Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar. menüm gelsin. ama once bir açıklama yapayim. adetim yeni bitti. adet doneminde hic açlık, iştah açıklığı yoktu. ama bugün gözümü doyuramadım. 1 tabak yemek alıyorum karnim şişiyor ama canim hala yemek çekiyor yiyecek yer yok ama. siz boyle oldugunda ne yapiyorsunuz? ilk defa boyle birsey basima geliyor. normalde hic aç gözlulülüğüm yoktu :kızgın::kızgın::kızgın:
sabah kaşarlı tost

oglen
sade doner. yogurt salata
aksam
patates yemegi yagsiz
kivircik salata

elma
turk kahvesi
2lt
spor olarak bisiklet ve bölgesel çalışacağım.:KK49::spor:

kızlar. menüm gelsin. ama once bir açıklama yapayim. adetim yeni bitti. adet doneminde hic açlık, iştah açıklığı yoktu. ama bugün gözümü doyuramadım. 1 tabak yemek alıyorum karnim şişiyor ama canim hala yemek çekiyor yiyecek yer yok ama. siz boyle oldugunda ne yapiyorsunuz? ilk defa boyle birsey basima geliyor. normalde hic aç gözlulülüğüm yoktu :kızgın::kızgın::kızgın:
sabah kaşarlı tost

oglen
aksam
patates yemegi yagsiz
kivircik salata

elma
turk kahvesi
2lt
ay canım ben öyle durumlarda sıcak bitki çayı yapıyorum hemen kendime o biraz dizginliyor beni..

ay canım ben öyle durumlarda sıcak bitki çayı yapıyorum hemen kendime o biraz dizginliyor beni..
bende hemen yapayım. normalde ben patates tüketmiyorum. aksamlari karbonhidratda almiyorum. bugun canim patates yemeği cekti iste. cekecek baska yemek kalmadi dunyada. makarna pilav patates ceksin canlarımız :KK70:
1 tabak dolu değildi yedim ama patlayacak gibiyim.:skandal:

bende hemen yapayım. normalde ben patates tüketmiyorum. aksamlari karbonhidratda almiyorum. bugun canim patates yemeği cekti iste. cekecek baska yemek kalmadi dunyada. makarna pilav patates ceksin canlarımız :KK70:
1 tabak dolu değildi yedim am patlayacak gibiyim.:skandal:
bende mutfağa papatya çatı almaya gidiyorum içelim beraber:KK50:

bugünkü menüm:
sabah(08:00)

1haşlanmış yumurta
beyaz peynir
8 ince zeytin
3 çeri domates
1 dilim t.b ekmeği
Dere otu
2 ceviz
1 hurma tarçınlı
Açık çay

öğlen (14:00)
Bir bardak ayran

akşam(17:00)komşumda kurandaydım

4 mercimek köftesi
1 kuru dolma patlıcan çok minikti

Ara
Türk kahvesi

içilen su:3 litre
yapılan spor dakikası:20 dakika yürüyüş

şarkılarıda keyifli ben dün yaptım 25 dk kadar birde onlar kadr hızlı değil kendimi sakatlamıcak kadar bir tempoda kilodan zıplayamıyorumki..:işsiz:
Hareket etmek önemli olan zaten, zamanla onlar kadar hızlı yapabilir ve hoplayıp zıplayabiliriz, tabi tartıda eksilmeye başlayınca :KK73:

bugünkü menüm:

1haşlanmış yumurta
beyaz peynir
8 ince zeytin
3 çeri domates
1 dilim t.b ekmeği
Dere otu
2 ceviz
1 hurma tarçınlı
Açık çay

Bir bardak ayran

4 mercimek köftesi

Ara
Türk kahvesi

genel olarak güzel akşamda az yemişsin iyi bence ..:rapci:

evet kızlar menüm ...

sabah 1 çk aspir yağı 1 tk elma sirkeli ılık su

kahvaltı kıvırcık karışık salata 1 haş. yumurta 1 kk peynir 1 dilim tbe 2 kupa yeşilçay limonlu

ara sade türk kahvesi 2 gün kurusu kayısı

öğlen 1 tabak kıymalı karnıbahar 1 bardak ayran

ara 1 bardak ayran 1 kivi

akşam 1 bardak sütlü kahve tarçınlı zencefilli 2 hurma canım yemek istemedi

su 2 lt
1 şişe sade maden suyu
spor 45 dk yürüyüş
Güzel menü organigim. Sen ekmegi de tamamen kesmissin galiba?
Menü
Sabah lor salatası 1 yumurta az peynirli omlet 5 zeytin 1 dilim chialı ekmek

Ara 3 hurma 3 ceviz yeşil çay

Ara sade Türk Kahvesi

Akşam patlıcan biber yemeği yoğurt 1 dilim chialı ekmek

Ara 1 elma sütlü mistik çay birazdan

Su 2.5
Spor 60 dk bisiklet

morordek morordek @toplight
Senin de gayet güzel olmus canım :KK66:
sabah kaşarlı tost

oglen
aksam
patates yemegi yagsiz
kivircik salata

elma
turk kahvesi
2lt
Ben hamilelikte o moddayım işte, şişiyorum ama gözüm doymuyor ben de yemeye devam ediyorum :KK70: Sen benim gibi yapma tabi :KK70:
Onun dışında menü de güzel bence :KK66:
sonuçlar neden yayınlanmadı hala. bilgisi olan var mi?
Canım sonucların hazırlanma süresi yarın 18:00'e kadar, eger sonucları hazırlayacak takım müsait degilse yarına kalabilir
bugünkü menüm:

1haşlanmış yumurta
beyaz peynir
8 ince zeytin
3 çeri domates
1 dilim t.b ekmeği
Dere otu
2 ceviz
1 hurma tarçınlı
Açık çay

Bir bardak ayran

4 mercimek köftesi

Ara
Türk kahvesi

Aksamın miktarı cok degilmis o yüzden bence iyi, bir de cuma ne de olsa :KK66:

Güzel menü organigim. Sen ekmegi de tamamen kesmissin galiba?

Senin de gayet güzel olmus canım :KK66:

Ben hamilelikte o moddayım işte, şişiyorum ama gözüm doymuyor ben de yemeye devam ediyorum :KK70: Sen benim gibi yapma tabi :KK70:
Onun dışında menü de güzel bence :KK66:

Canım sonucların hazırlanma süresi yarın 18:00'e kadar, eger sonucları hazırlayacak takım müsait degilse yarına kalabilir

Aksamın miktarı cok degilmis o yüzden bence iyi, bir de cuma ne de olsa :KK66:
evet sabah bir dilim yiyince yetiyor diğer öğünlerde yemiyorum bu sefer olucak inşallah:eğlence:

sabah kaşarlı tost

oglen
aksam
patates yemegi yagsiz
kivircik salata

elma
turk kahvesi
2lt
Ben genelde dayanamayıp yiyom sonra artıları vermeye uğraşıyorum bazen oluyo canım ya napalım yarın telafi edersin üzülme:)

Back
X