- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #233.981
evet pahalı bencede ama istiyorum eşimi ikna edene kadar göbeğim çatladıBen eliptik düşündüm ama hem pahalı geldi hemde yer sıkıntısı var ondan dikey aldım idare ediyorum artık:))
ay canım ben öyle durumlarda sıcak bitki çayı yapıyorum hemen kendime o biraz dizginliyor beni..kızlar. menüm gelsin. ama once bir açıklama yapayim. adetim yeni bitti. adet doneminde hic açlık, iştah açıklığı yoktu. ama bugün gözümü doyuramadım. 1 tabak yemek alıyorum karnim şişiyor ama canim hala yemek çekiyor yiyecek yer yok ama. siz boyle oldugunda ne yapiyorsunuz? ilk defa boyle birsey basima geliyor. normalde hic aç gözlulülüğüm yoktu
sabah kaşarlı tost
oglen
sade doner. yogurt salata
aksam
patates yemegi yagsiz
kivircik salata
elma
turk kahvesi
2lt
spor olarak bisiklet ve bölgesel çalışacağım.
bende hemen yapayım. normalde ben patates tüketmiyorum. aksamlari karbonhidratda almiyorum. bugun canim patates yemeği cekti iste. cekecek baska yemek kalmadi dunyada. makarna pilav patates ceksin canlarımızay canım ben öyle durumlarda sıcak bitki çayı yapıyorum hemen kendime o biraz dizginliyor beni..
bende mutfağa papatya çatı almaya gidiyorum içelim beraberbende hemen yapayım. normalde ben patates tüketmiyorum. aksamlari karbonhidratda almiyorum. bugun canim patates yemeği cekti iste. cekecek baska yemek kalmadi dunyada. makarna pilav patates ceksin canlarımız
1 tabak dolu değildi yedim am patlayacak gibiyim.
hadi hadi hep birlikte. afiyet olsunbende mutfağa papatya çatı almaya gidiyorum içelim beraber
Olsun, haftaya daha çok verirsin canım :)87.1/0.9 (1.02) bu da benim farkım milim milim ilerliyorum
eliptiğin faydaları
Hareket etmek önemli olan zaten, zamanla onlar kadar hızlı yapabilir ve hoplayıp zıplayabiliriz, tabi tartıda eksilmeye başlayıncaşarkılarıda keyifli ben dün yaptım 25 dk kadar birde onlar kadr hızlı değil kendimi sakatlamıcak kadar bir tempoda kilodan zıplayamıyorumki..
ay sütümü mayaladım mutfağımıda topladım aldım miss papatya çayımı oturdum şimdi sanada afiyrt olsun bol bol eksi olsun inşallahhadi hadi hep birlikte. afiyet olsun
genel olarak güzel akşamda az yemişsin iyi bence ..bugünkü menüm:
sabah(08:00)
1haşlanmış yumurta
beyaz peynir
8 ince zeytin
3 çeri domates
1 dilim t.b ekmeği
Dere otu
2 ceviz
1 hurma tarçınlı
Açık çay
öğlen (14:00)
Bir bardak ayran
akşam(17:00)komşumda kurandaydım
4 mercimek köftesi
1 kuru dolma patlıcan çok minikti
Ara
Türk kahvesi
içilen su:3 litre
yapılan spor dakikası:20 dakika yürüyüş
ay bende özeniyorum hayırlısı ile bi alaydım..Evet ya :)
tabi zayıfladıkça ve kas yaptıkça yapılabilirHareket etmek önemli olan zaten, zamanla onlar kadar hızlı yapabilir ve hoplayıp zıplayabiliriz, tabi tartıda eksilmeye başlayınca
Güzel menü organigim. Sen ekmegi de tamamen kesmissin galiba?evet kızlar menüm ...
