Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kiz satisa getirir seni bu organim kanma buna servey servey
Yok senin kulvarin degisti,vay sen emziriyon meton hizli diye diye siralar bahaneleri.. :63:
Bak inanmazsan ordekcime sor.. oyle degil mi morordek morordek yapar bu organik boyle satislar dimi sen de anlat accik :KK56:
Ahahah evet evet satış = nilsub nilsub bir dünya markası o konuda :D

Süpersin canım dolmalarda kararında olmus sporunda şahane..:nazar:
sagol canım: )
fazlası zarar canım 3 kupayı geçme :KK20:

biz mezun olcaz bize laf söyleyenlerde çatlasın:KK19:

ne yapayım daylum özgeyi kim ara kim bula hesabı hanım yüzme havuzların çıkıp gelemiyoki bana aktif orti lazım:KK50:

hıhh olalımda görsünler hemşerim:lülülü:

hep beraber canım inşallah mezun olucaz:halay:

sende gel kız 3'lü kuolüsyon kuralım:KK70:seni alalım aramıza :KK15:sende orrtimsin ona göre ooo yüzme havuzuna gidilecek:KK49:
zaten bir ben bir de moni moni kalmıştı senin ortin olmayan hadi bizde olalım bakalim :KK70::KK70::KK70:
Vaayyy, sporda menüde harika:))
sagol :)
Sporlarina hayranim canim valla bravo
haftasonu diye canım. yoksa bu kadar spor bolluğu nerdeee2:21:
arkadaşlar 2 günüdr hastanede yatıyorum rahatsızlandım pek giremiyorum
menü olarak hastane ne veriyorsa onları yiyorum . ne yediysem çıkıyor zaten baya kötüyüm kusura bakmayın lütfen
cok geçmiş olsun.

iyi geceler herkese

hahaha buldum pardon tekrar canım ..:KK15:
izne ayrıldığımda 74 falandım canım 84 ile başlamıştım buraya..
Seni taşlamak lazım aslında :sopa::sopa:
Ne çok kilo almışsın. Bak ne zorluklarla vermiştin o kiloları, neler çekmiştin; insanların o bakışlarını düşün, beğendiğin albisenin bedeninin olmamasını, tezgahtara bedenini söylerken hissettiklerini...
Biliyorum çok kötü bir dönem geçirdin ama hayatta herzaman istenmeyen şeyler oluyor. Bu beden senin ve onu günü birlik bişey gibi kullanmamalısın.
Düşünsene kilonu korusaydın şu an 74'den devam edecektin. Ve hedefine 2 aya ulaşacaktın.
Burada seni bir abla, bir arkadaş olarak gördüm. Lütfen bir daha bırakma, hep dikkat et. Çünkü sen bunu hakediyorsun. Hakkettiğin bedende olmalısın. :KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36:

anacım artık aynı kulvarla değiliz
sen bir üst modele geçtin ondan:KK70:
Sen benle bile aynı kulvarda değilsin 2 haftaya sollarim ben seni :D

Çohhhhh açımmmm :cry:
Ben de çok açım ya :(

ya 1,500 kadar eşim tamam dedi ama bazıları çok güzel 2,500 başlıyo anamm onları almaz:işsiz:
Allah gözünü doyursun spor salonu işletecek sanki :D
hadi bakalım yarış başlasınnnnnnnEn Büyük TÜRKİYEcentilmence yarışalım:KK11::sopa::sopa::KK48:
Sonuncu belli :D

arkadaşlar 2 günüdr hastanede yatıyorum rahatsızlandım pek giremiyorum
menü olarak hastane ne veriyorsa onları yiyorum . ne yediysem çıkıyor zaten baya kötüyüm kusura bakmayın lütfen
Geçmiş olsun canım :(

ben sonsuzluk işareti koyayım en iyisi:KK70::KK70::KK70::KK70:
Ahdlaldnlald yarildim ya :D :D

Menüm gelsin
Sabah
3 haşlanmış yumurta beyazı
3 yeşil zeytin
1 siyah zeytin
2 kaşık maydonozlu lor
Aksam
1 kase mercimek çorbası
1 porsiyon tavuk sote
6-7 sarma
Su yolculuk yaptığım için 1 litre falan içebilir
8bin adım
Aksam yemeğini 4te yedim şimdi de bir ayran yiyorum arkadaşım da gözümün önünde pizza yiyor kanım çekiliyor sanki o kadar güzel koktu ki şu an çok mutsuzum çünkü çok açım :(

sıkışınca hee nilgün heee oluyo:KK11: kız seni geçmezsem bende ne olayım:KK55:
Vayy vayy vayy yakmışsınız ortalığı anacım. Bune 250 mesaj birikmiş. Çene yapmak yağ yakıyo heralde :))
Sen mezun olursun da Nilgün'den emin degilim, kaç orti eskitti :KK70:
Aynı ben demi??
Kendimi görüyon Nilgün'de :))
ama bu sefer olacak be, bende oldu onda da olur.
Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığım kaptanım, hafa arası daha iyi telafi ederim. Hoppa
Spor falan tabi yapamadım. Ay gözümü zor açıyorum vallahi :hasta:
Dünkü menüler kocadan olunca akşamım sandviç sabahım da simit peynir oldu maalesef :KK43:
Bugün biraz toparlamaya çalıştım.
Geçmiş olsun tatlım.İyileşte kilo verilir.

Back
X