Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kaydirigubbakcemile5ewet candy ye katılıyorum böle böle kaç defa bozdum haberim yok yani o derece sonunda bir başladım aa sonu nasıl acaba diyetin diye merak ediyordum

mafoldumben yediim oklavayı yine :çok üzgünüm:

olsun tatlım o yediklerinden iyidir oklava klava:

kilo aldırmaz en azındankaydirigubbakcemile3

ben sizi bijomun şevkatli kollarına bırakıp çıkayım ortalık daınık resim vs derdiyle dağıttım... eşşimde aradı yarın gidemiyecekmişiz sanırım ama perşembe filan gideriz sen üzülme dedi bu hafta arası kesin gideceğiz dedi...hayırlısı artık napimm..

çıkıp çocuklara bişeyler hazırlıyım gelirler yavaşta yavaştan...

aa üzüldüm o kadar da heves etmiştin kallisim tüh inşallah perşembe günü aksamaz.. eh bari o zaman gitmişken hafta sonunu da birleştir di mii kaydirigubbakcemile3

olsun tatlım o yediklerinden iyidir oklava klava:

kilo aldırmaz en azındankaydirigubbakcemile3

:roflol: cidden ya

ben de bijonun şevkatli kollarına bıraktım kendimi :kedi:

neredeyse aynı kilodayız cnm inş. en kısa zamanda mezun olurum bende 80 kiloyum duyduğum hakaretleri kaldıracak gücüm kalmadı

neredeyse aynı kilodayız cnm inş. en kısa zamanda mezun olurum bende 80 kiloyum duyduğum hakaretleri kaldıracak gücüm kalmadı

80 kilo nedir yaaaaaa ben de 80 le başlamıştım çok kolay verirsin istersen :1closedeyes:

ben iltifatları duymaya başladım bile canım
çoğu gitti azı kaldı başlamak bitirmenin yarısıdır derler ya
sen de verirsin inşallah tüm fazlalıklarını
hakaret edenlerde ne diyeceklerini şaşırırlar

valla ya biri 80 den başlar biri 133 den.. biri 80e inmek için can atar biri 50 ye 55 e.. 55 kilo ile başlayan bile var.. bu ne dünya kardeşim :)

uykum geldi ya mirmirmirmir

eve gideyim de uyuyayım bi güzel..

hepinize iyi akşamlar bayanlar.. yarın sebze günümüzde görüşmek üzere..

unutmayın kahvaltı da ne yersek tüm gün o sebzeyi yiyoruz..

haydin kalın sağlıcakla..

doktora gittim üşütmemişsin bişiyin yok dedi demekki regl olcam bugün yarın 24ündeydi ama ohaoldumsmile:kedi:

aa üzüldüm o kadar da heves etmiştin kallisim tüh inşallah perşembe günü aksamaz.. eh bari o zaman gitmişken hafta sonunu da birleştir di mii kaydirigubbakcemile3

yok ben üzülmedim bijom hayırlısı artık geç olsunda aksi olmasın..

zaten yarında gitsek hafta sonunu geçirip dönecektik yine öyle yaparız, eşim istersen yarın sen git dedi perşembe izine çıkma ihtimali var işte son anda bir şey çıkartmazlarsa çıkacak gideriz inşallah o zaman yok eğer çıkamazsa perşembe ben trenle tek başıma giderim ne yapayım..

doktora gittim üşütmemişsin bişiyin yok dedi demekki regl olcam bugün yarın 24ündeydi ama ohaoldumsmile:kedi:

canım arada olur bu kadarlık erken veya gecikme sorun stres yapma asıl o zaman bozulur düzen...

off benimde kızlar anadolu ateşine gittiler mafoldumbenmafoldumben bende gitmek istedim ama biletler çok pahalı yaaamafoldumben neyse kızlar eğlensinde sorun yok ben yıllar önce gitmiştim yeter o banakaydirigubbakcemile3

patateslerde zorlanan oldumu ... ay yarın napıcaz yaa ben mahalleye pazara çıkmayada üşedim halt ettim sabah erkenden marketemi gitsem ne oyyy..

