• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Normal kayisi canım ama Malatya'dan bir tanıdık kendi kayisilarindan getirdi onda da var mıdır Ayy bilemedim şimdi :KK43:
rengi açık renkse malesef ilaçlı canım güneşte kuruyanlar koyu kahverengi oluyor ben hep gün kurusu alırım ondan dedm sanada

Normal kayisi canım ama Malatya'dan bir tanıdık kendi kayisilarindan getirdi onda da var mıdır Ayy bilemedim şimdi :KK43:

Canım ben de malatyaliyim. Sapsarı renkli kuruyanlar kukurtle o hale geliyor ve sağlıklı değil. Kahverengi olandan ye mümkünse...

Bugünkü menüm

Sabah 09.30
1 yumurtadan omlet
1 kk Light peynir
3 zeytin
4 yaprak marul
2 dilim t.b ekmegi

Ara
Kayısılı form çayı

Öğlen 12.30
1 yeşil elma
1 yesilçay
4 tane form bisküvi (yiyebileceğim en masum şeydi malesef)

Ara
1 muz
10 fındık
1 sade kahve

Akşam 17.40
1 kase mercimek çorbası
Ton balıklı yeşil salata

Ara
1 sade t. Kahvesi

Su 2 litre
Spor 2 mil leslie, 30 dakika tempolu yürüyüş

Bugünkü menüm

Sabah 09.30
1 yumurtadan omlet
1 kk Light peynir
3 zeytin
4 yaprak marul
2 dilim t.b ekmegi

Ara
Kayısılı form çayı

Öğlen 12.30
1 yeşil elma
1 yesilçay
4 tane form bisküvi (yiyebileceğim en masum şeydi malesef)

Ara
1 muz
10 fındık
1 sade kahve

Akşam 17.40
1 kase mercimek çorbası
Ton balıklı yeşil salata

Ara
1 sade t. Kahvesi

Su 2 litre
Spor 2 mil leslie, 30 dakika tempolu yürüyüş
menün güzel olmuş canım :KK9:

birde kızlar eski kaptan yardımcısı olarak müsait olan herkes birbirinin menüsüne yorum yapsın lütfen dünden beri dikkatimi çekiyor pek yorum yapan yok sadece kaptan ve yardımcıları yorum yapacak diye beklemeyin..:rapci: motivasyon amaçlı birbirimizin artılarını ve eksilerini söyleyelim:KK19:

Içimden geldi motive olsun diye 13 kg farkı yorumlariniza sunuyorum ☺
img1489081169790.webp

rengi açık renkse malesef ilaçlı canım güneşte kuruyanlar koyu kahverengi oluyor ben hep gün kurusu alırım ondan dedm sanada
Ayy valla sariydi bi sonrakine daha dikkatli olucam teşekkür ederim :)

Canım ben de malatyaliyim. Sapsarı renkli kuruyanlar kukurtle o hale geliyor ve sağlıklı değil. Kahverengi olandan ye mümkünse...
Tmm cnm saol öyle yapicam daha sonra :)

Içimden geldi motive olsun diye 13 kg farkı yorumlariniza sunuyorum ☺Eki Görüntüle 1965169
Mükemmel bi fark ama daha yol var :)

Ayy valla sariydi bi sonrakine daha dikkatli olucam teşekkür ederim :)

Tmm cnm saol öyle yapicam daha sonra :)

Mükemmel bi fark ama daha yol var :)
ben çok dikkat ederim canım birde 7-8 tane yedim diyince ay dedim ..önemli değil canım bildiklerimi paylaşıcaz tabi:KK19:

Back
X