- 27 Ocak 2017
- 2.112
- 8.943
- 158
- 33
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #234.041
Ahahahah bütün kenardaki paralar düğün masrafına gidiyor malesefiyi geceler kızlar yarın günübirlilk konyaya gideceğim güne kızlar abartsam bile telafi edeceğim bu hafta 70 kesin görülecek
fıstığım bu paraları kenara koy yada hesap açtır ama hiç dokunma bikininin yanında güzel ciciler alırsın
Gülmek kalorı harcattirir kilo vermende faydam oluyor ne mutlu banaay bu gözüme çarptıkça gülüyorum ya... prensesimde neye güldüğümü anlamadan o da guluyor. ay sen cok yasa emi
ay o ciciler banada uğrasa ne güzel olacak bu seferiyi geceler kızlar yarın günübirlilk konyaya gideceğim güne kızlar abartsam bile telafi edeceğim bu hafta 70 kesin görülecek
fıstığım bu paraları kenara koy yada hesap açtır ama hiç dokunma bikininin yanında güzel ciciler alırsın
yok canım oturmalı olanlar sadece alt kısmı çalıştırıyor eliptik olanlar her yeriOturacak yeri olsa daha iyi değil mi??
Aynen saat farkı
Ya çok fena haraketli ama zevkli yani. Bende hiç bitiremedim.Sonunu göremedik :))
Nöbetlerden olsa gerek.
Vayy vayy çok güzel. Süper gidiyorsun.
ay canım çok uğraşıyorum bu sefer olur inşallahOturacak yeri olsa daha iyi değil mi??
Aynen saat farkı
Ya çok fena haraketli ama zevkli yani. Bende hiç bitiremedim.Sonunu göremedik :))
Nöbetlerden olsa gerek.
Vayy vayy çok güzel. Süper gidiyorsun.
hepbirlikte verelim kiloları inşALLAHGülmek kalorı harcattirir kilo vermende faydam oluyor ne mutlu bana
iyi geceler: )hadi kızlar herkese hayırlı geceler malum erkenciyim sabah bol bol eksiler inşallah
Amiiinnnn aminn inşallahhepbirlikte verelim kiloları inşALLAH
hayırlı yolculuklariyi geceler kızlar yarın günübirlilk konyaya gideceğim güne kızlar abartsam bile telafi edeceğim bu hafta 70 kesin görülecek
Güzel menü canım sadece sporu eksik :)Iyi aksamlar kizlar en en sevdigim gunun cuma aksami olmasi ve diyetime adapte olmanin ic huzuruyla selam herkese
Bugun neler yedim yazayim
Kahvalti
2 dlm kepekli ekmege tost
2 ceviz
sekersiz cay
Ogle
1 tabak ispanak yemegi
1 kase yogurt
Ara 1 portakal
Aksam
2 parca tavuk pirzola
Bolca salata
1 salatalik tursu
ayran
Toplamda
2.5 lt su
2 fincan yesilcay
1 fincan sutlu kahve
Ve okuldan gelip evi temizledim cok yoruldum spor yok
Yarina Bolca yururum artik
slm canım nasılsın .. çok geçmiş olsun allaf şifasını versin inşallah...hayırlı geceler sanada bir an önce iyileşir inşallah
Ay ciddi misin yoksa ben iyi hissedeyim diye mi diyorsunSağol canım sende maşallah çok iyi gidiyorsun
Gecmis olsun canım insallah tez zamanda saglıgına kavusur. Her zaman gelebilirsin biliyosun
Yok valla hakkaten iyi gidiyorsun canımAy ciddi misin yoksa ben iyi hissedeyim diye mi diyorsun
Gecmis olsun canım insallah tez zamanda saglıgına kavusur. Her zaman gelebilirsin biliyosun
Ay agzından bal damlıyor o zamanYok valla hakkaten iyi gidiyorsun canım
Evet haklisin sporda olsa tam olacak yarindan tezi yok bir spor programi yapacagimGüzel menü canım sadece sporu eksik :)
Bacaklar ağırlıklı ama karın da çalışıyo canım dikeydeay o ciciler banada uğrasa ne güzel olacak bu sefer
yok canım oturmalı olanlar sadece alt kısmı çalıştırıyor eliptik olanlar her yeri
ay canım çok uğraşıyorum bu sefer olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?