım dışarıdaydım forum istanbul ve ikea yı dolandım.arabayla dolandık dönüşte. güneşten, trafikten başım ağrıyor şimdide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?