Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ahahahah bütün kenardaki paralar düğün masrafına gidiyor malesef

ay o ciciler banada uğrasa ne güzel olacak bu sefer
Oturacak yeri olsa daha iyi değil mi??

Aynen saat farkı

Ya çok fena haraketli ama zevkli yani. Bende hiç bitiremedim.Sonunu göremedik :))

Nöbetlerden olsa gerek.

Vayy vayy çok güzel. Süper gidiyorsun.
yok canım oturmalı olanlar sadece alt kısmı çalıştırıyor eliptik olanlar her yeri
Oturacak yeri olsa daha iyi değil mi??

Aynen saat farkı

Ya çok fena haraketli ama zevkli yani. Bende hiç bitiremedim.Sonunu göremedik :))

Nöbetlerden olsa gerek.

Vayy vayy çok güzel. Süper gidiyorsun.
ay canım çok uğraşıyorum bu sefer olur inşallah

Iyi aksamlar kizlar en en sevdigim gunun cuma aksami olmasi ve diyetime adapte olmanin ic huzuruyla selam herkese
Bugun neler yedim yazayim

Kahvalti
2 dlm kepekli ekmege tost
2 ceviz
sekersiz cay

Ogle
1 tabak ispanak yemegi
1 kase yogurt

Ara 1 portakal

Aksam
2 parca tavuk pirzola
Bolca salata
1 salatalik tursu
ayran

Toplamda
2.5 lt su
2 fincan yesilcay
1 fincan sutlu kahve

Ve okuldan gelip evi temizledim cok yoruldum spor yok
Yarina Bolca yururum artik

Güzel menü canım sadece sporu eksik :)

Selam kizlar giremiyorm esim rahtsz onunla ugrasiyorum kilo bildrmide yapamadm bu sabah 67.1 ciktim beni listeden cikarin smdilik esim toparlaninca gelirim bobrek tasi ameliyati olcak herkeze hayirli aksamlar toplight morordek
slm canım nasılsın .. çok geçmiş olsun allaf şifasını versin inşallah...hayırlı geceler sanada bir an önce iyileşir inşallah

Sağol canım sende maşallah çok iyi gidiyorsun
Ay ciddi misin yoksa ben iyi hissedeyim diye mi diyorsun
Selam kizlar giremiyorm esim rahtsz onunla ugrasiyorum kilo bildrmide yapamadm bu sabah 67.1 ciktim beni listeden cikarin smdilik esim toparlaninca gelirim bobrek tasi ameliyati olcak herkeze hayirli aksamlar toplight morordek
Gecmis olsun canım insallah tez zamanda saglıgına kavusur. Her zaman gelebilirsin biliyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…