Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

aminn canım sağolasın rabbin tüm hamişlere hayırlı doğumlar nasip etsin
bekliyoruz bakalım rüzgar beyiayy babaanne olucam çok heyecanlıyım gerçekten
Nee babaannemi kaç yaşındaydın çok şaşırdım kaçırmışım ben yaş kısımlarını:)
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Evet nst ye alabilirler olsun bebişle sen iyi olunda ne raporu verirse versin artık :)
Geçtimi kasılmalar bebeğin hareketleri nasıl
Benim doğuma yakın 4 dk 1 di kasılmalarım.40 haftayı bitirmiştim doğuma giderken. ikiz gibiydi karnım kontrole giderken soruyorlardı ne utanç verici ama hoş 4 kilo 150 gr dı ikiz taşısamda okadar kiloda olurlardı zaten:))

Uyudum ama hastalığım dün geçer gibi olmuştu bugün tam bir un çuvalıyim gözlerim bile ağrıyor burnum tıkalı boğazlarım acıyor gogsum ağrıyor kesiverin beni şuracıkta nolur
Aa geçmiş olsun canım
Sen şimdi taze zencefili sıcak suyla kaynat içine 1 kaşık bal varsa birazda karanfil koy iç
Taze yoksa bir bardağa 1 limonu sık içine 1 çk toz zencefil ve ball koy bunu ye
Ve adaçayı iç canım

Maşallah canım cidden iyiymiş kilosu :)
Bebeğin hareketleri gayet iyi şu anda bile tekmeliyor :) Zaten dün gece o kasılmaları yaşarken de içeride tepinmeye devam ediyordu :) Dedim doğum kasılması olsa bu kadar hareketli olmazdı herhalde, öyle rahatlattım kendimi

Şimdi disardayim eve gidince hemen hazirlayacam cnm saol :) ya bide millet hasta olur yemeden içmeden kesilir şuan canım herşeyi istiyor ya

Bebek hareketli oldukça korkma canım Dr a git bakalım bi ne dicek sende kendine dikkat et stresli ortamlardan olabildiğince uzak dur bence
Şimdi disardayim eve gidince hemen hazirlayacam cnm saol :) ya bide millet hasta olur yemeden içmeden kesilir şuan canım herşeyi istiyor ya
Benimde öyle olur iştahımı hiç bişi etkilemez :))yalnız değilsin

Selam kızlar.. Nasılsınız?
Ben çok kötüyüm ölmekle ölmemek arasında kalmış şu zavallı bedenim. 1aydır yürüyüşten başka spor yapmayan ben dün coşunca sabah kalkamadım. Eşime popomu gördün mü?? Beni terketmiş hissetmiyorum diyordum. evet heryerim ağrıyor. Ya belim bile ağrıyor. Pis zumba hain zumba

Dün bütün gün dışarıdan yedim. Miktarları az tutmaya çalıştım ama menü berbattı. Ama sabah tartıldığımda düne göre -100 gram. Demekki işe yaramış sporum.

Ben kendime çok şaşıyorum ya bi de para koydum kenara malum artık hergün aburcubura 50tl bayılmiyorum
Kuzum kesinlikle maddi açıdan da çok farkediyor.Bizde ne zamn abur cuburu bıraktık 500 lira cepte kalmaya başladı. Meğer ne çok alıyormuşuz farkında bile olmadan.

1 haftadır canım sadece pringles istiyor helal olsun bana iyi direndim ama daha ne kadar direnebilirim bilmiyorum
Sakın yeme bitanem. 60'ları görünce yersin.Bikiniyi düşün.

Selam kizlar giremiyorm esim rahtsz onunla ugrasiyorum kilo bildrmide yapamadm bu sabah 67.1 ciktim beni listeden cikarin smdilik esim toparlaninca gelirim bobrek tasi ameliyati olcak herkeze hayirli aksamlar @toplight morordek
Çok geçmiş olsun. Sağlıkla olsun ameliyatı, sağlıkla çıksın inşallah.

İnşallah canım direniyorum ama şu an hastayım delirmek üzereyim bir sürü şey yemek istiyorum yiyeceğim o kesin ama kalorisi az bir şey arıyorum

Geçmiş olsun canım. Vaktinde gelsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…