- 28 Aralık 2009
- 22.502
- 87.430
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #234.141
erken anne olunca böyle oluyorYaa çok gençsin babaanne olmak için maşallah sana
Olsun mutfak masasında uyumamışın ya :))ya hic sorma. bir ara kollarımı dinlendireyim dedim. sonrasi yok iste
sen farkinsaysan güzel ama sadece fark etmek yetmiyor. hadi neyse bugün cuma aksami. hafta sonu kaçamakları abartmamalıyız. ipin ucunu kaçırmamalıyız.İyi geceler kızlar
Bugünkü menü
Sabah 09.15
1 haşlanmış yumurta
1 kaşe yeşil salata
1 kk peynir
5 zeytin
1 dilim t.b. ekmeği
Ara
2si bir arada kahve
1 ceviz
1 hurma
Öğlen 12.30
2 dilim t.b ekmeği arasına 1 y.k labne
Yarım yeşil elma
1 yesilcay
Ara
1 sade t. Kahvesi
Akşam 17.30
4 mercimek köftesi ve bol salata
1 dilim peynirli börek
2 çatal incirli tatlı
Ara
1 sade soda
Su 2 ltre
Spor 30 da. Tempolu yürüyüş
Kaçamaklar fena farkındayım
Ne mutlu yaa allah bizede nasip eder inşallaherken anne olunca böyle oluyor
oğlum değilde kızım olsaydı belki daha da erken anneanne olurdum
benimle yaşıt arkadaşımın 10 yaşında torunu var,onun kızı da annesi gibi erken evlenip anne oldu
Sagol canım boyle ust uste olması korkuttu beni yoksa arada oluyor onları normal karşılıyorum :)yok canım allahın izniyle bişey olmaz sakin ol çıkacağı zaman kim durdurabilir paşayı
son haftalar kasılmalar gerilmeler aşşağıya doğru basınç sanki çıkacak gibi normal bunlar bebek kendine yolunu hazırlıyor merak etme sen ... dışarda okudum kasılman olmuş normal canım uzan yavaş yavaş ovala karnını geçer inşallah..gün ağrıları oluyor hafif hafif normal canım hiç endişelenme
Olsun mutfak masasında uyumamışın ya :))
Dambılları yastık matları örtü yapmışsın zayıflama uğruna daha ne olsun
Bencede canım hadi bu hafta hedef koyalım kendimizesen farkinsaysan güzel ama sadece fark etmek yetmiyor. hadi neyse bugün cuma aksami. hafta sonu kaçamakları abartmamalıyız. ipin ucunu kaçırmamalıyız.
Canım surekli oluyormu Bim'de? Yarın bende alim.bende uzanayım biraz yoruldum bugun birde arkadaşlar kimdi hatırlayamadım chia tohumunu soran bugun yine aldım bimden 500 gr 8 tl internette pahalı haberiniz olsun...almak isteyen bimden alsın
sorma kaptan. ben bile anlamadım nasil oldugünaydınlarrr
cnm yaa koyamam sana nasıl yorulduysan
Migrostada vardır.Çiftçi mi gerçek değil diye haberleri çıktı onunda ben kullanıyorum jelleşiyo ama bilemedim ya
Var canımMigrostada vardır.
dogurman icin o kasılmaların 2dk ara ile geliyor olması lazim. korkma doğurmazsın hemen. inşALLAH saglikla vaktine alirsin yavrunu kucağınaGunaydinlar
Ben dun gece hiç rahat uyuyamadım. Dün cok stresli bi gündü benim icin hem tez açısından hem de bi arkadaşımızla ilgili problemler vardı, onla ilgilendik. Gece huzursuzlugum devam etti.
Sabaha dogru bi uyandığımda karnım müthiş kasılmıstı. Gecti ama sonra uyku tutmadı yarım saat sonra yine bi kasılma. Yoksa doğuruyor muyum Allahım dedim valla, 2 kere üst üste yarım saat aralıklı kasılma yaşadım boyle ama acı ağrı falan yoktu. Korkmadım degil. Sabah devam etseydi hemen doktora gidecektim neyse ki sabahtan beri bi sey yok. Yalancı kasılmalar oluyor zaten ama bu sekilde duzenli olunca cok korktum ya, erken dogurucam sandım :) Pazartesi kontrolde soyleyeyim doktora bari..
saglikla hayırla gelsinler insALLAH.aminn canım sağolasınrabbin tüm hamişlere hayırlı doğumlar nasip etsin
bekliyoruz bakalım rüzgar beyiayy babaanne olucam çok heyecanlıyım gerçekten
geçmiş olsun canımUyudum ama hastalığım dün geçer gibi olmuştu bugün tam bir un çuvalıyim gözlerim bile ağrıyor burnum tıkalı boğazlarım acıyor gogsum ağrıyor kesiverin beni şuracıkta nolur
Git gide sıklasıyor sanırım degil mi? Iste ben yarım saat ara ile surece başladım mı acaba diye korktum bi an :)dogurman icin o kasılmaların 2dk ara ile geliyor olması lazim. korkma doğurmazsın hemen. inşALLAH saglikla vaktine alirsin yavrunu kucağına
amin canım inşallah herkes tatsın o duyguyuNe mutlu yaa allah bizede nasip eder inşallah
aminn inşallah canımsaglikla hayırla gelsinler insALLAH.
afiyet olsun.ay şimdi geldim karnımı doyurdum kızlar .. eşimle çocuklarla alışverişteydik anam sabah pastaneye girdikonlar pasta çay ekler yediler bende karşıda market vardı oraya gittim activyanın üstünde gevrek olanından aldım onu yedim hayret ettim kendime noramalde dayanamazdım ohh mis çay içtim activamı yedim kalktık eve geldik hemen sucuklu yumurta yaptım tavuk kızarttım granit tavada yağsız peynir çay yedim gözüm dönmüştü açlıktan olsun protein ağırlıklı oldu iyi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?