sabah 1 çk aspir yağı 1 tk elma sirkeli ılık su
kahvaltı kıvırcık karışık salata 1 haş. yumurta 1 kk peynir 1 dilim tbe 2 kupa yeşilçay limonlu
ara sade türk kahvesi 2 gün kurusu kayısı
öğlen 1 tabak kıymalı karnıbahar 1 bardak ayran
ara 1 bardak ayran 1 kivi
akşam 1 bardak sütlü kahve tarçınlı zencefilli 2 hurma canım yemek istemedi
su 2 lt
1 şişe sade maden suyu
spor 45 dk yürüyüş
Senin de gayet güzel olmus canım
Ben hamilelikte o moddayım işte, şişiyorum ama gözüm doymuyor ben de yemeye devam ediyorumkızlar. menüm gelsin. ama once bir açıklama yapayim. adetim yeni bitti. adet doneminde hic açlık, iştah açıklığı yoktu. ama bugün gözümü doyuramadım. 1 tabak yemek alıyorum karnim şişiyor ama canim hala yemek çekiyor yiyecek yer yok ama. siz boyle oldugunda ne yapiyorsunuz? ilk defa boyle birsey basima geliyor. normalde hic aç gözlulülüğüm yoktu
sabah kaşarlı tost
oglen
aksam
patates yemegi yagsiz
kivircik salata
elma
turk kahvesi
2lt
Canım sonucların hazırlanma süresi yarın 18:00'e kadar, eger sonucları hazırlayacak takım müsait degilse yarına kalabilirsonuçlar neden yayınlanmadı hala. bilgisi olan var mi?
Aksamın miktarı cok degilmis o yüzden bence iyi, bir de cuma ne de olsabugünkü menüm:
sabah(08:00)
1haşlanmış yumurta
beyaz peynir
8 ince zeytin
3 çeri domates
1 dilim t.b ekmeği
Dere otu
2 ceviz
1 hurma tarçınlı
Açık çay
öğlen (14:00)
Bir bardak ayran
akşam(17:00)komşumda kurandaydım
4 mercimek köftesi
1 kuru dolma patlıcan çok minikti
Ara
Türk kahvesi
içilen su:3 litre
yapılan spor dakikası:20 dakika yürüyüş
pazartesileride mi kilo bildirimi yapıyoruz canım?Cuma bildirirsin artık napcan çaresiz ama oralarda diyeti bırakma canım emeklerine yazık olmasın
Evet cnm hafta sonu bakalım ne yaptın sporunu aksattın mı çok yedin mi diye mini kontrolpazartesileride mi kilo bildirimi yapıyoruz canım?
evet sabah bir dilim yiyince yetiyor diğer öğünlerde yemiyorum bu sefer olucak inşallahGüzel menü organigim. Sen ekmegi de tamamen kesmissin galiba?
Senin de gayet güzel olmus canım
Ben hamilelikte o moddayım işte, şişiyorum ama gözüm doymuyor ben de yemeye devam ediyorumSen benim gibi yapma tabi
Onun dışında menü de güzel bence
Canım sonucların hazırlanma süresi yarın 18:00'e kadar, eger sonucları hazırlayacak takım müsait degilse yarına kalabilir
Aksamın miktarı cok degilmis o yüzden bence iyi, bir de cuma ne de olsa
evet hafta sonu rehaveti olmasın diyepazartesileride mi kilo bildirimi yapıyoruz canım?
Ben genelde dayanamayıp yiyom sonra artıları vermeye uğraşıyorum bazen oluyo canım ya napalım yarın telafi edersin üzülme:)kızlar. menüm gelsin. ama once bir açıklama yapayim. adetim yeni bitti. adet doneminde hic açlık, iştah açıklığı yoktu. ama bugün gözümü doyuramadım. 1 tabak yemek alıyorum karnim şişiyor ama canim hala yemek çekiyor yiyecek yer yok ama. siz boyle oldugunda ne yapiyorsunuz? ilk defa boyle birsey basima geliyor. normalde hic aç gözlulülüğüm yoktu
sabah kaşarlı tost
oglen
aksam
patates yemegi yagsiz
kivircik salata
elma
turk kahvesi
2lt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?