- 6 Şubat 2017
- 2.801
- 6.397
- 78
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #235.621
Canım benim midem duzelmedi fazlasını afedersin ama çıkardım midem kaldırmadı ustunede soda içtim şimdi bir tane daha içeceğim sporumada basliycam leslie yapacağım bir saat olur herhaldeiyi bari benimde geçti artık acıkmaya bile başladım ay rahatladım yatıcam birazdan sana kolay gelsin o kabak tatlısının enerjisini atıcak leslie yok haberin olsun45 çarpı 2 yapsan ancak
yorum yapmayacağım yorumu o arkadaşlardan bekliyorum.:)ya canım git gide kolaylaşıyo artıkbeni sollamak isteyenler düşünsün
yaa dikkat et canım ay yemeyelim bir daha senle bana dokunacakCanım benim midem duzelmedi fazlasını afedersin ama çıkardım midem kaldırmadı ustunede soda içtim şimdi bir tane daha içeceğim sporumada basliycam leslie yapacağım bir saat olur herhalde
Ogleyi dengelemis oldum canimgüzel olmuş canım akşam hafif ohh misss
aayyy hiç sesleri çıkmadı bugunyorum yapmayacağım yorumu o arkadaşlardan bekliyorum.:)
ay bugun bende rahatlık yapayım dedim geri tepti benimki gebercem sandımOgleyi dengelemis oldum canim
anladin sen onu cuma rahatligi diyelim yarina daha sıkı olacak
ben bile korktum senden gozume kestiremedim seniaayyy hiç sesleri çıkmadı bugunne kadar ciddi olduğumu gördüler demek
anacım kadın öyle bir video çekmemişki tabi kadının bizim gibi pis boğazlardan haberi yok ondan
bitmeyen leslie istiyoruz
Bak yemek rahatsiz ediyor artik bizi.ay bugun bende rahatlık yapayım dedim geri tepti benimki gebercem sandım
yok yok ben sana eliptik aldırcam takım olcazben bile korktum senden gozume kestiremedim seni
insALLAHyok ya her hafta aynı olamaz canım merak etme bu hafta verirsiniz
ay sorma yaaa yemem yememmmmm bir daha kısır diyenin ağzına ağzına vursunlarBak yemek rahatsiz ediyor artik bizi.
Yasasin saglikli beslenme
Hosbuldum canim . O zaman kendimi tanitayim 23 yaşımdayım 77 kiloyum boy 1 68 . Bundan bir sene önce 9 kilo vermiştim ama kış girince tekrar aldım aynı kiloyu . Bende gece yatarken yeme alışkanlığı var o yüzden kilo alıyorum. Yoksa metabolizmam çok hızlı kısa zamanda hızlı kilo verebiliyorum. Burda inşallah hep beraber veririz bütün fazla kiloları.hoşgeldin canım tabii buyur
Şimdi mj yazdım kalkıyorsun yerden birşey aliyim dedim hala istifar ediyorum tekrar soda hazırladım içine yarım limon ve azcik tuz serptim iyi geliyormuş deneyeceğim bundan sonra kontrol bizdeyaa dikkat et canım ay yemeyelim bir daha senle bana dokunacak
canım bendede vardı o akşam yemekten sonra çayın yanında 1 poşet abur cubur yemeden yatmıyordum ama bırakılıyor inanmak lazım tekrar hoşgeldin canım sohbetlee katıl bol bol ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul ettim demelisin ..Hosbuldum canim . O zaman kendimi tanitayim 23 yaşımdayım 77 kiloyum boy 1 68 . Bundan bir sene önce 9 kilo vermiştim ama kış girince tekrar aldım aynı kiloyu . Bende gece yatarken yeme alışkanlığı var o yüzden kilo alıyorum. Yoksa metabolizmam çok hızlı kısa zamanda hızlı kilo verebiliyorum. Burda inşallah hep beraber veririz bütün fazla kiloları.
bence sen yat canım olan oldu leslie yapma birde uyursan geçer belkiŞimdi mj yazdım kalkıyorsun yerden birşey aliyim dedim hala istifar ediyorum tekrar soda hazırladım içine yarım limon ve azcik tuz serptim iyi geliyormuş deneyeceğim bundan sonra kontrol bizde
ay kiz ALLAH iyiligini versianacım kadın öyle bir video çekmemişki tabi kadının bizim gibi pis boğazlardan haberi yok ondan
yarın işe gidiyormusun tatilmi cumartesileriay kiz ALLAH iyiligini versi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?