Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Açım ben açım çok açım herkesi herşeyi yiyebilirim yiyebilirim diyetime şarkılar bile yazıyorum
benimde az once gozum açtı. yiyecek yerim olmamasina ragmen. bitki çayı iyi geldi. sende dene istersen. hemen iştahı kesiyor. gozu bile doyurdu

Ben var ya nobetten çıkıp markete uğrayıp büyük pringles lardan alıp gelirdim ve uyumadan önce 1 büyük kutu yerdim yeter mi sizce yetmez üstüne kek üstüne çikolata yer yatardım bide
o zaman sana kocaman bir TEBRİKLER diyorum. artik bunu yapmadigin icin

menu guzel. ve sanıyorum aç da degilsin. havalardan mi acaba. ben bic boyle hepbirlikte açlık çekildiğini hatirlamiyo4um. bu gece herkes aç yahuu

Ben kendime çok şaşıyorum ya bi de para koydum kenara malum artık hergün aburcubura 50tl bayılmiyorum
iyi geceler kızlar yarın günübirlilk konyaya gideceğim güne kızlar abartsam bile telafi edeceğim bu hafta 70 kesin görülecek
fıstığım bu paraları kenara koy yada hesap açtır ama hiç dokunma bikininin yanında güzel ciciler alırsın

baktım seninki dikey bisiklet canım benim istediğim eliptik ayakta oturmak için yeri yok
Oturacak yeri olsa daha iyi değil mi??
zaten ebrusonmez geriden geriden gelir sen merak etme anladı oooo
Aynen saat farkı
ebruşum ben bunu hiç yapamıyorum
Ya çok fena haraketli ama zevkli yani. Bende hiç bitiremedim.Sonunu göremedik :))
Bence benim metabolizmam kendini 50 yaşında hissediyor yakmıyormuş gibi
Nöbetlerden olsa gerek.
Vayy vayy çok güzel. Süper gidiyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…