- 3 Ağustos 2009
- 327
- 593
- 103
- 33
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #233.241
sağol canımgeçmiş olsun canım
yok kız 46 yaşındayım ne bebesi millet torun seviyo bu yaşta acaba menapoz a mı giriyorum hiç gecistres yapın kaptanımda daha da geciksinrelax olun nolcak en fazla hamilelik nedeniyle izne ayrılmak istiyor yazarız
tebrikler tatlım bak daha çok aşağılara inecekGünaydınlarrr,
sabah tartı yüzüme bi güldü, şok oldum, epeydir görmediğim kiloyu gördümdemek vücudum benle inatlaşmayı bırakacak, hadi bakalım, inanılmaz gaza geldim, motive oldum
yok kız 46 yaşındayım ne bebesi millet torun seviyo bu yaşta acaba menapoz a mı giriyorum hiç geci
tebrikler tatlım bak daha çok aşağılara inecek
kaptancım aynı yaştayızyok kız 46 yaşındayım ne bebesi millet torun seviyo bu yaşta acaba menapoz a mı giriyorum hiç geci
insallah canım hep beraber çıtır hatunlar olacagız..Tebrik ederim. beni jillian 2 günde pert etti.
bu arada asıl mesele aldığımız kaloriden çoğunu yakmak. spor olmadan da kilo veriliyor ama daha az veriyorsun. şekilsiz veriyorsun. yaza fıstık gibi olacaksın
ben de bu akşam sporumu yapacağım inşALLAH. kas ağrım devam etse bile
Çok geçmiş olsun. ALLAH şifa versin inşALLAHMerhaba kızlarr. Neler yapıyorsunuz ? ben çok fena hasta oldum
tüm vücudum dökülüyor. boğazlarım şişti. kafamı sağa sola zor
çeviriyorum. sağlık ne büyük nimetmiş. Hasta olsam da diete uymak için
direniyorum. hafta sonu menu paylaşamdım . dün de işten izin aldım evde yattım.
bugun işteyim. inşallah devam edicem paylasımlara
hadi inşALLAHinsallah canım hep beraber çıtır hatunlar olacagız..
kahve- çay durumun ne? çok tüketiyor musun canım?Merhaba kızlar
Jilliandaki 7. Günüm bugün. Daha önce hiç sıkıntım yoktu. 2 gündür çarpıntım var jilliandan olabilir mi diye düşünüyorum
62 mi oldun?Günaydınlarrr,
sabah tartı yüzüme bi güldü, şok oldum, epeydir görmediğim kiloyu gördümdemek vücudum benle inatlaşmayı bırakacak, hadi bakalım, inanılmaz gaza geldim, motive oldum
Arkadaş torpil mi yaptı dersin?Bu arada diyetisyen arkadasıma diyet yazdırdım.
ama diyet gözüme cok dolu dolu geldi. ben normalde bundan
az yiyordum. bakalım ona da uymaya çalışacagım
Hadi bakalım havalarda ısınıyor gör şu 59'larıolcam gibi olmadım ama
Dikişler yeni bence zorlamayın. Çünkü çok hareketli egzersizler var.Kızlar akşam bakacağım yapabilecegim jillian sporunu yaparım
Laporoskopik amaliyat oldum göbeğim dikişli Ekim ayında olmuştum sıkıntıya sokacak bir şey yapmadan deneyeceğim
Ama leslie yıl çok seviyorum eğlenceli kolay ve yaptığım anda 200 Gr gidiyor sabaha kadar da eriyor
Farkettimde yapmadığım zaman sabaha kadar da birşey erimiyor
Dikişler yeni bence zorlamayın. Çünkü çok hareketli egzersizler var.Kızlar akşam bakacağım yapabilecegim jillian sporunu yaparım
Laporoskopik amaliyat oldum göbeğim dikişli Ekim ayında olmuştum sıkıntıya sokacak bir şey yapmadan deneyeceğim
Ama leslie yıl çok seviyorum eğlenceli kolay ve yaptığım anda 200 Gr gidiyor sabaha kadar da eriyor
bence deneme bile. risk almaya gerek yok. Leslie en güzeli bende ona devam edeceğim.Kızlar akşam bakacağım yapabilecegim jillian sporunu yaparım
ona bahane buluyorum ama gerilmedim desem yalan olurinşallah kaptanım :) monicim yazmış şubatın 28 olduğunu unutmayın diye. bence de az daha sabırlı olun, çünkü cidden stres etkiliyo, sizde bu ara yolculuk falan yaptınız, rutin değişti haliyle.
yok ayşecim en yaşlı benim grupta diyordum şimdi iki kişi olduk bak sejn torun sevecen benimkilerin biri 6 diğeri 12 yaşında daha çok yolun başındayım yaşım küçük olsaydı hiç düşünmezdim de bu yaşta artık bebe ile uğraşmak zor geliyor ama kısmet nasip bu arada öğleyin aldım testi ama cesaret edemiyorum yapmaya öğleyin 1 saat 15 dk tempolu yürüdüm ondan mı yoksa regli mi gelecek belim ağrıyor inş regli den dirkaptancım aynı yaştayız
kendimi grupta tek sanıyordum bak buna çok sevindim
canım stres yapma bazen denge şaşabiliyor,benimde 1 yıl önce 4 ay gecikmişti doktor erken menopoz dedi ama ben 4 aydan sonra düzenli normal regl oluyorum yani doktor menopoz dese bile girmemiş olabiliyorsun örnek ben
o aralar oğlumun düğün telaşı falan vardı herhalde ondan oldu,2013 de küçükoğlum kaza yapmıştı o zamanda 2 ay regl olamamıştım.yani diyeceğim duygular değiştirebiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?