- 16 Ocak 2015
- 9.617
- 24.230
- 398
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #233.961
Nerden aldın canım bi araştırayım bendecanım haftanın 3 günü aspir yağı 4 günü çörek otu yağı kullanıyorum diyetisyen tavsiyesi aspir yağının vucuddaki yağları parçalama özelliği var canım kabızlığa birebir çözüm bir sürü faydası var
Kullanıyorum çok memnunum sesiz güzel çalışıyoaltis benim beğendiklerimde voit firmasında yapılıyormuş.. memnunmusun sen kullanıyormusun
Evet dedim ya popo iptal:))baktım seninki dikey bisiklet canım benim istediğim eliptik ayakta oturmak için yeri yok
tatlım bi arka sayfada link attım bak onlara 3 model beğendim bakalım eşimde bakıcak ucuz bişey değil sonuçta sende bak dedim tamam dediNerden aldın canım bi araştırayım bende
afiyet olsun canım güzel olmuş..
ay sorma çok acır sürekli oturmak fenaKullanıyorum çok memnunum sesiz güzel çalışıyo
Evet dedim ya popo iptal:))
Hım baktım bayada fiyatlı demi yorumlarına falan da bakın bende hepsi buradan aldımtatlım bi arka sayfada link attım bak onlara 3 model beğendim bakalım eşimde bakıcak ucuz bişey değil sonuçta sende bak dedim tamam dedi
Bi süre sonra hissetmiyosunda kalkarken fena:)ay sorma çok acır sürekli oturmak fena
Aspir yağını demiştim:)tatlım bi arka sayfada link attım bak onlara 3 model beğendim bakalım eşimde bakıcak ucuz bişey değil sonuçta sende bak dedim tamam dedi
teşekkür ederim inşallah canım hepimizin gitsin kilolarıHarikasın maşallah sağlıkla hedefenine ulasirsin inşallah..
bugayretle inanıyorum sana kim tutar senikilolarin dönmemek üzere gitsin
rica ederim canım ne demekmonicim allah senden razı olsun ben direk tarama yaptırıyordum 413 ten sonra burcucukk olarak girmiş listeye aslında 3 tane k varmış listeyi düzelteyim hemen
O aidatlarini odeyip fitnessi havuzu kullanmayan kimdi??
He buldummoni dimi.. sekerim seni kendinle utanmaya birakiyorum.. valla gelip ben kullanicam o kadar kiskandim..
Ziyan etme bu firsati basla bir an once.. hergun sorucam bak bundan sonra musallat olurum taciz ederim basladin mi basladin mi diye
çok utandım kendimden zatenBir destek de benden gelsin.Ayağının altında spor salonu var değerlendir ablam. Bak millet bulamıyor.@moni
aynen katılıyorum kimmiş o terbiyesiz
Canım hepsi güzel yakinlarda magaza varsa git yakindan gor ve test et bence..tatlım bi arka sayfada link attım bak onlara 3 model beğendim bakalım eşimde bakıcak ucuz bişey değil sonuçta sende bak dedim tamam dedi
çok güzeller ama yorumları çok iyi üç modelinde ..Hım baktım bayada fiyatlı demi yorumlarına falan da bakın bende hepsi buradan aldım
ay sesli güldüm vallaBi süre sonra hissetmiyosunda kalkarken fena:)
ay pardon şekerimAspir yağını demiştim:)
ay hiç durma sıkılaşırsın hemde missssss kilo vermene süper katkısı olur yüzmeninteşekkür ederim inşallah canım hepimizin gitsin kiloları
rica ederim canım ne demek
musallat ol aynen
günlerinide yazayım sana dürtmen kolay olursalı perşembe cumartesi haftada 3 gün bayanlara
regl bitisn önümüzdeki hafta başlıcam inşallah
çok utandım kendimden zaten
aynen katılıyorum kimmiş o terbiyesizayy benmişim
özlemciğim balıkesirin kasabasında oturuyorum bildiğin dağ başı burası hiç bir yer yok gidip test edebileceğim netten seçiyorum mecburen sen ne güzel bulup bakmışsın 2. el buldum dedin temiz ise düşünme al canımCanım hepsi güzel yakinlarda magaza varsa git yakindan gor ve test et bence..
Bende yorumları en iyi olanı aldımçok güzeller ama yorumları çok iyi üç modelinde ..
Gülersin tabi acıyan popo benim nasılsa:))ay sesli güldüm valla
Göremedim orda
Tamam canımaaa olmuyor canım atışeri markette bak ordan aldın
Bende yorumları en iyi olanı aldım
Gülersin tabi acıyan popo benim nasılsa:))
Göremedim orda
Tamam canım
Ben eliptik düşündüm ama hem pahalı geldi hemde yer sıkıntısı var ondan dikey aldım idare ediyorum artık:))evet ya ondan inanki oturma yeri olmasın oturmayınca üst bölgede çok iyi çalışıyormuş.. üzüldüm popona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?