Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kahvaltı
Patatesli omlet
Şekersiz çay

Öğle
1,5 porsiyon Etli kutu fasulye

Ara
Yarım armut
Azıcıkta tahin pekmez ( 1,5 yemek kaşığı falan)

Akşam
1 porsiyon Etli kuru fasulye (nihayet bitirdim :-))
Ayran

Ya bugün bende nedense bir türlü doyamadım ya :( birde aşırı tatlı çekti canım, kızımın çikolatalarına saldırmamak için tahin pekmezle günü kurtarmaya çalıştım.

Spor:
Burn body fat 2 mile yaptım
40 dk eliptik kullanacağım

Su:
1,5 falan içtim, yatana kadar 2 ye tamamlanır, belki geçer de.

kızlar bende menümü yazayım
sabah
1,5 dl ekmek
1 kk peynir
1 yumurta
ara
1 elma
1/2 avuç yerfıstığı
öğle
3 kaşık yulaf ezmesi
1/2bardak süt
ara
1 elma
ara (saat 18.30 civarı)
1 lokma simit

akşam 8.30
4 kaşık yoğurtlu bakla
2 adet etli sarma
su 2,5 lt civarı
spor
1 saat tempolu yürüyüş
bugün iş çıkışı bahçeye ağaç dikmeye gittik o yüzden akşam yemeğim çok gecikti normalde saat 18-18,30 da yemek olayı oluyordu

Selam hanımlar
Bugun yine cok yogun bi gündü. Pazartesileri tez hocamla toplantım oluyor ve beynim akıyor resmen :( şu mart ayı da bir an önce gecsin ve izne çıkayım istiyorum.
Öğleyin yine yemeğe yürüyerek gittik, akşam da avm gezmesi oldu, baya yürüdüm ve cok yoruldum her an sızabilirim :uykucu:
hiç gitmedim bilgim de yok ördekcim, arabasız olcaz, gezemem ama sanırım tur yapılacakmış, eğer gidebilirsek ona gitmek istiyorum. sen gittin mi daha önce??
Dalaman'a gitmedim ama oralar genel olarak güzel bence. Tura katıl fırsatın olursa ;)
kızlar işyerimde müdürüm var eşinin böbreğinde tümör varmış aniden tespit edildi çok canım sıkıldı 4 yaşında bebeleri var
4. aşamadaymış gecen hafta belli olmuş sabahleyin işe uğradı çok canım sıkıldı hayatta herşey boş yaa hiç tadım yok modum çok düştü allahım şifa versin inşallah sizlerde dua ederseniz sevinirim
Gecmis olsun kaptanım, Allah şifa versin. Hayatta her sey bos cidden...
Selam kızlar nasılsınız ,
Ben doymak bilmedim bugün :KK43:
Sabah hastaneye gittim acıktım kahvaltı da yapamadan gitmiştim menumu paylasayim
Sabah 10 da
Simit + çay
Öğlen 1 de
Simitin 6 da 1 ini
Açma nin 6 da 1 ini yedim
Saat 4 de
15/20 fındık
Neskafe ikisi bir arada
Yarim paket Eti form kepekli bisküvi
Akşam 6 30 ve
2 kaşık Yoğurt içine pekmez karıştırıp yedim
2 lt ılık su limonlu 1 lt si
Yatana kadar 1 lt daha içerim
Bizimkiler yemek yerken 2 kaşık ıspanak yerim 45 dakika leslie yapacağım
Ayyy cok karbonhidrat olmus ama neyse telafi edersin ;)
bugün istanbul da hava çok güzel,eşimin peşine takıldım dışarıdaydım forum istanbul ve ikea yı dolandım.arabayla dolandık dönüşte. güneşten, trafikten başım ağrıyor şimdide:KK51:
Ara tatilde İstanbul'a gittiğimizde biz de gezmistik, ikea zaten başlı başına yorucu :) günlük yürüyüşünü yapmışsındır :)

Selam kizlar wendy wendy cnm netim bu ay erken bitti oglum saolsun izledigi videolarla hemen harcamis
Ben bu ara cok yogunum birde kpss ye az kaldi buldugum tum firsatlarda ders calisiyorum eskisi gibi faal olamayabilirim esimde artik nete fazla girmeme kiziyo sinav yuzunden

Selam kizlar wendy wendy cnm netim bu ay erken bitti oglum saolsun izledigi videolarla hemen harcamis
Ben bu ara cok yogunum birde kpss ye az kaldi buldugum tum firsatlarda ders calisiyorum eskisi gibi faal olamayabilirim esimde artik nete fazla girmeme kiziyo sinav yuzunden
Kolay gelsin canım, insallah guzel gecer sınavın

selam kizlar.
ben gecen hafta adet oldum sanmistim ama asil dun gece oldum. belki ondan bu sabah sabit çıktım tartida. birde 2 gun ust uste jillia yapinca bugun dayak yemis gibiyim her yerim agriyor. zaten bu jillian benim gibi fazla kilolulara gore değil sebebi cok zipliyor. doktor bana zumbayi bile yasaklamisti. 15-20 kilo vermeden ziplamak yok dizlerini mahvedersin demisti.
neyse bugünkü menüm
sabah
standart sandviçim labnemi domatesli cok tahilli ekmekle

oglen
dana haşlama (sadece etinden)
salata yogurt

aksam
yeşil salata
1 dilim cok tanilli ekmek

2.5lt su
10tn çiğ badem
2tn ceviz
2 fincan beyaz ve yeşil çay
1 sade turk kahvesi

tum kaslarım ağrıdığı icin bugun sporu pas gectim.

