Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ya inanabiliyor musunuz acaba jillian level1 yaptım bugün ben ya ben spor yapmalara alışmaya çalışıyorum 23 dk dayanabildim ama :KK70:
Olsun canım öyle öyle alışıyorsun ;) 1-2 sefer sonra yaparsın hepsini ;)
Kızlar cok mu abartıyorum sizce?
Sabah 27dk Jillian yaptım. Ögleden sonrada 12000 adım tempolu yürüyüş iki parca halinde toplam 2 saat kadar sürmüstür.:KK49:
Simdide 20000 adıma kadar yürüyüp koşasım var.. o_O
Bünyen kaldırıyorsa yap canım spor iyidir. Ben bu halimle okurken yoruldum, 2 basamak merdiven çıkınca ölüyorum ben :D

Ve menümü yazicam ama önce açıklama yazıcam nobetten çıktım bugün hiç uyumadan yeni hastanemizi gezmeye gittik çok acıktık açık büfeye gittik biraz kaçırdığımı farkettim kendi kendimin cezasını sporla verdim :D
Kahvaltı
2 yumurta beyazı
4 zeytin
3kk peynir
3-4 kaşık yogurtlu meze
2 sigara böreği
1.5 pacanga böreği
1 bardak vişne meyve suyu
1.5 kaşık menemen
Salata
1dilim salam
Orta türk kahvesi
Ara
Sade soda
Orta türk kahvesi
Aksam
1 kepçe yayla çorbası
1 firinda but derisiz
7bin adım
23dk jillian
1 litre su 1 litre daha içicem
1orta türk kahvesi
1 bardak açlık otu

Olsun canım öyle öyle alışıyorsun :KK66: 1-2 sefer sonra yaparsın hepsini :KK66:
İnşallah canım hirslandim bakalım sırf size yediğimin içtiğimin hesabını veriyorum diye kendime cezalar veriyorum resmen :D
Annen diyor ki ye bi kereden bir şey olmaz ben de diyorum çok kiziyorlar olmaz yiyemem :D

gezenti ayşe geldi:KK48:
bu hafta leyleği havada gördüm herhalde hep sokaklardayım:KK55:
yürüyüş bahanesiyle iyi geziyorum:spor:
eve geldimki sürprizz regl olmuşum baya ağır ve yoğun geçiyor benim regl:KK51:
inşallah bebişimiz bu hafta da gelmez ben bu haldeyken çok zor:işsiz:

ona bahane buluyorum ama gerilmedim desem yalan olur

yok ayşecim en yaşlı benim grupta diyordum şimdi iki kişi olduk bak sejn torun sevecen benimkilerin biri 6 diğeri 12 yaşında daha çok yolun başındayım yaşım küçük olsaydı hiç düşünmezdim de bu yaşta artık bebe ile uğraşmak zor geliyor ama kısmet nasip bu arada öğleyin aldım testi ama cesaret edemiyorum yapmaya öğleyin 1 saat 15 dk tempolu yürüdüm ondan mı yoksa regli mi gelecek belim ağrıyor inş regli den dir
hayırlısı canım ,testi yaptın mı merak ettim?
hareket edince kolaylaşıyor reglin gelmesi bugünkü yürüyüşün belki getirir.

Selamlar kizlar,
Bahar ayi bana yimrih atti.. hava cok guzel yuruyerek gidelim heryere diyoruz ama ruzgar canima okudu,sinuzut bindi beynime dunden beri sancilardayim,
Dana gibi uyuyom dunden beri. Uyku arasi girip okumaya calistim yazdiklariniziama cevap veremedim..
Dunki fotoya yorum yapan herkese toptaaan tisikkirlerr :KK15:
Bi kıvılcıma sebep olduysa size ne mutlu bana :)
geçmiş olsun canım:KK60:
Simdi diger konulara geleyim,hayat cok tuhaf gercekten @toplight ve moni moni annemden 2yas kucuksunuz sadece ben 26ya kosuyom her gruptan cocuk varmis sizde de. Tuhaf hissettim biraz kendimi sizi düşününce :) bi hala olsam nasil olurdu dedim bi 12 yasinda kardesin olsa?? :)
servey servey tatlim hala modun yerine gelmemis gibi iyi misin,ugra bize bazi bazi
hayat başlı başına değişik zaten:KK66:insanların hayata atılış yaşları ve şartları farklı olabildiğinden böyle,kimi ben gibi aceleci kimi daha mantıklı düşünüp her şeyi zamanında yaşarHoppa
Kaptanım ben yaşınızı bilmiyorum merak ettim şimdi
moni moni canım yaşınız kaç
Kızlar ben 38 yaşındayım
İki kızım var büyüğü 18 küçüğü 13 yaşında üçüncüyü düşünüyoruz rabbim nasip ederse şansımı deneyecegim biray önce Kürtaj oldum bebeğimin kalp atışları alınmadi 8 haftalık ..
Çalışıyorumm eşimle birlikte
Sizleri merak ettim
Evli olanlar bekarlar arkadaşlar :)
tatlım ben 46 yaşındayım :süslü:
Gun içinde elimden geldigince aktif olmaya calisacagim.
Menuleri gun bitiminde toptan yaziyoruz sanirim gecmis sayfalarda öyle gördüm
yarindan itibaren paylasmaya baslarim
hoşgeldin canım:KK19:
insulin direncim var canım..:63:
of of ondan bende de var:işsiz:
Gecen yılda baska bir diyetisyen aynı listenin benzerini vermisti canım iyi kilo verdim bu ara listeyi hic uygulamadım.. Banada cok geliyor liste sanki..:duduk:
her diyetisyenin tarzı farklı kimisi gerçekten çok ilgili kimisi ise hazır listeleri tutuşturur.şu ekmek meraklarınıda hiç anlayamadım her diyetisyen listesinde dilimlerce ekmek havada uçuşuyor.

