Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ay şimdi geldim karnımı doyurdum kızlar .. eşimle çocuklarla alışverişteydik anam sabah pastaneye girdik onlar pasta çay ekler yediler bende karşıda market vardı oraya gittim activyanın üstünde gevrek olanından aldım onu yedim hayret ettim kendime noramalde dayanamazdım ohh mis çay içtim activamı yedim kalktık eve geldik hemen sucuklu yumurta yaptım tavuk kızarttım granit tavada yağsız peynir çay yedim gözüm dönmüştü açlıktan olsun protein ağırlıklı oldu iyi oldu

İradeye bak. Maşallah tatlım. Muhteşemsin.

Amin canım. Hafta ilerledikce evham da arttı bende :)
yok canım allahın izniyle bişey olmaz sakin ol çıkacağı zaman kim durdurabilir paşayı
son haftalar kasılmalar gerilmeler aşşağıya doğru basınç sanki çıkacak gibi normal bunlar bebek kendine yolunu hazırlıyor merak etme sen ... dışarda okudum kasılman olmuş normal canım uzan yavaş yavaş ovala karnını geçer inşallah..gün ağrıları oluyor hafif hafif normal canım hiç endişelenme

İnşallah canım direniyorum ama şu an hastayım delirmek üzereyim bir sürü şey yemek istiyorum yiyeceğim o kesin ama kalorisi az bir şey arıyorum
canım dışarda okudum geçmiş olsun hemşiresin sen biliyorsun sürekli ılık bitki çayı iç iştahınıda engeller boğazlarınada iyi gelir

Spor bencede çok işe yarıyor birde ne yersen ye miktarı az tutmakta çok işe yarıyor

Ooo maşallah bu sefer olcak canım çok iradeli gördüm seni:)

bende uzanayım biraz yoruldum bugun birde arkadaşlar kimdi hatırlayamadım chia tohumunu soran bugun yine aldım bimden 500 gr 8 tl internette pahalı haberiniz olsun...almak isteyen bimden alsın

bende uzanayım biraz yoruldum bugun birde arkadaşlar kimdi hatırlayamadım chia tohumunu soran bugun yine aldım bimden 500 gr 8 tl internette pahalı haberiniz olsun...almak isteyen bimden alsın
Çiftçi mi gerçek değil diye haberleri çıktı onunda ben kullanıyorum jelleşiyo ama bilemedim ya

Nee babaannemi kaç yaşındaydın çok şaşırdım kaçırmışım ben yaş kısımlarını:)
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
amin canım sağolasın
46 yaşındayım

Uyudum ama hastalığım dün geçer gibi olmuştu bugün tam bir un çuvalıyim gözlerim bile ağrıyor burnum tıkalı boğazlarım acıyor gogsum ağrıyor kesiverin beni şuracıkta nolur
geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…