- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #234.021
bende sevmem pringlesAyy o pis şeyimi iğğğğ
bitki çayı iyi geldi. mutfaktan da uzaklaşınca geçtiBen genelde dayanamayıp yiyom sonra artıları vermeye uğraşıyorum bazen oluyo canım ya napalım yarın telafi edersin üzülme:)
benimde az once gozum açtı. yiyecek yerim olmamasina ragmen. bitki çayı iyi geldi. sende dene istersen. hemen iştahı kesiyor. gozu bile doyurduAçım ben açım çok açım herkesi herşeyi yiyebilirim yiyebilirimdiyetime şarkılar bile yazıyorum
yok genelde akşamları az yemeye alistim. midem küçülmüş. patateste şişirdi nedensePek bişi de yememişsin sanki neden böyle yazdın porsiyonlar mı büyüktü
o zaman sana kocaman bir TEBRİKLER diyorum. artik bunu yapmadigin icinBen var ya nobetten çıkıp markete uğrayıp büyük pringles lardan alıp gelirdim ve uyumadan önce 1 büyük kutu yerdim yeter mi sizce yetmez üstüne kek üstüne çikolata yer yatardım bide
Ben kendime çok şaşıyorum ya bi de para koydum kenarao zaman sana kocaman bir TEBRİKLER diyorum. artik bunu yapmadigin icin
menu guzel. ve sanıyorum aç da degilsin. havalardan mi acaba. ben bic boyle hepbirlikte açlık çekildiğini hatirlamiyo4um. bu gece herkes aç yahuuMenümü yazayım da yemekleri görünce belki doyarım
Sabah
2 yumurta beyazı
3 zeytin
1 ince dilim salam
Ara
Orta türk kahvesi
1dilim ananas
Aksam
Ezogelin çorba (küçük kase)
Yoğurt (küçük kase)
Bir avuç salata
4-5kisi pirasa
1 saat sonra orta türk kahvesi
Şimdi açlık otumu içiyorum tokluk yaratmassa minik bir meyve yiyebilirim
2 litre su
3mil leslie
Hic doymadım ki akşam yemeğindemenu guzel. ve sanıyorum aç da degilsin. havalardan mi acaba. ben bic boyle hepbirlikte açlık çekildiğini hatirlamiyo4um. bu gece herkes aç yahuu
o zaman seni bir kere daha tebrik ediyorum. bu diyet insana hem saglik hemde para kazandırıyorBen kendime çok şaşıyorum ya bi de para koydum kenaramalum artık hergün aburcubura 50tl bayılmiyorum
Bugun sporlarımızı yarıştırdık.Bendende 11000 adım..
Annem sürekli işten değil dişten artarmış diyoro zaman seni bir kere daha tebrik ediyorum. bu diyet insana hem saglik hemde para kazandırıyor
Hic doymadım ki akşam yemeğinde
sebzenin yaninda yoğurt acayip tokluk hissi veriyor. ben oyle yaptigimda doyuyorum.Bende ne zaman akşam sebze yesem ölüyorum açlıktan
Seda sayan gibi olduk o da açım aç diye geziyordu
annen diyorsa dogru diyordurAnnem sürekli işten değil dişten artarmış diyor
iyi geceler kızlar yarın günübirlilk konyaya gideceğim güne kızlar abartsam bile telafi edeceğim bu hafta 70 kesin görülecekBen kendime çok şaşıyorum ya bi de para koydum kenaramalum artık hergün aburcubura 50tl bayılmiyorum
evet bundan sonra bitki cayi aclik krizinde. açıkçası gözüm açtı. onu da doyurdu. karnımdaki şişiliğe de iyi geldihahah tecrube ile sabit canım çok iştahlı olduğun zaman yap hemen
Oturacak yeri olsa daha iyi değil mi??baktım seninki dikey bisiklet canım benim istediğim eliptik ayakta oturmak için yeri yok
Aynen saat farkı
Ya çok fena haraketli ama zevkli yani. Bende hiç bitiremedim.Sonunu göremedik :))ebruşum ben bunu hiç yapamıyorum
Nöbetlerden olsa gerek.Bence benim metabolizmam kendini 50 yaşında hissediyor yakmıyormuş gibi
Vayy vayy çok güzel. Süper gidiyorsun.evet kızlar menüm ...
sabah 1 çk aspir yağı 1 tk elma sirkeli ılık su
kahvaltı kıvırcık karışık salata 1 haş. yumurta 1 kk peynir 1 dilim tbe 2 kupa yeşilçay limonlu
ara sade türk kahvesi 2 gün kurusu kayısı
öğlen 1 tabak kıymalı karnıbahar 1 bardak ayran
ara 1 bardak ayran 1 kivi
akşam 1 bardak sütlü kahve tarçınlı zencefilli 2 hurma canım yemek istemedi
su 2 lt
1 şişe sade maden suyu
spor 45 dk yürüyüş
ay bu gözüme çarptıkça gülüyorum ya... prensesimde neye güldüğümü anlamadan o da guluyor. ay sen cok yasa emiSeda sayan gibi olduk o da açım aç diye geziyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?