Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ona bahane buluyorum ama gerilmedim desem yalan olur

yok ayşecim en yaşlı benim grupta diyordum şimdi iki kişi olduk bak sejn torun sevecen benimkilerin biri 6 diğeri 12 yaşında daha çok yolun başındayım yaşım küçük olsaydı hiç düşünmezdim de bu yaşta artık bebe ile uğraşmak zor geliyor ama kısmet nasip bu arada öğleyin aldım testi ama cesaret edemiyorum yapmaya öğleyin 1 saat 15 dk tempolu yürüdüm ondan mı yoksa regli mi gelecek belim ağrıyor inş regli den dir
Hayırlısı olsun kaptanım. Gönlünüze göre olsun.

Selamlar kizlar,
Bahar ayi bana yimrih atti.. hava cok guzel yuruyerek gidelim heryere diyoruz ama ruzgar canima okudu,sinuzut bindi beynime dunden beri sancilardayim,
Dana gibi uyuyom dunden beri. Uyku arasi girip okumaya calistim yazdiklariniziama cevap veremedim..
Dunki fotoya yorum yapan herkese toptaaan tisikkirlerr :KK15:
Bi kıvılcıma sebep olduysa size ne mutlu bana :)

Günaydınlarrr,

sabah tartı yüzüme bi güldü, şok oldum, epeydir görmediğim kiloyu gördüm :KK73: demek vücudum benle inatlaşmayı bırakacak, hadi bakalım, inanılmaz gaza geldim, motive oldum :KK73:
Kiz naptin gectin mi beni yoksa ;)
Banada diyetisyen 6 dilim ekmek ve 3 ana 3 ara ogun vermisti.Haftada 1 sutlu tatlıda var tabiki spor ŞART..
Ekmek degisiminde pilav,makarna vb. Yiyebilirsin dedi. Ama ben kendi kendime takilyorum..:KK17:
---
Ve Jillian 9.günde an itibariyle bitmistir..:KK49:
Yarın 10.günü yapıp 1-2 gün araverip level 2'ye gecerim insallah..:KK49:
Bacim nasil menu o :D saka bi tarafa kac kilo icin yazilmis bu liste,insulin direnci tiroid sorunu filan var mi?? Yüklü bi liste gibi geldi bana da,ben kesin kilo alirim bu listeyle ama yarayan var midir bilemicem :)
Merhaba kızlarr. Neler yapıyorsunuz ? ben çok fena hasta oldum
tüm vücudum dökülüyor. boğazlarım şişti. kafamı sağa sola zor
çeviriyorum. sağlık ne büyük nimetmiş. Hasta olsam da diete uymak için
direniyorum. hafta sonu menu paylaşamdım . dün de işten izin aldım evde yattım.
bugun işteyim. inşallah devam edicem paylasımlara
Gecmis olsun canim
inşallah kaptanım :) monicim yazmış şubatın 28 olduğunu unutmayın diye. bence de az daha sabırlı olun, çünkü cidden stres etkiliyo, sizde bu ara yolculuk falan yaptınız, rutin değişti haliyle.
Mevsim gecisleri de etkili olabilir kaptanim.. benim gecen ay 10gun gec oldu,bu ay 5gun erken oldu.. ay hesabi degil telden otomatik sayan takvimden takip ediyorum bu arada yoksa unuturum ben hep gunlerini :)
kendimi suya ve yeşil çaya verdim, hadi bakalım :)
Ay sagolasin wendycim bugun pek su icemedim hatirlattin bana :KK15:

Simdi diger konulara geleyim,hayat cok tuhaf gercekten toplight toplight ve moni moni annemden 2yas kucuksunuz sadece ben 26ya kosuyom her gruptan cocuk varmis sizde de. Tuhaf hissettim biraz kendimi sizi düşününce :) bi hala olsam nasil olurdu dedim bi 12 yasinda kardesin olsa?? :)
servey servey tatlim hala modun yerine gelmemis gibi iyi misin,ugra bize bazi bazi

ona bahane buluyorum ama gerilmedim desem yalan olur

yok ayşecim en yaşlı benim grupta diyordum şimdi iki kişi olduk bak sejn torun sevecen benimkilerin biri 6 diğeri 12 yaşında daha çok yolun başındayım yaşım küçük olsaydı hiç düşünmezdim de bu yaşta artık bebe ile uğraşmak zor geliyor ama kısmet nasip bu arada öğleyin aldım testi ama cesaret edemiyorum yapmaya öğleyin 1 saat 15 dk tempolu yürüdüm ondan mı yoksa regli mi gelecek belim ağrıyor inş regli den dir
Kaptanım ben yaşınızı bilmiyorum merak ettim şimdi
moni moni canım yaşınız kaç
Kızlar ben 38 yaşındayım
İki kızım var büyüğü 18 küçüğü 13 yaşında üçüncüyü düşünüyoruz rabbim nasip ederse şansımı deneyecegim biray önce Kürtaj oldum bebeğimin kalp atışları alınmadi 8 haftalık ..
Çalışıyorumm eşimle birlikte
Sizleri merak ettim
Evli olanlar bekarlar arkadaşlar :)

Selamlar herkese
Grubunuza goz atmistim burasi olmasina sevindim.
Simdi ben yarin mi bildirim yapacagim yoksa cuma mi
Hoşgeldin canım oncelikle kendini tanıtır mısın? Şu anda kaç kilosun kaç kiloya inmek istiyorsun? Yarın sabah tartılırsan onu başlangıç kilosu olarak kaydedebiliriz ama normalde de her cuma sabahı tartılıp bildirim yapıyoruz.
İlk sayfadaki kurallarımızı da okuyup kabul ettiğini belirtmen gerekiyor.
Ben kaptan yardımcısıyım, 27 yaşındayım, doktora yapmakla mücadele ediyorum :)

