- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #234.641
tamam hadi kızlar oku oku bitiremicek sabah sayfaları iyi geceler herkeseeeeee sabaha bol eksiler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Heee anlamadımmmmwatsap diyince kaldım![]()
Ahahah evet evet satış =
Gecmis olsun hayırdır neyin vararkadaşlar 2 günüdr hastanede yatıyorum rahatsızlandım pek giremiyorum
menü olarak hastane ne veriyorsa onları yiyorum . ne yediysem çıkıyor zaten baya kötüyüm kusura bakmayın lütfen
sagol canım: )Süpersin canım dolmalarda kararında olmus sporunda şahane..![]()
zaten bir ben bir defazlası zarar canım 3 kupayı geçme
biz mezun olcaz bize laf söyleyenlerde çatlasın
ne yapayım daylum özgeyi kim ara kim bula hesabı hanım yüzme havuzların çıkıp gelemiyoki bana aktif orti lazım
hıhh olalımda görsünler hemşerim
hep beraber canım inşallah mezun olucaz
sende gel kız 3'lü kuolüsyon kuralımseni alalım aramıza
sende orrtimsin ona göre ooo yüzme havuzuna gidilecek
![]()
sagol :)Vaayyy, sporda menüde harika:))
haftasonu diye canım. yoksa bu kadar spor bolluğu nerdeee2Sporlarina hayranim canim valla bravo
cok geçmiş olsun.arkadaşlar 2 günüdr hastanede yatıyorum rahatsızlandım pek giremiyorum
menü olarak hastane ne veriyorsa onları yiyorum . ne yediysem çıkıyor zaten baya kötüyüm kusura bakmayın lütfen
Canım benim valla işlerle uğraştım eşimde yarın göreve gitcek hazırlık falan bu saat oldu
BencedeSırtıma kırbaç vuraydiniz daha az acitırdı parmaklarınız kopsun emi geberdim ya![]()
Seni taşlamak lazım aslındahahaha buldum pardon tekrar canım ..
izne ayrıldığımda 74 falandım canım 84 ile başlamıştım buraya..
Sen benle bile aynı kulvarda değilsin 2 haftaya sollarim ben senianacım artık aynı kulvarla değiliz
sen bir üst modele geçtin ondan![]()
Ben de çok açım yaÇohhhhh açımmmm![]()
Allah gözünü doyursun spor salonu işletecek sankiya 1,500 kadar eşim tamam dedi ama bazıları çok güzel 2,500 başlıyo anamm onları almaz![]()
Sonuncu bellihadi bakalım yarış başlasınnnnnnncentilmence yarışalım
![]()
Geçmiş olsun canımarkadaşlar 2 günüdr hastanede yatıyorum rahatsızlandım pek giremiyorum
Ahdlaldnlald yarildim yaben sonsuzluk işareti koyayım en iyisi![]()
Vayy vayy vayy yakmışsınız ortalığı anacım. Bune 250 mesaj birikmiş. Çene yapmak yağ yakıyo heralde :))sıkışınca hee nilgün heee oluyokız seni geçmezsem bende ne olayım
![]()
Aynı ben demi??Sen mezun olursun da Nilgün'den emin degilim, kaç orti eskitti![]()
Geçmiş olsun tatlım.İyileşte kilo verilir.Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığım kaptanım, hafa arası daha iyi telafi ederim.
Spor falan tabi yapamadım. Ay gözümü zor açıyorum vallahi
Dünkü menüler kocadan olunca akşamım sandviç sabahım da simit peynir oldu maalesef
Bugün biraz toparlamaya çalıştım.
Haahaaa on numara atışmalar. Gülmekten yıkıldım.Yavas gec bır tarafını kırmayasın nrahmetlı de sollardı
![]()
Çok geçmiş olsun canım.Üşüttün mü?? Ne olduarkadaşlar 2 günüdr hastanede yatıyorum rahatsızlandım pek giremiyorum
Ayy çok mu yüklendik sanakız seni serveyi ordeki kara listeye aldım sizi gidi kara vicdanlılar![]()