- 27 Ocak 2017
- 2.112
- 8.943
- 158
- 33
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #234.081
Balikesirde bacim her daim beklerimBenimde geldi valla bi ara uğrayım sana:))nerdeydi senin dukkan:))))))
24 ünde Çanakkale'ye gitcem geçerken uğrayım bari :))Balikesirde bacim her daim beklerim
Tmm o gün saçlarını boyariz o zaman :) karnım gurluyor sesinden uyuyamıyorum24 ünde Çanakkale'ye gitcem geçerken uğrayım bari :))
Randevu aldım bak başkasına söz verme:)
Açlık nası gidiyo
Ben bi maden suyu içip bastırdım şimdilik yatıyorum yoksa gidişat kötü hadi sende uyu artık sabah güzel bol proteinli bi kh yapalım:))iyi gecelermatilda34 senin açlık ne durumda?
cnm yaa koyamam sana nasıl yorulduysanguzel menü: )
inşALLAH: )
kizlar ben spor yaparken matın ustunde elinde dambillarla uyumuşum. esim uyandirdi. son mesajlari okudum ve uyumaya gidiyorum. sporum yarim kaldi ama sabah ben erken kalkar evdekiler uyanana kadar spor yaparım. sonra birde aksam yaparım bugunu tamamen telafi ederim.
herkese iyi geceler
Maşallah sana buazminle kimtutar seniVee 50 dakika 6000 adımlık yürüyüsüm tamamlandı. Bugun jillian 30 day shred level 2'yede baslayacagım insallah..
zor bir günmüş bebişede yansımış tatlım çok şükür bir sorunun yokGunaydinlar
Ben dun gece hiç rahat uyuyamadım. Dün cok stresli bi gündü benim icin hem tez açısından hem de bi arkadaşımızla ilgili problemler vardı, onla ilgilendik. Gece huzursuzlugum devam etti.
Sabaha dogru bi uyandığımda karnım müthiş kasılmıstı. Gecti ama sonra uyku tutmadı yarım saat sonra yine bi kasılma. Yoksa doğuruyor muyum Allahım dedim valla, 2 kere üst üste yarım saat aralıklı kasılma yaşadım boyle ama acı ağrı falan yoktu. Korkmadım degil. Sabah devam etseydi hemen doktora gidecektim neyse ki sabahtan beri bi sey yok. Yalancı kasılmalar oluyor zaten ama bu sekilde duzenli olunca cok korktum ya, erken dogurucam sandım :) Pazartesi kontrolde soyleyeyim doktora bari..
Sagol monicim gecti cok şükür :)zor bir günmüş bebişede yansımış tatlım çok şükür bir sorunun yok
bizde de geri sayım başladı son 7
aminn canım sağolasınSagol monicim gecti cok şükür :)
Son 7 gün mü sizin? Aman Allahim cok heyecanlı
insallah sağlıkla gelir
Çok gecmis olsun canımGunaydinlar
Ben dun gece hiç rahat uyuyamadım. Dün cok stresli bi gündü benim icin hem tez açısından hem de bi arkadaşımızla ilgili problemler vardı, onla ilgilendik. Gece huzursuzlugum devam etti.
Sabaha dogru bi uyandığımda karnım müthiş kasılmıstı. Gecti ama sonra uyku tutmadı yarım saat sonra yine bi kasılma. Yoksa doğuruyor muyum Allahım dedim valla, 2 kere üst üste yarım saat aralıklı kasılma yaşadım boyle ama acı ağrı falan yoktu. Korkmadım degil. Sabah devam etseydi hemen doktora gidecektim neyse ki sabahtan beri bi sey yok. Yalancı kasılmalar oluyor zaten ama bu sekilde duzenli olunca cok korktum ya, erken dogurucam sandım :) Pazartesi kontrolde soyleyeyim doktora bari..
Stres yapar canım ama sen yinede Dr bildir tabi artık riskli dönemdesinGunaydinlar
Amin canımaminn canım sağolasınrabbin tüm hamişlere hayırlı doğumlar nasip etsin
bekliyoruz bakalım rüzgar beyiayy babaanne olucam çok heyecanlıyım gerçekten
Tesekkur ederim canımÇok gecmis olsun canım
Bildirecegim canım, NST'de falan bakar belki duruma. Çalışabilir raporu almaya gidecektim, bi de vermezse cok gülerim :)Stres yapar canım ama sen yinede Dr bildir tabi artık riskli dönemdesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?