- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #234.201
Sabah erken anneme yuruyus amacli gitttim baktim kahvalti hazir 2 dilim tb ekmegi arasi tost ve 1 h.yumurta yedim burya kadar sorun yok..ne yedinnnnn çabuk dökül bakalım...
Teşekkür ederim canımay senin isminde güzelmiş şekerim
Yok banada öyle geliyo ondan emin olamadım ama haklısın galiba neyse biz bildiğimizi yapalım:)Gecmis olsun canim..
Tatlım belkide o pahallı ürünleri satmak icindir..Zaten genelde 1-2 site cıkıyor farkettiysen bide bazi sosyal medya hesaplarında zayıflayanların ozellikle cok kilo verip on planda olanların hepsi reklam icerikli oldu zaten. Onlar diyetisyenede,sporada yada aldıkları urunlerede para vermiyorlardır belki.. Yinede kimsenin gunahını almayimde bazen oyle hissediyorum.
Yaparım simdi canimda yediklerimi napcam..
Bu nasıl hedef nılguncumbu cuma 79,9 -78,5 olabilirim inşallah
Niye canını sıcak bişi mi oldu canım
Boyle elle tutulur bisey yok aslında..inşallah bir sorun yoktur..neden gerildin o kadar
Bu hafta hedeflerı mı bunlarrr1.Matilda -------- 65.5
2.0zlem------------73.9
3.moni------------108,0
4.lydznp-----------87.5
5. morordek ------73.1
6. ebrusonmez----55.8
7.nilsub ----78,5
1.Matilda -------- 65.5
2.0zlem------------73.9
3.moni------------108,0
4.lydznp-----------87.5
5. morordek ------73.1
6. ebrusonmez----55.8
7.nilsub ----78,5
Sosyal medyada çıkıyo canım özlemde yazmış işte kandırıyolar galiba jelleşiyo sonuçta fiyatı da uygun bende yiyorum valla sahte olsa markette ne işi var dimi hemmatilda34 bulamadım bir haber nette bimdeki chia ile ilgili canım jelleşmesi normal ama bilemedim şimdi..
Kolay gelsin bende ütü yapcam:)hadi kızlar ben akşam yürüyüşüne hem yumurtalarımı toplayayım hemde azcık yürüyeyim akşama görüşürüz...
Yaz yaz keselim cezanı:)Sabah erken anneme yuruyus amacli gitttim baktim kahvalti hazir 2 dilim tb ekmegi arasi tost ve 1 h.yumurta yedim burya kadar sorun yok..
Sonra eve geldim esimle kizima kahvalti hazirladim 2 dilim kol böregi yedim.
Sonrasinda da var biseyler ama yazsam mi bilemedim.
Evet canım hadi sende yazBu hafta hedeflerı mı bunlarrr
1.Matilda -------- 65.5
2.0zlem------------73.9
3.moni------------108,0
4.lydznp-----------87.5
5. morordek ------73.1
6. ebrusonmez----55.8
7.nilsub ----78,5
8.servey------73,5
Ne anladın canım?Teşekkür ederim canım
Yok banada öyle geliyo ondan emin olamadım ama haklısın galiba neyse biz bildiğimizi yapalım:)
Ne yedin bakayım ay anladım da dillendirmeyeyim demiştim
Uzun zamandır ilk defa böyle oldum ya.. Canımda cok istemiyordu aslında ama resmen bile bile yyedim...Yaz yaz keselim cezanı:)
Ohh masallah kaçamağı ben yapacaktım bı de benimki seninkinin yanında çok masum kaldı beNe anladın canım?
Uzun zamandır ilk defa böyle oldum ya.. Canımda cok istemiyordu aslında ama resmen bile bile yyedim...
Oglende azcık tereyagla bal,
az oncede biberli ekmek yedim.
kesinlikleO zaman büyük ihtimal dünkü strestendi. Gece rüyamda bile tezle ugrasiyodum çünkü
Kaçamak yaptığını anladım tabikideNe anladın canım?
Uzun zamandır ilk defa böyle oldum ya.. Canımda cok istemiyordu aslında ama resmen bile bile yyedim...
Oglende azcık tereyagla bal,
az oncede biberli ekmek yedim.
Öyle de kalsın hedefte koymuşsun hadi bakalım güzel bi hafta olcak hepimiz içinOhh masallah kaçamağı ben yapacaktım bı de benimki seninkinin yanında çok masum kaldı be
geçmiş olsunMerhaba kızlar, dün akşam halsizleşip bir uzanayım dedim bir daha kalkamadımdayak yemiş gibiyim öksürük, grip, faranjit. Ne ararsan var.
Menümü de paylaşamadım, geçmişi de okuyamadım o yüzden dünkünü şimdi yazacağım.
Kahvaltı:
1,5 dilim ekmek
5 dilim sucuk
1 parça eski kaşar
Öğle:
7 etsiz çiğ köfte
Bol yeşillik
Akşam:
Kaçamağım oldu bu öğün maalesef
Bugünde düzgün yemek yiyebildiğim söylenemez. Annem şehir dışında, kv de hasta, kaldım bir başımaçocukları yedirip içirip onlarla uğraşmaktan bütün enerjim tükeniyor. Eşime erken gel dedim artık vurup kafayı uyurum inşallah. Bugün beni idare edebilir misiniz, yine menümü paylaşmaya çalışacağım. Hepinize kocaman sevgiler
hayırdır. ne oldu?Bugün kendimi cok gergin hissediyorum.
Sabah guzel saglikli bir kahvalti ve yuruyus yaptim.
Ama sonrası kötü oldu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?