- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #23.441
tombilim kivide süper ay sağolun yaaa....adapazarından geçerken alıyım bari ..
birde şey varya pepino ondan yedinizmi hiç bizim burda marketlerde elma fiyatına satılıyor artık ondanda alsam akşama çıkınca ...
pepino mu bilmiyorumkismile hiç duymadım ne ki o :uhm:
1 geri alanlar hepsini almamışlar. hepsini geri alan da var ama o az vermiş zaten
2 serbest günlerinde ne buldularsa yemişler
3 o serbest gününde hiçbişey yemedi hastaydı çünkü iki üç dilim ekmek yarım poğaça falan ama bütün gün sadece bu
bu tip hayat bilgisinde bi tipti adı ruhi idi..
ve son olarak sen merak etme inancını hevesini kaybetme biz vericez ve geri almicaz kaydirigubbakcemile5
ya burdada son 3 aydır filan çıktı ortaya ama tüm marketlerde pazarda filan var tadı kayısıyada kiviyede benziyor denüşük işikaydirigubbakcemile3
yazsana google amcaya
kız ne diyon sen:mymeka: ben serbest günde noramal yedim ilk haftamda 3-4dilim ekmeğe kadar çıkardım he öğün bu hafta c.tesi yine normal yidim 3tabak ta makarna bol yoğurtlu ama pazar 1dilim ekmek yarım poaça 1lokma gerçekten 1 lokmaydı ama gevrek 3kaşıkta sarmısaklı yoğurt yedim ama akşamları koca bir bardak bira bardağı sıcağa yakın ılık su yaptım içine 1 yemek kaşığı sirke koydum içtim içerken iyi deilde sonunu seviyorum ne güzel gidiyorlar yağlar:hooray:bu arada chatlax kupayı aldın dedi bana :sm_cool:
kız ne diyon sen:mymeka: ben serbest günde noramal yedim ilk haftamda 3-4dilim ekmeğe kadar çıkardım he öğün bu hafta c.tesi yine normal yidim 3tabak ta makarna bol yoğurtlu ama pazar 1dilim ekmek yarım poaça 1lokma gerçekten 1 lokmaydı ama gevrek 3kaşıkta sarmısaklı yoğurt yedim ama akşamları koca bir bardak bira bardağı sıcağa yakın ılık su yaptım içine 1 yemek kaşığı sirke koydum içtim içerken iyi deilde sonunu seviyorum ne güzel gidiyorlar yağlar:hooray:bu arada chatlax kupayı aldın dedi bana :sm_cool:
3 tabak makarnayla mı verdiğin kiloları geri almadın sen maşallah diyim hemenben makarnanın m sini unuttum aylardır
tombilim büyük marketlere bakma ama orda elmalarda 4 liradan aşağı değil pepinoyuda normal migros tansaş vs dışında marketlerden ucuza bulabilirsin ..
meyve fiyatı deikte aklıma ne geldi reyhan ablama soracaktım et sizin orda kaç para ablam yaa :)) burda artık şok olmaya başladım kıyma filan 30 liradan başlıyor öyle biftek filan olursa 45 liraya kadar uzamış gitmiş yuh dedim o ne artık köfte filanda yiyemiyeceğiz 45 liraya et olur mu yaaa sinir oldum..
ben de yediklerimi yazayım bari de bu son olsun hazır bijiox yokken buralarda fırça yemeden atlatayım..
ben üç gün hiç bozmadan yaptım diyeti cuma günü meyve günümdü akşama kadar yaptım akşam eve bi gittim meyve yok.. bozacağım vardı zaten.. şu listeyle bozdum..
bi tabak kısır.. iki tane lokma.. iki yudum ekmek peynir.. sonra annemle karpuz almaya gittik makarna aldım bide.. tonbalıklı salata makarna ve karpuz yedim.. ertesi gün kahvaltı da yumurta peynir ve ekmek.. öğleden sonra makarna salatası peynir ve marullu.. akşam ii tane köfte karpuz.. pazar günü sabah kahvaltıda sucuklu yumurta peynir çok çok az ekmek.. tüm öğleden sonra dondurma.. (mozaik pasta var ya yarısına yakınını yedim) akşam yemekte cacık bi dilim ekmek ( dondormanın suşluluk duygusuyla) le kapattım geceyi..
kaçamak listem bu.. çok fena.. dedim ya hiçbişeyden reksik kalmadım..
ne kadar aldığımı da bilmiyorum.. reglim de ama şiş hissetmiyorum.. pek almadım sanırsam..
candy varya gözlerime inanamıyorum gözlerim yuvalarından fırladı gitti zor buldum taktım yerine yediklerini görünce sana diyecek bir şey bulamıyorum denememi yapıyorsun ki çok merak ettim, bir insanın yeme kapasitesi ne kadar denemesi filan hani(
bu haftada yap sen o kaçamakları billah konuşmıycam...
valla yapmicam ablacım sadece gerçekten geri alacak mıyım diye merak ettim onu da öğrenemedim ya tartı gitti yediğimle kaldım ben de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?