- 16 Ocak 2015
- 9.617
- 24.230
- 398
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #234.101
Nee babaannemi kaç yaşındaydın çok şaşırdım kaçırmışım ben yaş kısımlarını:)aminn canım sağolasınrabbin tüm hamişlere hayırlı doğumlar nasip etsin
bekliyoruz bakalım rüzgar beyiayy babaanne olucam çok heyecanlıyım gerçekten
Günaydın nası geçti gecen uyuyabildin mi:)Günaydın cicisler :)
Çok gecmis olsun canım
Uyudum ama hastalığım dün geçer gibi olmuştu bugün tam bir un çuvalıyim gözlerim bile ağrıyor burnum tıkalı boğazlarım acıyor gogsum ağrıyor kesiverin beni şuracıkta nolurGünaydın nası geçti gecen uyuyabildin mi:)
Evet nst ye alabilirler olsun bebişle sen iyi olunda ne raporu verirse versin artık :)Amin canım
Torun sevgisi de başka derler hep, sen de tat bakalım öyle miymis
Tesekkur ederim canım
Bildirecegim canım, NST'de falan bakar belki duruma. Çalışabilir raporu almaya gidecektim, bi de vermezse cok gülerim :)
Aa geçmiş olsun canımUyudum ama hastalığım dün geçer gibi olmuştu bugün tam bir un çuvalıyim gözlerim bile ağrıyor burnum tıkalı boğazlarım acıyor gogsum ağrıyor kesiverin beni şuracıkta nolur
Maşallah canım cidden iyiymiş kilosu :)Evet nst ye alabilirler olsun bebişle sen iyi olunda ne raporu verirse versin artık :)
Geçtimi kasılmalar bebeğin hareketleri nasıl
Benim doğuma yakın 4 dk 1 di kasılmalarım.40 haftayı bitirmiştim doğuma giderken. ikiz gibiydi karnım kontrole giderken soruyorlardı ne utanç verici ama hoş 4 kilo 150 gr dı ikiz taşısamda okadar kiloda olurlardı zaten:))
Şimdi disardayim eve gidince hemen hazirlayacam cnm saol :) ya bide millet hasta olur yemeden içmeden kesilir şuan canım herşeyi istiyor yaAa geçmiş olsun canım
Sen şimdi taze zencefili sıcak suyla kaynat içine 1 kaşık bal varsa birazda karanfil koy iç
Taze yoksa bir bardağa 1 limonu sık içine 1 çk toz zencefil ve ball koy bunu ye
Ve adaçayı iç canım
Bebek hareketli oldukça korkma canım Dr a git bakalım bi ne dicek sende kendine dikkat et stresli ortamlardan olabildiğince uzak dur benceMaşallah canım cidden iyiymiş kilosu :)
Bebeğin hareketleri gayet iyi şu anda bile tekmeliyor :) Zaten dün gece o kasılmaları yaşarken de içeride tepinmeye devam ediyordu :) Dedim doğum kasılması olsa bu kadar hareketli olmazdı herhalde, öyle rahatlattım kendimi
Benimde öyle olur iştahımı hiç bişi etkilemez :))yalnız değilsinŞimdi disardayim eve gidince hemen hazirlayacam cnm saol :) ya bide millet hasta olur yemeden içmeden kesilir şuan canım herşeyi istiyor ya
Sagol tavsiyelerin icin canım benimBebek hareketli oldukça korkma canım Dr a git bakalım bi ne dicek sende kendine dikkat et stresli ortamlardan olabildiğince uzak dur bence
Bence olursun sürprizle altına bile inersinBu hafta 73,5 olabılcek mıyum acabaaaaaa
Haftasonu artı gelmezsen bence kesinlikle ulaşırsın.Spor yaptıgım muddetce sabıt degıl eksı hedeflerım olmalııı
Kuzum kesinlikle maddi açıdan da çok farkediyor.Bizde ne zamn abur cuburu bıraktık 500 lira cepte kalmaya başladı. Meğer ne çok alıyormuşuz farkında bile olmadan.Ben kendime çok şaşıyorum ya bi de para koydum kenaramalum artık hergün aburcubura 50tl bayılmiyorum
Sakın yeme bitanem. 60'ları görünce yersin.Bikiniyi düşün.1 haftadır canım sadece pringles istiyor helal olsun bana iyi direndim ama daha ne kadar direnebilirim bilmiyorum
Ne kadar da benziyoruz biz birbirimizeBenimde öyle olur iştahımı hiç bişi etkilemez :))yalnız değilsin
İnşallah canım direniyorum ama şu an hastayım delirmek üzereyim bir sürü şey yemek istiyorum yiyeceğim o kesin ama kalorisi az bir şey arıyorumKuzum kesinlikle maddi açıdan da çok farkediyor.Bizde ne zamn abur cuburu bıraktık 500 lira cepte kalmaya başladı. Meğer ne çok alıyormuşuz farkında bile olmadan.
Sakın yeme bitanem. 60'ları görünce yersin.Bikiniyi düşün.
Geçmiş olsun canım. Vaktinde gelsin inşallah.Maşallah canım cidden iyiymiş kilosu :)
Bebeğin hareketleri gayet iyi şu anda bile tekmeliyor :) Zaten dün gece o kasılmaları yaşarken de içeride tepinmeye devam ediyordu :) Dedim doğum kasılması olsa bu kadar hareketli olmazdı herhalde, öyle rahatlattım kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?