Hoşgeldin canım oncelikle kendini tanıtır mısın? Şu anda kaç kilosun kaç kiloya inmek istiyorsun? Yarın sabah tartılırsan onu başlangıç kilosu olarak kaydedebiliriz ama normalde de her cuma sabahı tartılıp bildirim yapıyoruz.
İlk sayfadaki kurallarımızı da okuyup kabul ettiğini belirtmen gerekiyor.
Ben kaptan yardımcısıyım, 27 yaşındayım, doktora yapmakla mücadele ediyorum :)
Cok memnun oldum.
ben 30 yasindayim. Evliyim 5 yasinda bir kizim var. Calisiyorum
boy 1 70 kilom sanirim 77 civari
sabah tartilip net kilomu soylerim.
aslinda normalde 69 70 civari da olurdu kilom son 2 kistir boyle fazlaca kilo almaya basladim gecen yaz basinda 68 leri gordum diyet ve sporla sonbahara kadar korudum ama tekrar aldim.
Sanirim gec saatlerde ve duzensiz yemekten.
Hedefim ucundan da olsa 65 kiloyu gormek insallah olur

Kiz naptin gectin mi beni yoksa :KK66:

Bacim nasil menu o :KK70: saka bi tarafa kac kilo icin yazilmis bu liste,insulin direnci tiroid sorunu filan var mi?? Yüklü bi liste gibi geldi bana da,ben kesin kilo alirim bu listeyle ama yarayan var midir bilemicem :)

Gecmis olsun canim

Mevsim gecisleri de etkili olabilir kaptanim.. benim gecen ay 10gun gec oldu,bu ay 5gun erken oldu.. ay hesabi degil telden otomatik sayan takvimden takip ediyorum bu arada yoksa unuturum ben hep gunlerini :)

Ay sagolasin wendycim bugun pek su icemedim hatirlattin bana :KK15:

Simdi diger konulara geleyim,hayat cok tuhaf gercekten toplight toplight ve moni moni annemden 2yas kucuksunuz sadece ben 26ya kosuyom her gruptan cocuk varmis sizde de. Tuhaf hissettim biraz kendimi sizi düşününce :) bi hala olsam nasil olurdu dedim bi 12 yasinda kardesin olsa?? :)
servey servey tatlim hala modun yerine gelmemis gibi iyi misin,ugra bize bazi bazi
insulin direncim var canım..:63:

hhahaha :KK48: arkadasın teki de yazmış ya 6 dilim ekmek tatlılı filan diye.aynı öyle benimki de
Gecen yılda baska bir diyetisyen aynı listenin benzerini vermisti canım iyi kilo verdim bu ara listeyi hic uygulamadım.. Banada cok geliyor liste sanki..:duduk:

Gun içinde elimden geldigince aktif olmaya calisacagim.
Menuleri gun bitiminde toptan yaziyoruz sanirim gecmis sayfalarda öyle gördüm
yarindan itibaren paylasmaya baslarim
Hosgeldinn canım evet menülerimizi toplu halde yazıyoruz.:KK52::KK52:

Kaptanım ben yaşınızı bilmiyorum merak ettim şimdi
moni moni canım yaşınız kaç
Kızlar ben 38 yaşındayım
İki kızım var büyüğü 18 küçüğü 13 yaşında üçüncüyü düşünüyoruz rabbim nasip ederse şansımı deneyecegim biray önce Kürtaj oldum bebeğimin kalp atışları alınmadi 8 haftalık ..
Çalışıyorumm eşimle birlikte
Sizleri merak ettim
Evli olanlar bekarlar arkadaşlar :)

32 yaşındayım, evliyim, 8 ve 3 yasarınca 2 çocuğum var. Eşim 3.yü çok istiyor ama gözüm yemiyor, o kadar sabırlı değilim sanırım. Çalışıyorum. Kilo vermek isteyen arkadaşlarıma başarılar dilerim :KK48:

Merhaba kızlarr. Neler yapıyorsunuz ? ben çok fena hasta oldum
tüm vücudum dökülüyor. boğazlarım şişti. kafamı sağa sola zor
çeviriyorum. sağlık ne büyük nimetmiş. Hasta olsam da diete uymak için
direniyorum. hafta sonu menu paylaşamdım . dün de işten izin aldım evde yattım.
bugun işteyim. inşallah devam edicem paylasımlara
Çok geçmiş olsun o_O bol bol c vitamini o zaman :)

yok kız 46 yaşındayım ne bebesi millet torun seviyo bu yaşta acaba menapoz a mı giriyorum hiç geci
Belki de kazan dibi belki biz teyze olmak istiyoruz :halay:

Merhaba kızlar
Jilliandaki 7. Günüm bugün. Daha önce hiç sıkıntım yoktu. 2 gündür çarpıntım var jilliandan olabilir mi diye düşünüyorum :110:
Spordan değildir cnm ya hiç sanmıyorum yani vaktin varsa bi kardiyolojiye görün derim kalp ihmale gelmez:KK15:
Selamlar kizlar,
Bahar ayi bana yimrih atti.. hava cok guzel yuruyerek gidelim heryere diyoruz ama ruzgar canima okudu,sinuzut bindi beynime dunden beri sancilardayim,
Dana gibi uyuyom dunden beri. Uyku arasi girip okumaya calistim yazdiklariniziama cevap veremedim..
Dunki fotoya yorum yapan herkese toptaaan tisikkirlerr :KK15:
Bi kıvılcıma sebep olduysa size ne mutlu bana :)
Çok çok geçmiş olsun canimcim Allah bol şifa versin:cry:

Back
X