- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #23.461
heh siz gülün gülüm bijomda geldi işte :))) şimdide ben güleyim azcıkkaydirigubbakcemile3
bijom tüm yediklerini oku bunlarınkaydirigubbakcemile3
tombilim büyük marketlere bakma ama orda elmalarda 4 liradan aşağı değil pepinoyuda normal migros tansaş vs dışında marketlerden ucuza bulabilirsin ..
meyve fiyatı deikte aklıma ne geldi reyhan ablama soracaktım et sizin orda kaç para ablam yaa :)) burda artık şok olmaya başladım kıyma filan 30 liradan başlıyor öyle biftek filan olursa 45 liraya kadar uzamış gitmiş yuh dedim o ne artık köfte filanda yiyemiyeceğiz 45 liraya et olur mu yaaa sinir oldum..
siz de benim gibi otobur olun en iyisi yıllardır bilmezdim et fiyatlarını ama ne zamanki oğluma hamile kaldım mecbur yedim herşeyden emzirirken de yedim ek gıdaya geçince ben yemeyi bıraktım ama ona et suyyu çıkaracam diye ağzıma burnuma tülbentler sarıp uğraştığımı biliyorum
off ya 2 dir lafı oğluma getiriyorum nasıl bir içe işleyen meretmiş bu annelik
tombili getirilmeyecek gibi deilki keşke orada olsaydım şimdi çok çok çok tatlı maşşallah nazarlardan korusun allah
ben soyup doğaryıp tuzlayıp öyle haşlamıştım daha güzel oluyor sanki tadı ama besin değerine ne oluyor bilmiyorum yarısını bitirdim herhalde kalanının da gözüne bakıyorum abartmamaya da çalışıyorum ama 3. kaseyle duruyorum hala yesem mi tekraracaba? bol bol da su içtim bir kupa da form çay içtim
bak bu lafı oğluna getirmenle ilgili bi yazım var uunutturma getireyim yarın da yazayım sana kaydirigubbakcemile3 ne güzeldir annelik ya boshayallersmile
bijoux hoşgeldin cnm ben misafir olrak candy yi sevdiğim için geldim yanınıza ay nese okursun geçmişi zaten
yettim ve okuduklarıma inanamadım akannehirheh siz gülün gülüm bijomda geldi işte :))) şimdide ben güleyim azcıkkaydirigubbakcemile3
bijom tüm yediklerini oku bunlarınkaydirigubbakcemile3
selam canım evet okudum geçmişi. ben topiğin diyet yapmayan vicdansız eleştirmeniyim, memnun oldum vereliniortakbijoux hoşgeldin cnm ben misafir olrak candy yi sevdiğim için geldim yanınıza ay nese okursun geçmişi zaten
yettim ve okuduklarıma inanamadım akannehir
selam canım evet okudum geçmişi. ben topiğin diyet yapmayan vicdansız eleştirmeniyim, memnun oldum vereliniortak
candyyyyyyyyyy seni ıslak meşe odunuyla döverim bak alsanaalsanasmile o ne yaa en kilolu halimdeyken o kadar yiyemem ben :bbo: okuyunca gözlerim yuvalarından fırladı :1shok: yazık değil mi o zamana kadar yaptıklarına bir değil iki değil bir sürüüüü bu ne iradesizliktirrrrrklava: klava:
dur ben bi kase daha hazırlayım en iyisi eşimin abur cuburları da batıyor gözüme zaten en heveslisi ben oluyum hem de ilk evvelden ben bozuyum diyeti olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?