Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Maşallah maşallah pek tatlis menü :)

Bir de ben bugun yazdım buraya katılmak istediğimi söyledim ama bugün başlamadım spor diyete . Pazartesiden itibaren sıkı bi şekilde baslicam. Geçen sene ilk hafta 3 kilo diğer haftalar 1 1.5 kilo arası verdim hep . Toplam 40 günde 9 kilo verdim . Kisa sürede verebiliyorum inşallah yine öyle olur zayıf olmak çok güzel ne giysen yakışıyor. Bu halimle kendimden sogudum aynalardan kaçar oldum . En sinir bozucu tarafı ise karnimda daha fazla yaglanma var görenler hamilemisin diye soruyorlar.

İnşallah hep birlikte fit kızlar olucaz

Bu arada geçen seni 7. takımda yarıştım 9 kiloyu orda verdim . Çok keyifli şekilde kilo verdik. Çok sevdim takimimi ama bu sene çok doluymus o yüzden buraya katılmak istedim.

Moni abla maşallah haftada 2 şer kilo veriyorsun.Allah bozmasın. Süper gidiyorsun. :))

canım emin ol benim göbek kadar değildir benim kilo hep gobekte toplandı inanamazsin ya Sen kaç kilosun boy kaç?
173 boyunda 86 kilo kendi çapında yaşayan bir hemsireyim balikesirde ikamet ediyorum yaza düğünüm var ve zayıf olup balayında bikiniler giymek istiyorum

neden hayallerini 2 gün daha erteliyorsun?hemen şu an başlamalısın tatlım, eğer bunu yaparsan emin ol daha mutlu olacaksın

Detoks çok iyi gelmiş. İnşalalh direnci kırmışsındır.

Bence de biz o kadar iyiydik kayınvalidemle ama o kadar arkamdan söyleniyor ki bu ara ne olduğunu anlamadım umrumda da değil pek :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…