merhabalarrrrrrrrr.
ben pek zorlanmadim bugün. sabah iki patates tuzlu baharli yedim ise patates salatasi götürdüm icinde birsey yok sadece limon sirke tuz kirmizi biber maydonuz dereotu cok güzel gitti aksam gelincede corba yaptim patatesten eksili. yani fena olmadi sebze bulyon ile..

ben de isterim ben de ben de benim neyim eksik ablacım ama bana lütfen beni yıpratacak yemeden içmeden kesecek kaygılandıracak bi taş bul
tatlim senin cok kilon yok ama iyi kilo veriyorsun masallah.. senin tasin kilon 79 galiba demekki 74,5 kg haydi allah kolaylik versin :))

sey diyebilirmiyim aklima bir o geldi neyse kibarca hooopppppppp diyeyim hayret bisi ya..
candy seninle ugrasirim ben..ama bilemiyorum ne kadar kirilgansin ne kadar kritik kaldirirsin. tatlim canina garezinmi var senin?

canim benim özel kasaplardan alirsan biraz farkli olur et fiyatlari.. ama orada yedigin hayvanin nerde dogdugu kac yasinda oldugu ne cins oldugu yani kimlik karti bile var.
böyle migros gibi dükkanlardan alacaksan ki ben ordan aliyorum. en pahalisi danadir neresi olduguna göre fiyat olur haliyle 10_15 euro arasi koyun genellikle yeni zelandadan gelir ve donmus olarak onunda fiyati danaya yakindir. ama kendi koyun kesen tanidiklar var onun kilosu 3,5_4 euro. tabi iside cok .. ben sigir eti aliyorum. kilosu en iyi yeri bile 6 euroyu gecmez.ama steak yada fileto olursa 10 euroyu bulur kusbasi yada snitzel yada parca et alirsakdedigim gibi 5_6 euro olur.biz iste bundan cok alip evde kiyma yapiyoruz. donduruyoruz falan filan.. sucuk en pahalisi 7,5 euro salam 5 sosis 5 pastirma25 euro
burada sebze pahali. ve tadi yok sebzenin trdeki gibi.. domatesin kilosu su an 3,5 euro
patlican ona keza kabak 3 euro taze fasulye 4 pirasa 2dereotunun kilosu 17 euro maydonoz 7,5 üzüm 3 armut 3 heheheheheh aklima gelenleri saydim ama manava benzedi burasida yada süper marketedelikafadulden
hahahahah ay hic gülesim yoktu amma siralamisim bir soru bin cevap oldu ya..:lepi:

valla yapmicam ablacım sadece gerçekten geri alacak mıyım diye merak ettim onu da öğrenemedim ya tartı gitti yediğimle kaldım ben de..
candycigim belkide tarti bozulmamistirdaaaaaa yani onunda bir tartma siniri var. belki bu haftanin sonunda yine tartmaya baslar..
simdi kizdin biliyorum.. ama kiz kiz kizzzzzzzzz
bu haftanin sonuna kadar söyle usulüne kadar götür önümüzdeki haftada o verdigini tut hatta 21 mayista 95 ol vallahi ben bu dediklerimi yutar özürde dilerim senden..

ben sadece 3 küçük patates yedim bir tanesine çok az tus serptim ama çok az... başka bir şey yemedim hiçte acıkmadım
bende ac degilim ama meyve istiyor canim.. fakat yemiyecegim kapattim bugünü

patateslerde zorlanan oldumu ... ay yarın napıcaz yaa ben mahalleye pazara çıkmayada üşedim halt ettim sabah erkenden marketemi gitsem ne oyyy..
bilmem ben donmus sebzeleri haslayip limonliyacagim yarin sabah.. baskada birsey bilmiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…