Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

eline sağlık, çok güzel yazmışsın, unutmuşum hatırladım sayende :)

Günaydınlarrr,

sabah tartı yüzüme bi güldü, şok oldum, epeydir görmediğim kiloyu gördüm demek vücudum benle inatlaşmayı bırakacak, hadi bakalım, inanılmaz gaza geldim, motive oldum
inatta bir yere kadar dimi :) birinden biri vazgeçecek . senin kararlı olman daha iyi sonuçlar almanı sağlayacak. durmak yok

yok canım ben elektrik teknikeriyim. bakma bu aralar şantiye sonu işler hafifledi gün dolduruyoruz. yeni şantiyeme geçince bu kadar aktif olamayabilirim gün içinde :)

tahmin edebiliyorum, Allah kolaylık versin, yaz dönemi sizin en yoğun döneminiz, neyse arada girersin, akşamları yazarız yazın akşamları bayaa aktif oluyodu buralar :)

inatta bir yere kadar dimi :) birinden biri vazgeçecek . senin kararlı olman daha iyi sonuçlar almanı sağlayacak. durmak yok

evet evet ben geçmiştim ama vücudum beni gaza getirdi epeydir içimde olmayan motivasyonu gördüm kendimde :)

günaydınlar

hala regli olamadım 2 gün geçti hiç gecikmezdi kafam karışık
canım şubat ayı 28 çekti o nu hesaba katıyorsun dimi?
Selam hanımlar

Ara tatilde İstanbul'a gittiğimizde biz de gezmistik, ikea zaten başlı başına yorucu :) günlük yürüyüşünü yapmışsındır :)
evet günlük yürüyüşümü yapmış oldum seviyorum ben orada yürümeyi
Babanne oluyorsunuz demek :)) Hayırlı olsun.Sağlıkla kucağınıza alın.
evet babaanne olucam geri sayım başladı son 11 güninşallah canım teşekkür ederim
faydalı bilgiler eline sağlık tatlım

harikasın wediciğim

Banada diyetisyen 6 dilim ekmek ve 3 ana 3 ara ogun vermisti.Haftada 1 sutlu tatlıda var tabiki spor ŞART..
Ekmek degisiminde pilav,makarna vb. Yiyebilirsin dedi. Ama ben kendi kendime takilyorum..
---
Ve Jillian 9.günde an itibariyle bitmistir..
Yarın 10.günü yapıp 1-2 gün araverip level 2'ye gecerim insallah..

Canım benim linkini paylaşsan jillian merak ettim şimdi

Tebrik ederim. beni jillian 2 günde pert etti.
bu arada asıl mesele aldığımız kaloriden çoğunu yakmak. spor olmadan da kilo veriliyor ama daha az veriyorsun. şekilsiz veriyorsun. yaza fıstık gibi olacaksın
ben de bu akşam sporumu yapacağım inşALLAH. kas ağrım devam etse bile

Merhaba kızlarr. Neler yapıyorsunuz ? ben çok fena hasta oldum
tüm vücudum dökülüyor. boğazlarım şişti. kafamı sağa sola zor
çeviriyorum. sağlık ne büyük nimetmiş. Hasta olsam da diete uymak için
direniyorum. hafta sonu menu paylaşamdım . dün de işten izin aldım evde yattım.
bugun işteyim. inşallah devam edicem paylasımlara

geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…