Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Merhaba kızlar, dün akşam halsizleşip bir uzanayım dedim bir daha kalkamadım :KK43: dayak yemiş gibiyim :KK43: öksürük, grip, faranjit. Ne ararsan var.
Menümü de paylaşamadım, geçmişi de okuyamadım o yüzden dünkünü şimdi yazacağım.

Kahvaltı:
1,5 dilim ekmek
5 dilim sucuk
1 parça eski kaşar

Öğle:
7 etsiz çiğ köfte
Bol yeşillik

Akşam:
Kaçamağım oldu bu öğün maalesef :KK43:

Bugünde düzgün yemek yiyebildiğim söylenemez. Annem şehir dışında, kv de hasta, kaldım bir başıma :KK43: çocukları yedirip içirip onlarla uğraşmaktan bütün enerjim tükeniyor. Eşime erken gel dedim artık vurup kafayı uyurum inşallah. Bugün beni idare edebilir misiniz, yine menümü paylaşmaya çalışacağım. Hepinize kocaman sevgiler :KK68:
Geçmiş olsun canım allah şifa versin

1.Matilda -------- 65.5
2.0zlem------------73.9
3.moni------------108,0
4.lydznp-----------87.5
5. morordek ------73.1

6. ebrusonmez----55.8
7.nilsub ----

Merhaba kızlar, dün akşam halsizleşip bir uzanayım dedim bir daha kalkamadım :KK43: dayak yemiş gibiyim :KK43: öksürük, grip, faranjit. Ne ararsan var.

Kahvaltı:
1,5 dilim ekmek
5 dilim sucuk
1 parça eski kaşar

Öğle:
7 etsiz çiğ köfte
Bol yeşillik

Akşam:

Bugünde düzgün yemek yiyebildiğim söylenemez. Annem şehir dışında, kv de hasta, kaldım bir başıma :KK43: çocukları yedirip içirip onlarla uğraşmaktan bütün enerjim tükeniyor. Eşime erken gel dedim artık vurup kafayı uyurum inşallah. Bugün beni idare edebilir misiniz, yine menümü paylaşmaya çalışacağım. Hepinize kocaman sevgiler :KK68:
geçmiş olsun canım.. dinlen diyeceğim ama çocuklarla zor tabii allah kolaylık versin tatlım

Kahvaltı:
1,5 dilim ekmek
5 dilim sucuk
1 parça eski kaşar

Öğle:
7 etsiz çiğ köfte
Bol yeşillik

Akşam:

Gecmis olsun canim..
Biliyorum işte gerçek değil diyorlar ama o zaman jelleşmez diyorum acaba başka bi ürün var onu satmak için mi diyorlar bilemedim
Tatlım belkide o pahallı ürünleri satmak icindir..Zaten genelde 1-2 site cıkıyor farkettiysen bide bazi sosyal medya hesaplarında zayıflayanların ozellikle cok kilo verip on planda olanların hepsi reklam icerikli oldu zaten. Onlar diyetisyenede,sporada yada aldıkları urunlerede para vermiyorlardır belki.. Yinede kimsenin gunahını almayimde bazen oyle hissediyorum.:KK52:
kahve iç koca bir kupaaa:kahve: iyi gelir belki su içççç
Yaparım simdi canimda yediklerimi napcam..o_O

Gecmis olsun canim..

Tatlım belkide o pahallı ürünleri satmak icindir..Zaten genelde 1-2 site cıkıyor farkettiysen bide bazi sosyal medya hesaplarında zayıflayanların ozellikle cok kilo verip on planda olanların hepsi reklam icerikli oldu zaten. Onlar diyetisyenede,sporada yada aldıkları urunlerede para vermiyorlardır belki.. Yinede kimsenin gunahını almayimde bazen oyle hissediyorum.:KK52:

Yaparım simdi canimda yediklerini napcam..o_O
ne yedinnnnn çabuk dökül bakalım...:sopa:

Back
X