Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

evet tamam sustuk..

bakın akşam oldu kaçıncı patatesteyiz.. ben 3 tane bitirdim sadece

ben bir bitiremedim sıcak suyu seviyorum hasta olmayıda seviyorum sanırım kilo vermeme yardımcı oldu

siz de benim gibi otobur olun en iyisi yıllardır bilmezdim et fiyatlarını ama ne zamanki oğluma hamile kaldım mecbur yedim herşeyden emzirirken de yedim ek gıdaya geçince ben yemeyi bıraktım ama ona et suyyu çıkaracam diye ağzıma burnuma tülbentler sarıp uğraştığımı biliyorum

off ya 2 dir lafı oğluma getiriyorum nasıl bir içe işleyen meretmiş bu annelik

bijoux hoşgeldin cnm ben misafir olrak candy yi sevdiğim için geldim yanınıza ay nese okursun geçmişi zaten

tombili getirilmeyecek gibi deilki keşke orada olsaydım şimdi çok çok çok tatlı maşşallah nazarlardan korusun allah

ben soyup doğaryıp tuzlayıp öyle haşlamıştım daha güzel oluyor sanki tadı ama besin değerine ne oluyor bilmiyorum yarısını bitirdim herhalde kalanının da gözüne bakıyorum abartmamaya da çalışıyorum ama 3. kaseyle duruyorum hala yesem mi tekraracaba? bol bol da su içtim bir kupa da form çay içtim

bak bu lafı oğluna getirmenle ilgili bi yazım var uunutturma getireyim yarın da yazayım sana kaydirigubbakcemile3 ne güzeldir annelik ya boshayallersmile

için kıyıldıkça bi kaşık bi kaşık ye.. aç kalırsan sonra gözün başka şeylere kayar.. başka bişey yiyince de başa sararsın.. at bi kaşık ağzına..

dur ben bi kase daha hazırlayım en iyisi eşimin abur cuburları da batıyor gözüme zaten en heveslisi ben oluyum hem de ilk evvelden ben bozuyum diyeti olmaz

heh siz gülün gülüm bijomda geldi işte :))) şimdide ben güleyim azcıkkaydirigubbakcemile3

bijom tüm yediklerini oku bunlarınkaydirigubbakcemile3
yettim ve okuduklarıma inanamadım akannehir

bijoux hoşgeldin cnm ben misafir olrak candy yi sevdiğim için geldim yanınıza ay nese okursun geçmişi zaten
selam canım evet okudum geçmişi. ben topiğin diyet yapmayan vicdansız eleştirmeniyim, memnun oldum vereliniortak

candyyyyyyyyyy seni ıslak meşe odunuyla döverim bak alsanaalsanasmile o ne yaa en kilolu halimdeyken o kadar yiyemem ben :bbo: okuyunca gözlerim yuvalarından fırladı :1shok: yazık değil mi o zamana kadar yaptıklarına bir değil iki değil bir sürüüüü bu ne iradesizliktirrrrr klava: klava:

memnun oldum severim acımasız eleştirmeleri bak senide sevdimolumunekankayizsmileopuyorumnanaktan:sm_cool:

dur ben bi kase daha hazırlayım en iyisi eşimin abur cuburları da batıyor gözüme zaten en heveslisi ben oluyum hem de ilk evvelden ben bozuyum diyeti olmaz

zaten bişey gözüne batıyosa koşarak ye.. istersen 3 kilo patates ye diyetine bişeycik olmaz ama iki fıstık tüm gününü mahfeder şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…