- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #234.161
bunlar yalancı sancidir. bunun arkası gelmez büyük bir ihtimalle. daha ziyade yorgunluk, stres, üzüntü ile gelir ama yinede dikkat etmek gerekir. bu tip sancılar normal doğumu baslatabiliyor. onu doktor daha iyi bilir. her dogum yapan kadının hamilelik serüveni ayrı oluyor.Git gide sıklasıyor sanırım degil mi? Iste ben yarım saat ara ile surece başladım mı acaba diye korktum bi an :)
Vaktinde gelsin insallah sağlıkla, sagol canım :)
Abla bu hafta 108 değilmiydi zaten senin1.Matilda -------- 65.5
2.0zlem------------73.9
3.moni------------108,0
Evet doğru her doğum kişiye özel onun için Dr kontrolünde belli olur neden olduğubunlar yalancı sancidir. bunun arkası gelmez büyük bir ihtimalle. daha ziyade yorgunluk, stres, üzüntü ile gelir ama yinede dikkat etmek gerekir. bu tip sancılar normal doğumu baslatabiliyor. onu doktor daha iyi bilir. her dogum yapan kadının hamilelik serüveni ayrı oluyor.
bunlar yalancı sancidir. bunun arkası gelmez büyük bir ihtimalle. daha ziyade yorgunluk, stres, üzüntü ile gelir ama yinede dikkat etmek gerekir. bu tip sancılar normal doğumu baslatabiliyor. onu doktor daha iyi bilir. her dogum yapan kadının hamilelik serüveni ayrı oluyor.
O zaman büyük ihtimal dünkü strestendi. Gece rüyamda bile tezle ugrasiyodum çünküEvet doğru her doğum kişiye özel onun için Dr kontrolünde belli olur neden olduğu
Ya ben de cuma hedefi yazmak istiyorum ama kendime ve metabolizmama hic güvenemiyorum. Şişkinlik falan cok etkiliyor. Kaç desem acabaaaa?1.Matilda -------- 65.5
2.0zlem------------73.9
3.moni------------108,0
4.lydznp-----------87.5
Stres sıkıntı üzüntü yorgunluk çok etkiliyor canım o nedenle senin mümkün olduğunca bunlardan uzak kalman gerekiyo kasılmanın dk olarak sıklığı doğumun yaklaştığını gösteriyor. sende devam eden bi durum yok Dr la da konuş biraz ruhsal olarak rahatla tamam mı canım hatta meditasyon ve biraz nefes egzersizi yapabilsen iyi gelirdi diye düşünüyorumO zaman büyük ihtimal dünkü strestendi. Gece rüyamda bile tezle ugrasiyodum çünkü
İşin sırrını çözdüm sanırım.Spor bencede çok işe yarıyor birde ne yersen ye miktarı az tutmakta çok işe yarıyor
Hadi az bişi yaz onu tutturmaya çalış ödemeleri çıkarırız biz:))Ya ben de cuma hedefi yazmak istiyorum ama kendime ve metabolizmama hic güvenemiyorum. Şişkinlik falan cok etkiliyor. Kaç desem acabaaaa?
Evet canım korumada bende öyle yapcam nefsimin istediğini az yiyip spor yapcam:)İşin sırrını çözdüm sanırım.
Gecen hafta 600 gr aldım, hadi bu hafta da öyle olsun. 73.1 diyorum ama hic inanasım gelmedi niyeyseHadi az bişi yaz onu tutturmaya çalış ödemeleri çıkarırız biz:))
Gecmis olsun canım, idare ederiz tabi ama bi şartla sakın kaçamak yapma :) Artık listedesin, sıkı tutman gerekMerhaba kızlar, dün akşam halsizleşip bir uzanayım dedim bir daha kalkamadımdayak yemiş gibiyim öksürük, grip, faranjit. Ne ararsan var.
Menümü de paylaşamadım, geçmişi de okuyamadım o yüzden dünkünü şimdi yazacağım.
Kahvaltı:
1,5 dilim ekmek
5 dilim sucuk
1 parça eski kaşar
Öğle:
7 etsiz çiğ köfte
Bol yeşillik
Akşam:
Kaçamağım oldu bu öğün maalesef
Bugünde düzgün yemek yiyebildiğim söylenemez. Annem şehir dışında, kv de hasta, kaldım bir başımaçocukları yedirip içirip onlarla uğraşmaktan bütün enerjim tükeniyor. Eşime erken gel dedim artık vurup kafayı uyurum inşallah. Bugün beni idare edebilir misiniz, yine menümü paylaşmaya çalışacağım. Hepinize kocaman sevgiler
canım hepsi jelleşiyor özelliği o yüzden tatlılarda kıvam veriyor puding gibi oluyor ama ataştırayım birÇiftçi mi gerçek değil diye haberleri çıktı onunda ben kullanıyorum jelleşiyo ama bilemedim ya
olsun daha gençsin şekerimamin canım sağolasın
46 yaşındayım
geçmiş olsun canım
hahaha sorma bende şaşrıdım kendime uzandım kalktım şimdi kahvemi yaptım içiyorumSagol canım boyle ust uste olması korkuttu beni yoksa arada oluyor onları normal karşılıyorum :)
Sana da masallah iyi irade gostermissin tebrik ederim
İnanmak başarıyı getirir sen yinede çabala olur inşallah :)Gecen hafta 600 gr aldım, hadi bu hafta da öyle olsun. 73.1 diyorum ama hic inanasım gelmedi niyeyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?