inanıyorum hepimiz hedeflerimize ulaşıcaz Allahın izniyle:21:
istemek başarmanın yarısıdırHoppa

inşallah canımcım:KK60:

umudum o yönde kaptanım inşallah :KK28:
takımın enerjisi çok güzel bana iyi geleceksiniz biliyorum:KK19:

çok geçmiş olsun rabbim yavrusuna ailesine bağışlasın inşallah amin.
aynen canım dünya çok boş malesef ,ama dünyaya kapılmış gidiyoruz Allah sonumuzu hayr etsin.

aynen canım büyük oğlum baba olacak nasipse 12 gün içinde, ama bana göre kendisi ha la çocuk:KK48:
@TopaLsoLucaNn çok güçlü bir rakip bilemedim şimdi, tırstım bak:KK17:
Babanne oluyorsunuz demek :)) Hayırlı olsun.Sağlıkla kucağınıza alın.

Canım emzirdiğim için ekmekleri azaltamiyorum. Sütüm azalıyor,birde doymuyorum. Ekmek tok tutuyor en azından... Diyestisyende her öğünde 2 dilim ekmek vermişti emzirdiğim için... Bakalım... Belki git Gide azaltirim inşallah :)
Ya ben genelde unutuyorum kim emziriyordu diye :))
O zamn afiyet olsun.Sıkıntı yok.

Günaydınlar :)
selam kizlar.
ben gecen hafta adet oldum sanmistim ama asil dun gece oldum. belki ondan bu sabah sabit çıktım tartida. birde 2 gun ust uste jillia yapinca bugun dayak yemis gibiyim her yerim agriyor. zaten bu jillian benim gibi fazla kilolulara gore değil sebebi cok zipliyor. doktor bana zumbayi bile yasaklamisti. 15-20 kilo vermeden ziplamak yok dizlerini mahvedersin demisti.
neyse bugünkü menüm
sabah

oglen
salata yogurt

aksam
yeşil salata

2.5lt su
10tn çiğ badem
2tn ceviz
1 sade turk kahvesi

Canım doktorun da oyle dediyse bence Jillian yapma. Istersen Leslie falan yap o daha hafif ama etkili. Biraz daha kilo verince başlarsın Jillian'a ;)

kızlar az önce aldığım bir habere göre;
daha doğrusu okuduğum bir metni size özetlemek istiyorum.
KARBONHİDRAT.
Şimdi bu karbonhidrat vücudumuzun ve bizim ihtiyacımız olan enerjiyi sağlayan 1 numaralı besinimiz. biz öğünümüzde karbonhidrat bulundurduğumuzda ihtiyaç duyulan enerjiyi buradan alıyoruz. ancak ve ancak karbonhidrat, şeker,yağ tüketmez isek depoları kullanıyoruz. yada ihtiyacımızdan az tüketirsek depolar kullanılıyor. bunun adına zayıflama deniyor. yani eğer çok hareketli bir yaşantımız yoksa bunlardan uzak durmalıyız. yada en hızlı yağ depolama zamanı olan akşamları tüketmemeliyiz.
bu arada bulgur karbonhidrat grubunda. tüketimine dikkat edilmeli. normal kilolu normal aktiviteli bir insan günde 6 dilim ekmeğe karşılık gelen karbonhidratı tüketmesi gerekiyormuş. biz kilo vermek istiyorsak bunun en azından yarısını tüketmek durumundayız. bu aralar listelerde ben dahil olmak üzere her öğün kısırlar ekmekler pilavlar makarnalar uçuşuyor.
ben mecburen sabahları ekmek tüketiyorum sebebi evden en hızlı sandviç yapıp çıkabiliyorum yada iş yerinde tost yiyebiliyorum. öğlen tükettiğim çorbaları karbonhidrat olduğu için kaldırdım. h. sonu mümkün olduğunca ekmek yememeye çalışıyorum. yersem de spordan önce ve erken saatte yemeye dikkat ediyorum.
farkındalık olsun diye bu bilgiyi sizinle paylaşmak istedim.aklınızın bir ucunda bir bilgi olsun. :)

hala regli olamadım 2 gün geçti hiç gecikmezdi kafam karışık :işsiz:

stres yapın kaptanımda daha da geciksin :sinirli: relax olun nolcak en fazla hamilelik nedeniyle izne ayrılmak istiyor yazarız :KK48:

Dalaman'a gitmedim ama oralar genel olarak güzel bence. Tura katıl fırsatın olursa :KK66:

ay inşallah, full yağmurlu gösteriyo, bizim ayrılacağımız gün güneşli :KK42:

Allah kolaylık versin canım, biz buralardayız, sen çalışta atan inşallah :)

selam kizlar.
neyse bugünkü menüm
sabah

oglen
salata yogurt

aksam
yeşil salata

2.5lt su
10tn çiğ badem
2tn ceviz
1 sade turk kahvesi

iyi yapmışsın şekercim, menünü beğendim valla, proteini kh yerli yerinde :nazar: maşallah sana. bugün dinlen, üst üste spor yapınca ödem yapıyo kaslar kesin artı çıkılıyo.

Back
X