- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #233.261
Hayırlısı olsun kaptanım. Gönlünüze göre olsun.ona bahane buluyorum ama gerilmedim desem yalan olur
yok ayşecim en yaşlı benim grupta diyordum şimdi iki kişi olduk bak sejn torun sevecen benimkilerin biri 6 diğeri 12 yaşında daha çok yolun başındayım yaşım küçük olsaydı hiç düşünmezdim de bu yaşta artık bebe ile uğraşmak zor geliyor ama kısmet nasip bu arada öğleyin aldım testi ama cesaret edemiyorum yapmaya öğleyin 1 saat 15 dk tempolu yürüdüm ondan mı yoksa regli mi gelecek belim ağrıyor inş regli den dir
Kiz naptin gectin mi beni yoksaGünaydınlarrr,
sabah tartı yüzüme bi güldü, şok oldum, epeydir görmediğim kiloyu gördümdemek vücudum benle inatlaşmayı bırakacak, hadi bakalım, inanılmaz gaza geldim, motive oldum
Bacim nasil menu oBanada diyetisyen 6 dilim ekmek ve 3 ana 3 ara ogun vermisti.Haftada 1 sutlu tatlıda var tabiki spor ŞART..
Ekmek degisiminde pilav,makarna vb. Yiyebilirsin dedi. Ama ben kendi kendime takilyorum..
---
Ve Jillian 9.günde an itibariyle bitmistir..
Yarın 10.günü yapıp 1-2 gün araverip level 2'ye gecerim insallah..
Gecmis olsun canimMerhaba kızlarr. Neler yapıyorsunuz ? ben çok fena hasta oldum
tüm vücudum dökülüyor. boğazlarım şişti. kafamı sağa sola zor
çeviriyorum. sağlık ne büyük nimetmiş. Hasta olsam da diete uymak için
direniyorum. hafta sonu menu paylaşamdım . dün de işten izin aldım evde yattım.
bugun işteyim. inşallah devam edicem paylasımlara
Mevsim gecisleri de etkili olabilir kaptanim.. benim gecen ay 10gun gec oldu,bu ay 5gun erken oldu.. ay hesabi degil telden otomatik sayan takvimden takip ediyorum bu arada yoksa unuturum ben hep gunlerini :)inşallah kaptanım :) monicim yazmış şubatın 28 olduğunu unutmayın diye. bence de az daha sabırlı olun, çünkü cidden stres etkiliyo, sizde bu ara yolculuk falan yaptınız, rutin değişti haliyle.
Ay sagolasin wendycim bugun pek su icemedim hatirlattin banakendimi suya ve yeşil çaya verdim, hadi bakalım :)
Kiz naptin gectin mi beni yoksa
Tabikii bebeyim sonra yarismiyon benle gectin beni diye.. gel de kapisalim bialla alla gelip geçeli 3 gün olmuş şurda geçtin mi beni diyo bidegeçmedim, ama yanına beni de alıp götüresin var gibi geldi bana
Aynen canım benim bi ufaktan deneyim zorlamadan bırakırımDikişler yeni bence zorlamayın. Çünkü çok hareketli egzersizler var.
Tamamdır canım benim denemiyim ozaman çok teşekkür ederim..bence deneme bile. risk almaya gerek yok. Leslie en güzeli bende ona devam edeceğim.
Kaptanım ben yaşınızı bilmiyorum merak ettim şimdiona bahane buluyorum ama gerilmedim desem yalan olur
yok ayşecim en yaşlı benim grupta diyordum şimdi iki kişi olduk bak sejn torun sevecen benimkilerin biri 6 diğeri 12 yaşında daha çok yolun başındayım yaşım küçük olsaydı hiç düşünmezdim de bu yaşta artık bebe ile uğraşmak zor geliyor ama kısmet nasip bu arada öğleyin aldım testi ama cesaret edemiyorum yapmaya öğleyin 1 saat 15 dk tempolu yürüdüm ondan mı yoksa regli mi gelecek belim ağrıyor inş regli den dir
Arkadaş torpil mi yaptı dersin?
kahve- çay durumun ne? çok tüketiyor musun canım?
Hoşgeldin canım oncelikle kendini tanıtır mısın? Şu anda kaç kilosun kaç kiloya inmek istiyorsun? Yarın sabah tartılırsan onu başlangıç kilosu olarak kaydedebiliriz ama normalde de her cuma sabahı tartılıp bildirim yapıyoruz.Selamlar herkese
Grubunuza goz atmistim burasi olmasina sevindim.
