- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #234.521
Amin canım inşşşşben annen yada kv bakar sandım oda zor yaa bakıcı işi Allah hayırlısı denk getirir inşallah
Bosuna dememisler tok açın halinden ne anlar diyeben tokummm
Gel sarilalim kader arkadasimBız neyız acabaaaaaaaa
Ayıp oluyor amaaaaa mal gıbı falanhee bi sen bi ben kaldık mal gibi herkes mezun olmuş
kızz şekerim sende spor aleti varmı eliptik alıcam karar veremiyorum tam donanımlı olanlarda çok pahalıAmin canım inşşşş
Gel canım gellllllkBosuna dememisler tok açın halinden ne anlar diyebaksana halaya duruyo bi de
Gel sarilalim kader arkadasim
Alcan onu da plates setı gıbı bırakcqn koşeye alma bısey neyyyyykızz şekerim sende spor aleti varmı eliptik alıcam karar veremiyorum tam donanımlı olanlarda çok pahalı
Sporlarina hayranim canim valla bravobu arada menumu yazayaim bende de mutfak kapandı.
sabah
1.5 haşlanmış yumurta
tahilli ekmek ile tost
domates salatalık
beyaz cay
öğlen aksam beraber
2 kucuk etli kabak dolması
bol limonlu kıvırcık salata
yeşil cay
henuz 1 litre su ama devam edeceğim hatta simdi yarim lt içiyorum
sabah 45dk pilates
oglen bisiklet ile interval
aksamda leslie 4 mil yapılacak.
hee senin bahanende emzirmek ne emzirenler var kızım taşşş gibi streç kot giyiyorlarAyıp oluyor amaaaaa mal gıbı falan
Hadı ben emzırıyorum dogum yapalı 6-7 ay oldu daha, sana ne oluyorrr
Ayrıca ben senden zayıfım mmm
Ben de 28-29 beden gıyıyorum herhalde maksat 26-27 gıymekkkhee senin bahanende emzirmek ne emzirenler var kızım taşşş gibi streç kot giyiyorlar
ya 1,500 kadar eşim tamam dedi ama bazıları çok güzel 2,500 başlıyo anamm onları almazAlcan onu da plates setı gıbı bırakcqn koşeye alma bısey neyyyyy
senin vucudu şaşırtman lazım dediğin gibi sen onuda yaparsın kız güveniyorum sanaSabah tarti yine yirmih atarsa bana gune seyda coskunun 3gunluk detoksuyla baslicam.. bi persembe kaliyo o gunde saf protein yaparim cumaya bi sallarim insallah vucudumu cok durdum bu 6larda da.. geliyom geliyom sonlarda tikaniyom hep.. 7lerden de boyle zor kurtulmustum
Ay anacim yuzsuzluge vuruyo bence ya da kilo kafa yapti bizim hatundaAyıp oluyor amaaaaa mal gıbı falan
Hadı ben emzırıyorum dogum yapalı 6-7 ay oldu daha, sana ne oluyorrr
Ayrıca ben senden zayıfım mmm
ben anlamam 26-27 manken gibi emziren kadınlar hiç bahane etme elayı senin meton bizden çok çalışıyo birdeBen de 28-29 beden gıyıyorum herhalde maksat 26-27 gıymekkk
Camasır asmak için kullancan alma benceya 1,500 kadar eşim tamam dedi ama bazıları çok güzel 2,500 başlıyo anamm onları almaz
Ay anacim yuzsuzluge vuruyo bence ya da kilo kafa yapti bizim hatunda
Kiz ona ne laf ediyon napiyo ediyo her hafta geliyo eksiyle.. sen napiyon her izin kuymaklar sarmalar sonra hop hop geliyon..
Valla.bu kadar adamin diline düşeceğine 8.kattan duseydin daha iyiydi nilgunum,. Hepimizi susturman icin ramazan bayramina 6li rakamlara inmis olman lazim..
O zamana kadar bu psikolojik baski devam edeceknilsub sekerim
aa nee fenasınız gııııCamasır asmak için kullancan alma bence
Ac netten zumba yapppo
Amaaa neeeeAy anacim yuzsuzluge vuruyo bence ya da kilo kafa yapti bizim hatunda
Kiz ona ne laf ediyon napiyo ediyo her hafta geliyo eksiyle.. sen napiyon her izin kuymaklar sarmalar sonra hop hop geliyon..
Valla.bu kadar adamin diline düşeceğine 8.kattan duseydin daha iyiydi nilgunum,. Hepimizi susturman icin ramazan bayramina 6li rakamlara inmis olman lazim..
O zamana kadar bu psikolojik baski devam edeceknilsub sekerim
Valla bundan sonra boyle herkes elindeki firsatlari degerlendirsin.. hele o eliptik de yatsin yavru dana gibi asil bak sen o zaman neler yapiyoz sana toplanipaa nee fenasınız gıııı
He nılgun heeeeeeeben anlamam 26-27 manken gibi emziren kadınlar hiç bahane etme elayı senin meton bizden çok çalışıyo birde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?