- 16 Ocak 2015
- 9.617
- 24.230
- 398
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #234.181
Geçmiş olsun canım allah şifa versinMerhaba kızlar, dün akşam halsizleşip bir uzanayım dedim bir daha kalkamadımdayak yemiş gibiyim öksürük, grip, faranjit. Ne ararsan var.
Menümü de paylaşamadım, geçmişi de okuyamadım o yüzden dünkünü şimdi yazacağım.
Kahvaltı:
1,5 dilim ekmek
5 dilim sucuk
1 parça eski kaşar
Öğle:
7 etsiz çiğ köfte
Bol yeşillik
Akşam:
Kaçamağım oldu bu öğün maalesef
Bugünde düzgün yemek yiyebildiğim söylenemez. Annem şehir dışında, kv de hasta, kaldım bir başımaçocukları yedirip içirip onlarla uğraşmaktan bütün enerjim tükeniyor. Eşime erken gel dedim artık vurup kafayı uyurum inşallah. Bugün beni idare edebilir misiniz, yine menümü paylaşmaya çalışacağım. Hepinize kocaman sevgiler
güzel olur yapalımBencede canım hadi bu hafta hedef koyalım kendimize
evet canım sorsan gösterirler aldım bugun burdaki bimde baharatların yanında canım her bimde aynı mı olur bilemedim..Canım surekli oluyormu Bim'de? Yarın bende alim.
Bakliyat reyonunda mi?
Biliyorum işte gerçek değil diyorlar ama o zaman jelleşmez diyorum acaba başka bi ürün var onu satmak için mi diyorlar bilemedimcanım hepsi jelleşiyor özelliği o yüzden tatlılarda kıvam veriyor puding gibi oluyor ama ataştırayım bir
sağol canım içimde nasıl rahat bi gurur duydum kendimleafiyet olsun.
Yaz hadi hedefini:)sağol canım içimde nasıl rahat bi gurur duydum kendimle
yazalım bakalım çokda atmayayım dimiYaz hadi hedefini:)
E makul ama azmettirici bişi yaz tabi :)yazalım bakalım çokda atmayayım dimi
bu cuma 79,9 -78,5 olabilirim inşallahE makul ama azmettirici bişi yaz tabi :)
geçmiş olsun canım.. dinlen diyeceğim ama çocuklarla zor tabii allah kolaylık versin tatlımMerhaba kızlar, dün akşam halsizleşip bir uzanayım dedim bir daha kalkamadımdayak yemiş gibiyim öksürük, grip, faranjit. Ne ararsan var.
Kahvaltı:
1,5 dilim ekmek
5 dilim sucuk
1 parça eski kaşar
Öğle:
7 etsiz çiğ köfte
Bol yeşillik
Akşam:
Bugünde düzgün yemek yiyebildiğim söylenemez. Annem şehir dışında, kv de hasta, kaldım bir başımaçocukları yedirip içirip onlarla uğraşmaktan bütün enerjim tükeniyor. Eşime erken gel dedim artık vurup kafayı uyurum inşallah. Bugün beni idare edebilir misiniz, yine menümü paylaşmaya çalışacağım. Hepinize kocaman sevgiler
matildacım senin gerçek adın ne?E makul ama azmettirici bişi yaz tabi :)
kahve iç koca bir kupaaaBugün kendimi cok gergin hissediyorum.
Sabah guzel saglikli bir kahvalti ve yuruyus yaptim.
Ama sonrası kötü oldu..
Sevil :)matildacım senin gerçek adın ne?
Niye canını sıcak bişi mi oldu canımBugün kendimi cok gergin hissediyorum.
Ama sonrası kötü oldu..
ay senin isminde güzelmiş şekerimSevil :)
inşallah bir sorun yoktur..neden gerildin o kadarBugün kendimi cok gergin hissediyorum.
Ama sonrası kötü oldu..
Gecmis olsun canim..Merhaba kızlar, dün akşam halsizleşip bir uzanayım dedim bir daha kalkamadımdayak yemiş gibiyim öksürük, grip, faranjit. Ne ararsan var.
Kahvaltı:
1,5 dilim ekmek
5 dilim sucuk
1 parça eski kaşar
Öğle:
7 etsiz çiğ köfte
Bol yeşillik
Akşam:
Tatlım belkide o pahallı ürünleri satmak icindir..Zaten genelde 1-2 site cıkıyor farkettiysen bide bazi sosyal medya hesaplarında zayıflayanların ozellikle cok kilo verip on planda olanların hepsi reklam icerikli oldu zaten. Onlar diyetisyenede,sporada yada aldıkları urunlerede para vermiyorlardır belki.. Yinede kimsenin gunahını almayimde bazen oyle hissediyorum.Biliyorum işte gerçek değil diyorlar ama o zaman jelleşmez diyorum acaba başka bi ürün var onu satmak için mi diyorlar bilemedim
Yaparım simdi canimda yediklerimi napcam..kahve iç koca bir kupaaaiyi gelir belki su içççç
ne yedinnnnn çabuk dökül bakalım...Gecmis olsun canim..
Tatlım belkide o pahallı ürünleri satmak icindir..Zaten genelde 1-2 site cıkıyor farkettiysen bide bazi sosyal medya hesaplarında zayıflayanların ozellikle cok kilo verip on planda olanların hepsi reklam icerikli oldu zaten. Onlar diyetisyenede,sporada yada aldıkları urunlerede para vermiyorlardır belki.. Yinede kimsenin gunahını almayimde bazen oyle hissediyorum.
Yaparım simdi canimda yediklerini napcam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?