Simdi ben yarin mi bildirim yapacagim yoksa cuma mi
Cok memnun oldum.Hoşgeldin canım oncelikle kendini tanıtır mısın? Şu anda kaç kilosun kaç kiloya inmek istiyorsun? Yarın sabah tartılırsan onu başlangıç kilosu olarak kaydedebiliriz ama normalde de her cuma sabahı tartılıp bildirim yapıyoruz.
İlk sayfadaki kurallarımızı da okuyup kabul ettiğini belirtmen gerekiyor.
Ben kaptan yardımcısıyım, 27 yaşındayım, doktora yapmakla mücadele ediyorum :)
insulin direncim var canım..Kiz naptin gectin mi beni yoksa
Bacim nasil menu osaka bi tarafa kac kilo icin yazilmis bu liste,insulin direnci tiroid sorunu filan var mi?? Yüklü bi liste gibi geldi bana da,ben kesin kilo alirim bu listeyle ama yarayan var midir bilemicem :)
Gecmis olsun canim
Mevsim gecisleri de etkili olabilir kaptanim.. benim gecen ay 10gun gec oldu,bu ay 5gun erken oldu.. ay hesabi degil telden otomatik sayan takvimden takip ediyorum bu arada yoksa unuturum ben hep gunlerini :)
Ay sagolasin wendycim bugun pek su icemedim hatirlattin bana
Simdi diger konulara geleyim,hayat cok tuhaf gercektentoplight ve moni annemden 2yas kucuksunuz sadece ben 26ya kosuyom her gruptan cocuk varmis sizde de. Tuhaf hissettim biraz kendimi sizi düşününce :) bi hala olsam nasil olurdu dedim bi 12 yasinda kardesin olsa?? :)
servey tatlim hala modun yerine gelmemis gibi iyi misin,ugra bize bazi bazi
Gecen yılda baska bir diyetisyen aynı listenin benzerini vermisti canım iyi kilo verdim bu ara listeyi hic uygulamadım.. Banada cok geliyor liste sanki..hhahahaarkadasın teki de yazmış ya 6 dilim ekmek tatlılı filan diye.aynı öyle benimki de
Hosgeldinn canım evet menülerimizi toplu halde yazıyoruz.Gun içinde elimden geldigince aktif olmaya calisacagim.
Menuleri gun bitiminde toptan yaziyoruz sanirim gecmis sayfalarda öyle gördüm
yarindan itibaren paylasmaya baslarim
Kaptanım ben yaşınızı bilmiyorum merak ettim şimdi
moni canım yaşınız kaç
Kızlar ben 38 yaşındayım
İki kızım var büyüğü 18 küçüğü 13 yaşında üçüncüyü düşünüyoruz rabbim nasip ederse şansımı deneyecegim biray önce Kürtaj oldum bebeğimin kalp atışları alınmadi 8 haftalık ..
Çalışıyorumm eşimle birlikte
Sizleri merak ettim
Evli olanlar bekarlar arkadaşlar :)
Çok geçmiş olsunMerhaba kızlarr. Neler yapıyorsunuz ? ben çok fena hasta oldum
tüm vücudum dökülüyor. boğazlarım şişti. kafamı sağa sola zor
çeviriyorum. sağlık ne büyük nimetmiş. Hasta olsam da diete uymak için
direniyorum. hafta sonu menu paylaşamdım . dün de işten izin aldım evde yattım.
bugun işteyim. inşallah devam edicem paylasımlara
Belki de kazan dibi belki biz teyze olmak istiyoruzyok kız 46 yaşındayım ne bebesi millet torun seviyo bu yaşta acaba menapoz a mı giriyorum hiç geci
Spordan değildir cnm ya hiç sanmıyorum yani vaktin varsa bi kardiyolojiye görün derim kalp ihmale gelmezMerhaba kızlar
Jilliandaki 7. Günüm bugün. Daha önce hiç sıkıntım yoktu. 2 gündür çarpıntım var jilliandan olabilir mi diye düşünüyorum
Çok çok geçmiş olsun canimcim Allah bol şifa versinSelamlar kizlar,
Bahar ayi bana yimrih atti.. hava cok guzel yuruyerek gidelim heryere diyoruz ama ruzgar canima okudu,sinuzut bindi beynime dunden beri sancilardayim,
Dana gibi uyuyom dunden beri. Uyku arasi girip okumaya calistim yazdiklariniziama cevap veremedim..
Dunki fotoya yorum yapan herkese toptaaan tisikkirlerr
Bi kıvılcıma sebep olduysa size ne mutlu bana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?