Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

pepino mu bilmiyorumkismile hiç duymadım ne ki o :uhm:

kız ne diyon sen:mymeka: ben serbest günde noramal yedim ilk haftamda 3-4dilim ekmeğe kadar çıkardım he öğün bu hafta c.tesi yine normal yidim 3tabak ta makarna bol yoğurtlu ama pazar 1dilim ekmek yarım poaça 1lokma gerçekten 1 lokmaydı ama gevrek 3kaşıkta sarmısaklı yoğurt yedim ama akşamları koca bir bardak bira bardağı sıcağa yakın ılık su yaptım içine 1 yemek kaşığı sirke koydum içtim içerken iyi deilde sonunu seviyorum ne güzel gidiyorlar yağlar:hooray:bu arada chatlax kupayı aldın dedi bana :sm_cool:

ya burdada son 3 aydır filan çıktı ortaya ama tüm marketlerde pazarda filan var tadı kayısıyada kiviyede benziyor denüşük işikaydirigubbakcemile3

yazsana google amcaya

hee yazdım ama hayatımda hem ilk kez duyuyorum hem ilk kez görüyorum böyle bişi.. belki de görüp kabak sanmışımdır ama tipi de hiç tanıdık gelmedi benneyaptımki

hee gördüm kupanı şimcik 5 kilo vermişsin ben de takdim edeyim :hooray: ben yoktum ilk hafta pazar günü ne yediğini biliyorum sadece napim naniknanik

bizim burda da var pepino ama ne elma fiyatından bahsediynuz yav siz bizim burda altın fiyatına gidiyor alan olursa tabi ama hemen bakıyım belki de ucuzlamıştır alıyım hemen dorukum da sever belki yine ağzına bir lokma koymuyor daha ilk kaşıkta dodum dodum diyor sinir ediyor beni

3 tabak makarnayla mı verdiğin kiloları geri almadın sen maşallah diyim hemen ben makarnanın m sini unuttum aylardır

tombilim büyük marketlere bakma ama orda elmalarda 4 liradan aşağı değil pepinoyuda normal migros tansaş vs dışında marketlerden ucuza bulabilirsin ..

meyve fiyatı deikte aklıma ne geldi reyhan ablama soracaktım et sizin orda kaç para ablam yaa :)) burda artık şok olmaya başladım kıyma filan 30 liradan başlıyor öyle biftek filan olursa 45 liraya kadar uzamış gitmiş yuh dedim o ne artık köfte filanda yiyemiyeceğiz 45 liraya et olur mu yaaa sinir oldum..

3 tabak makarnayla mı verdiğin kiloları geri almadın sen maşallah diyim hemen ben makarnanın m sini unuttum aylardır

ben de yediklerimi yazayım bari de bu son olsun hazır bijiox yokken buralarda fırça yemeden atlatayım..

ben üç gün hiç bozmadan yaptım diyeti cuma günü meyve günümdü akşama kadar yaptım akşam eve bi gittim meyve yok.. bozacağım vardı zaten.. şu listeyle bozdum..

bi tabak kısır.. iki tane lokma.. iki yudum ekmek peynir.. sonra annemle karpuz almaya gittik makarna aldım bide.. tonbalıklı salata makarna ve karpuz yedim.. ertesi gün kahvaltı da yumurta peynir ve ekmek.. öğleden sonra makarna salatası peynir ve marullu.. akşam ii tane köfte karpuz.. pazar günü sabah kahvaltıda sucuklu yumurta peynir çok çok az ekmek.. tüm öğleden sonra dondurma.. (mozaik pasta var ya yarısına yakınını yedim) akşam yemekte cacık bi dilim ekmek ( dondormanın suçluluk duygusuyla) le kapattım geceyi..

kaçamak listem bu.. çok fena.. dedim ya hiçbişeyden reksik kalmadım.. yani benim almam çok doğaldı tombilicim.. o yüzden korkma almicaz bu sefer.. dikkat edicez..

ne kadar aldığımı da bilmiyorum.. reglim de ama şiş hissetmiyorum.. pek almadım sanırsam..

Son düzenleme:

iki kilo bifteğe çeyrek altın alıcaz.. düğünlerde falan asarız artık kokar buram buram kaydirigubbakcemile3 keşke altına gireceğime ete girseymişim :roflol: ama eniştem akıllı adammış ya.. kurbandan önce bi ahır dolusu büyük baş hayvan aldı yılbaşından sonra satacaktı.. herhalde katlamıştır parasını üçe beşe

candy varya gözlerime inanamıyorum gözlerim yuvalarından fırladı gitti zor buldum taktım yerine yediklerini görünce sana diyecek bir şey bulamıyorum denememi yapıyorsun ki çok merak ettim, bir insanın yeme kapasitesi ne kadar denemesi filan hani (

bu haftada yap sen o kaçamakları billah konuşmıycam...

annaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam naptın sen gu iyki diyettesin bide ben fazla yedim diyordum bir kaç gece önceden rüyama girmişti çocuklar makarna yapıyordu küçük boncuk makarnalardan almıştık bizde serbest gündede doyasıya yedim mmmmmmm nefisti aa patates köfte yedim bide söledimmi hatırlamıyorum patatesleri kızarıyor önce bide düşünün yani tabak tabak yedim patates ve yoğurt köfte yemem ben sevmiyorum ondan patatesi çok yaptırdım:sm_cool::sm_cool::roflol::roflol:

valla yapmicam ablacım sadece gerçekten geri alacak mıyım diye merak ettim onu da öğrenemedim ya tartı gitti yediğimle kaldım ben de..

opuyorumnanaktanafiyet olsun bebişim ama koy onları önüme yiyemem o kadar ama her öğün yarım ekmek tost ve ayran denicem bu hafta vişneli magic kup dondurma var pandada sanırım bayılıyorum ona ondan da yicem

valla yapmicam ablacım sadece gerçekten geri alacak mıyım diye merak ettim onu da öğrenemedim ya tartı gitti yediğimle kaldım ben de..

:roflol: çok güldüm vallahi alacakmıymış almayacakmıymış diye denemiş önceki hafta diyet yapmasan bile bu listeyle en az 2 kilo alırsın hayatım sen
neyse çok konuşmayım biri benim kirli çamaşırlarımı da döktürür rezil olmayım

şiişşşttt tamam artık yok dondurmaymış yok tostmuş lmaz: anam burayı kilo almaya çalışanlar topiğine çevirdiniz kız

heh siz gülün gülüm bijomda geldi işte :))) şimdide ben güleyim azcıkkaydirigubbakcemile3

bijom tüm yediklerini oku bunlarınkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…