Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selam kizlar giremiyorm esim rahtsz onunla ugrasiyorum kilo bildrmide yapamadm bu sabah 67.1 ciktim beni listeden cikarin smdilik esim toparlaninca gelirim bobrek tasi ameliyati olcak herkeze hayirli aksamlar toplight morordek
gecmii olsun tatlım
toplight kaptanım iyi gezdin valla kıskandım
cnm ya öncekiler işle karışıktı bu sefer keyfine tamamen ev gezmesi gibi güne gidip döncwm :)

guzel menü: )
inşALLAH: )
Bende yedim ama hiç kar etmedi

kizlar ben spor yaparken matın ustunde elinde dambillarla uyumuşum. esim uyandirdi. son mesajlari okudum ve uyumaya gidiyorum. sporum yarim kaldi ama sabah ben erken kalkar evdekiler uyanana kadar spor yaparım. sonra birde aksam yaparım bugunu tamamen telafi ederim.
herkese iyi geceler

Evet canım o civarlarda olursun son haftalarda biraz daha dikkatli Beslen çünkü ödemde çoğalıyor birden kilo artışı olmasın
Hmm anladim canım cok sagol :)
7 kilosu doğum ödem çocuk 1 haftada kurtulursun sonra 40 çıkana kadar zaten bi 4 daha gider sonrası sana kalmış artık
Ya bana da oyle geliyor ben 65-66'lara kadar emzirmeydi falan inerim sanirim. Sonra gene bana diyet yolları :) bu yarışmaya başladığımda da öyleydim zaten, yeniden başlarım artık :)

Ahahsllsjamdlq kahkaha attım ya sen çok yaşa emi toplight kaptanım üyelerinle gurur duymalısın herkes spor yapayım derken ölüyor

Amman Kıyamam spor yaparken uyumuş kalmış hemide dambıllarla ben eşinin yerinde olsam seni videoya çekerdim ve tabiki çok gülerdim
Olcan sen Olcan :)
Hadi iyi geceler :*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…