bugünkü menüm:KK72:

sabah(09:00)

zeytinyağda 1 yumurta

kaşar peynir

8 ince zeytin

2 çeri domates

1 dilim t.b ekmeği

Dere otu

2 ceviz

Açık çay

Ara(12:30)

1 kupa türk kahvesi

akşam(17:30)dışarıdaydım

çorba

1 porsiyon et döner,1 ince el yapımı lavaşla

Salata

5 ,6 patates kızartması:KK23:

Eşimin tatlıdan biraz kırptım:KK22:

Ara

1 maden suyu

1 kupa ada çayı

içilen su:3 litre

yapılan spor dakikası: 2 saat yürüyüş

Menüm;
08:30
1 h.yumurta-1 yk çökelek
1 k.incir-10 kabak cekirdegi
8 kepekli galeta(serçe parmagım boyunda ve ince)

13:00
150 gr ton balıgı
2 dilim çavdar ekmegi ve bol tere

16:00
1 kücük cornet maras

18:00
5 yk menemen
5 yk yogurt
Yarım dilim ekmek

3 L su
2 büyük t.kahvesi

2 kupa kayısılı form cayı
1 kupa yesil cay

Spor;
27dk jillian level 1 9.gün
Ve toplam 20000 adımlık yürüyüş
Screenshot_2017-03-07-22-12-14.webp

Menüm;
08:30
1 h.yumurta-1 yk çökelek
1 k.incir-10 kabak cekirdegi
8 kepekli galeta(serçe parmagım boyunda ve ince)

13:00
150 gr ton balıgı
2 dilim çavdar ekmegi ve bol tere

16:00
1 kücük cornet maras

18:00
5 yk menemen
5 yk yogurt
Yarım dilim ekmek

3 L su
2 büyük t.kahvesi

2 kupa kayısılı form cayı
1 kupa yesil cay

Spor;
27dk jillian level 1 9.gün
Ve toplam 20000 adımlık yürüyüş
Eki Görüntüle 1963784
Herkes minik kaçamaklarını yapıp kendi cezasını vermiş sonra da tebrik ederim canım sporun da gözümü kanattı hani :KK71:

Kiz naptin gectin mi beni yoksa :KK66:

Bacim nasil menu o :KK70: saka bi tarafa kac kilo icin yazilmis bu liste,insulin direnci tiroid sorunu filan var mi?? Yüklü bi liste gibi geldi bana da,ben kesin kilo alirim bu listeyle ama yarayan var midir bilemicem :)

Gecmis olsun canim

Mevsim gecisleri de etkili olabilir kaptanim.. benim gecen ay 10gun gec oldu,bu ay 5gun erken oldu.. ay hesabi degil telden otomatik sayan takvimden takip ediyorum bu arada yoksa unuturum ben hep gunlerini :)

Ay sagolasin wendycim bugun pek su icemedim hatirlattin bana :KK15:

Simdi diger konulara geleyim,hayat cok tuhaf gercekten @toplight ve moni moni annemden 2yas kucuksunuz sadece ben 26ya kosuyom her gruptan cocuk varmis sizde de. Tuhaf hissettim biraz kendimi sizi düşününce :) bi hala olsam nasil olurdu dedim bi 12 yasinda kardesin olsa?? :)
servey servey tatlim hala modun yerine gelmemis gibi iyi misin,ugra bize bazi bazi
Gelıyorum canım senle denk gelemıyoruzz

Çok pis tartıstık bogaz bogaza geldık nerdeyse
Canımı cok sıktı bu nedır yaaa yeter artık
Anlasamıyoruz yaaa delı mıdır nedırr:KK11:

Back
X