Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yaa çok gençsin babaanne olmak için maşallah sana
erken anne olunca böyle oluyor
oğlum değilde kızım olsaydı belki daha da erken anneanne olurdum
benimle yaşıt arkadaşımın 10 yaşında torunu var,onun kızı da annesi gibi erken evlenip anne oldu

sen farkinsaysan güzel ama sadece fark etmek yetmiyor. hadi neyse bugün cuma aksami. hafta sonu kaçamakları abartmamalıyız. ipin ucunu kaçırmamalıyız.

Sagol canım boyle ust uste olması korkuttu beni yoksa arada oluyor onları normal karşılıyorum :)
Sana da masallah iyi irade gostermissin tebrik ederim

bende uzanayım biraz yoruldum bugun birde arkadaşlar kimdi hatırlayamadım chia tohumunu soran bugun yine aldım bimden 500 gr 8 tl internette pahalı haberiniz olsun...almak isteyen bimden alsın
Canım surekli oluyormu Bim'de? Yarın bende alim.
Bakliyat reyonunda mi?

dogurman icin o kasılmaların 2dk ara ile geliyor olması lazim. korkma doğurmazsın hemen. inşALLAH saglikla vaktine alirsin yavrunu kucağına

dogurman icin o kasılmaların 2dk ara ile geliyor olması lazim. korkma doğurmazsın hemen. inşALLAH saglikla vaktine alirsin yavrunu kucağına
Git gide sıklasıyor sanırım degil mi? Iste ben yarım saat ara ile surece başladım mı acaba diye korktum bi an :)
Vaktinde gelsin insallah sağlıkla, sagol canım :)

afiyet olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…