Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sabah tarti yine yirmih atarsa bana gune seyda coskunun 3gunluk detoksuyla baslicam.. bi persembe kaliyo o gunde saf protein yaparim cumaya bi sallarim insallah vucudumu cok durdum bu 6larda da.. geliyom geliyom sonlarda tikaniyom hep.. 7lerden de boyle zor kurtulmustum

Sporlarina hayranim canim valla bravo

senin vucudu şaşırtman lazım dediğin gibi sen onuda yaparsın kız güveniyorum sana

Ayıp oluyor amaaaaa mal gıbı falan
Hadı ben emzırıyorum dogum yapalı 6-7 ay oldu daha, sana ne oluyorrr
Ayrıca ben senden zayıfım mmm
Ay anacim yuzsuzluge vuruyo bence ya da kilo kafa yapti bizim hatunda
Kiz ona ne laf ediyon napiyo ediyo her hafta geliyo eksiyle.. sen napiyon her izin kuymaklar sarmalar sonra hop hop geliyon..
Valla.bu kadar adamin diline düşeceğine 8.kattan duseydin daha iyiydi nilgunum,. Hepimizi susturman icin ramazan bayramina 6li rakamlara inmis olman lazim..
O zamana kadar bu psikolojik baski devam edecek nilsub sekerim

Camasır asmak için kullancan alma bence
Ac netten zumba yapppo
aa nee fenasınız gıııı

Amaaa neeeebana laf yetıstırıyor ancakkk
Dedıgın gıbı en kotu sabıt oluyorum bennnn
Sen nerdeydın kac zamandırr heeeee onu de heleeetesekkurler özgemmmm içelim gellll
Nılgun kız ne kdr emzırdın bebelerıııı de bakayım bılıyon mu o iç erımelerınııı

aa nee fenasınız gıııı
Valla bundan sonra boyle herkes elindeki firsatlari degerlendirsin.. hele o eliptik de yatsin yavru dana gibi asil bak sen o zaman neler yapiyoz sana toplanip
Bak senddn bi model daha var.. Bitti mi regli moni hatun ne zaman basliyon spor salonuyla havuza bakem??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…