- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #234.121
Önce açsan karnını doyur. Sonra canın çekerse en az kalorili olanından miktarı abartmadan ye kuzum.İnşallah canım direniyorum ama şu an hastayım delirmek üzereyim bir sürü şey yemek istiyorum yiyeceğim o kesin ama kalorisi az bir şey arıyorum
Amin canım. Hafta ilerledikce evham da arttı bende :)Geçmiş olsun canım. Vaktinde gelsin inşallah.
İradeye bak. Maşallah tatlım. Muhteşemsin.ay şimdi geldim karnımı doyurdum kızlar .. eşimle çocuklarla alışverişteydik anam sabah pastaneye girdikonlar pasta çay ekler yediler bende karşıda market vardı oraya gittim activyanın üstünde gevrek olanından aldım onu yedim hayret ettim kendime noramalde dayanamazdım ohh mis çay içtim activamı yedim kalktık eve geldik hemen sucuklu yumurta yaptım tavuk kızarttım granit tavada yağsız peynir çay yedim gözüm dönmüştü açlıktan olsun protein ağırlıklı oldu iyi oldu
yok canım allahın izniyle bişey olmaz sakin ol çıkacağı zaman kim durdurabilir paşayıAmin canım. Hafta ilerledikce evham da arttı bende :)
sorma ebruşum yaaa bende hayretlerdeyimİradeye bak. Maşallah tatlım. Muhteşemsin.
canım dışarda okudum geçmiş olsun hemşiresin sen biliyorsun sürekli ılık bitki çayı iç iştahınıda engeller boğazlarınada iyi gelirİnşallah canım direniyorum ama şu an hastayım delirmek üzereyim bir sürü şey yemek istiyorum yiyeceğim o kesin ama kalorisi az bir şey arıyorum
Spor bencede çok işe yarıyor birde ne yersen ye miktarı az tutmakta çok işe yarıyorSelam kızlar.. Nasılsınız?
Ben çok kötüyüm ölmekle ölmemek arasında kalmış şu zavallı bedenim. 1aydır yürüyüşten başka spor yapmayan ben dün coşunca sabah kalkamadım. Eşime popomu gördün mü?? Beni terketmiş hissetmiyorum diyordum. evet heryerim ağrıyor. Ya belim bile ağrıyor. Pis zumba hain zumba
Dün bütün gün dışarıdan yedim. Miktarları az tutmaya çalıştım ama menü berbattı.Ama sabah tartıldığımda düne göre -100 gram. Demekki işe yaramış sporum.
Mesela canın ne çekiyo:)İnşallah canım direniyorum ama şu an hastayım delirmek üzereyim bir sürü şey yemek istiyorum yiyeceğim o kesin ama kalorisi az bir şey arıyorum
Ooo maşallah bu sefer olcak canım çok iradeli gördüm seni:)ay şimdi geldim karnımı doyurdum kızlar .. eşimle çocuklarla alışverişteydik anam sabah pastaneye girdikonlar pasta çay ekler yediler bende karşıda market vardı oraya gittim activyanın üstünde gevrek olanından aldım onu yedim hayret ettim kendime noramalde dayanamazdım ohh mis çay içtim activamı yedim kalktık eve geldik hemen sucuklu yumurta yaptım tavuk kızarttım granit tavada yağsız peynir çay yedim gözüm dönmüştü açlıktan olsun protein ağırlıklı oldu iyi oldu
ay sorma çokda mutlu oldum canım ...ay sıkıldım bu kilolardan olucak nasipse bu seferOoo maşallah bu sefer olcak canım çok iradeli gördüm seni:)
Çiftçi mi gerçek değil diye haberleri çıktı onunda ben kullanıyorum jelleşiyo ama bilemedim yabende uzanayım biraz yoruldum bugun birde arkadaşlar kimdi hatırlayamadım chia tohumunu soran bugun yine aldım bimden 500 gr 8 tl internette pahalı haberiniz olsun...almak isteyen bimden alsın
amin canım sağolasınNee babaannemi kaç yaşındaydın çok şaşırdım kaçırmışım ben yaş kısımlarını:)
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
geçmiş olsun canımUyudum ama hastalığım dün geçer gibi olmuştu bugün tam bir un çuvalıyim gözlerim bile ağrıyor burnum tıkalı boğazlarım acıyor gogsum ağrıyor kesiverin beni şuracıkta nolur
Çok şükür bugün css yeme artık spor yap akşama da protein ye 1 tanede elma ye canımNeyse ki krizimibir küçük bitter parçayla atlattım hamdolsun sadece 30 kalori
Yaa çok gençsin babaanne olmak için maşallah sanaamin canım sağolasın
46 yaşındayım
geçmiş olsun canım
ya hic sorma. bir ara kollarımı dinlendireyim dedim. sonrasi yok isteAmman Kıyamam spor yaparken uyumuş kalmış hemide dambıllarla ben eşinin yerinde olsam seni videoya çekerdim ve tabiki çok gülerdim
Olcan sen Olcan :)
Hadi iyi geceler :*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?