Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ne yedinnnnn çabuk dökül bakalım...
Sabah erken anneme yuruyus amacli gitttim baktim kahvalti hazir 2 dilim tb ekmegi arasi tost ve 1 h.yumurta yedim burya kadar sorun yok..
Sonra eve geldim esimle kizima kahvalti hazirladim 2 dilim kol böregi yedim.
Sonrasinda da var biseyler ama yazsam mi bilemedim.

ay senin isminde güzelmiş şekerim
Teşekkür ederim canım
Yok banada öyle geliyo ondan emin olamadım ama haklısın galiba neyse biz bildiğimizi yapalım:)
Ne yedin bakayım ay anladım da dillendirmeyeyim demiştim

matilda34 bulamadım bir haber nette bimdeki chia ile ilgili canım jelleşmesi normal ama bilemedim şimdi..
Sosyal medyada çıkıyo canım özlemde yazmış işte kandırıyolar galiba jelleşiyo sonuçta fiyatı da uygun bende yiyorum valla sahte olsa markette ne işi var dimi hem
hadi kızlar ben akşam yürüyüşüne hem yumurtalarımı toplayayım hemde azcık yürüyeyim akşama görüşürüz...
Kolay gelsin bende ütü yapcam:)

Teşekkür ederim canım

Yok banada öyle geliyo ondan emin olamadım ama haklısın galiba neyse biz bildiğimizi yapalım:)
Ne yedin bakayım ay anladım da dillendirmeyeyim demiştim
Ne anladın canım?
Yaz yaz keselim cezanı:)
Uzun zamandır ilk defa böyle oldum ya.. Canımda cok istemiyordu aslında ama resmen bile bile yyedim...
Oglende azcık tereyagla bal,
az oncede biberli ekmek yedim.

Ne anladın canım?

Uzun zamandır ilk defa böyle oldum ya.. Canımda cok istemiyordu aslında ama resmen bile bile yyedim...
Ohh masallah kaçamağı ben yapacaktım bı de benimki seninkinin yanında çok masum kaldı be

Ne anladın canım?

Kaçamak yaptığını anladım tabikide
Sen şimdi bu yediklerini unutuyosun akşam yemeğinde sadece protein ye karbonhidrat alma bide 1 saat bi spor yap ne yapabiliyosan
Yarın sabah kalkınca spor yap ve hafif Beslen pazartesi eskide olmazsan konuşuruz yine :)

geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…