- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #234.721
gel gel dayanamadım sarılayım
canım daha devam ediyormusun dukanahoşbuldum canım
canım valla regl oldum iner inmez, ondan tartılmadım hiç
günaydım canım döndün mü eve..
çok şükür sağ sağlim dönmüşsünüz ya gerilme artıkdöndük canım şükür, biraz zor oldu gelişimiz ama, rüzgardan dolayı bizim için korkunç pilot için normal olan bi iniş yaşadık, dayak yemiş gibiyim, nasıl gerildiysem her yanım ağrıyo. kızım yanımda olunca ona üzüldüm keşke getirmeseydim diye, of aklıma neler geldi neler.
canım daha devam ediyormusun dukana
evet canım ya en güzeli sağlıklı beslenmek iyi yapmışsın nereye kadar yapılabilirki o tarz diyetler işin nasıl ben yokken neler yaptınyok kuzum devam etmiyorum,edeyim istesemde yapamıyorum, vücut dengemi bozmak istemiyorum sanırım ondan yapmıyorum. akdeniz usulü beslenme ya da şekeri keserek sağlıklı beslenmeye geçmek en iyisi, artık başladım. vücudum da benimle inatlaşmayı kesti şükür (gerçi o tatil öncesiydi, hala kesmiştir inşallah :))
evet canım ya en güzeli sağlıklı beslenmek iyi yapmışsın nereye kadar yapılabilirki o tarz diyetler işin nasıl ben yokken neler yaptın
Hosgeldin iyiyim canım sen nasılsın? Kızımı okula gonderdim bende komsuya kahveye geldim.günaydın ortim naber
sağol canım günaydın
günaydın canım sanada hoş geldin
kaslarda yorulup şişiyor canım ondandır..
günaydın canım
Tebrikler ortimm.. Bak beraber mezun olcaz ona gorebende yazayım sabah tartıldım cuma 79,9 bu sabah 79,7 -200
Ben de şimdi senin gibi yapam mı sana he he?? Çıkarayım mı pabuç kadar dilimigel gel dayanamadım sarılayım
canım dostlar sağolsun ..iyi gittin sende, gelmezsin sanıyodum ya geldin şükür :) iş güç bildiğin gibi, havalar güzelleştikçe modum düzeliyo benimde, kızımla yürüyoruz, geçen hafta akşam yemeklerini geçiştirdim bi anda 2 kilo birden gitti, sanırım bi süre öyle akşam yemeğini hafif tutup spor yapma ile devam edicem. zaten artık eşimde çocuk diye tutturdu, engelleyipte küstürmek istemiyorum, ne kadar az kilo ile başlarsam o kadar iyi olcak diyip geçiştiriyorum şimdilik :)
morordek ördekcim umutcuğun iyi olmasına ve çalışabilmene sevindim bu arada :)
sen napıosun nilgün kuzum, başın saolsun ananeni kaybetmişsiniz, çocuklar falan iyiler mi? organik hayatın nasıl, tavuklar danalar kuzular iyi mi :)
olalım canım bunlarda baksın böylee arkamızdanHosgeldin iyiyim canım sen nasılsın? Kızımı okula gonderdim bende komsuya kahveye geldim.
Tebrikler ortimm.. Bak beraber mezun olcaz ona goreNapiyoruz uyumuyoruz bol bol spor yapiyoruz..
Canım yazmıssın zaten dıger takıma da.. deneme süresinde oldugun ıcın degıstırebılırsın takımını.haber vermen yeterlıydı bıze. Cok basarılı olursun umarım dıger guzel takımlarımızda da :)kızlar ben başka takıma geçmek istiyorum ama kimle konuşmam gerekiyo yardımcı olabilir misiniz
oy oyyyyy hemşerim benim ilk ortim ilk göz ağrımBen de şimdi senin gibi yapam mı sana he he?? Çıkarayım mı pabuç kadar dilimi
Ama yoohh büyüğüme saygısızlık etmem ben
ben önce onlarla konuşmak istedim eğer değişmeme gibi bi kural varsa, ne sizi ne onları zor durumda bırakmak istemedim. teşekkür ederim anlayışınız için, inşallah hepimiz istediğimiz kiloya ulaşırızCanım yazmıssın zaten dıger takıma da.. deneme süresinde oldugun ıcın degıstırebılırsın takımını.haber vermen yeterlıydı bıze. Cok basarılı olursun umarım dıger guzel takımlarımızda da :)
Ahahaoy oyyyyy hemşerim benim ilk ortim ilk göz ağrım
canım dostlar sağolsun ..
gelmem mi gitmem mecburi oldu biraz döner dönmez geldim ...
iyi çocuklar hayatımda aynı şükür 1 dönüm bostan yan gel yat osman havasında
ay tavuklar bir yumurtluyor her gün 20 tane alıyorum satıyorum komşular geliyo almaya veriyorum bende yiyemiyoruz çünkü çok oluyoraynı herşey bende kilomda aynı malesef
kızlar yeşil çay yapmaya kalkıyorum lütfen müsait olan içsin yeşil çayın zayıflamaya etkisi kanıtlanmış birde saat 16,00 dan önce içilmesi gerekiyormuş haberiniz olsun..hafta sonu fazlalıklarınada iyi gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?