- 27 Ocak 2017
- 2.112
- 8.943
- 158
- 32
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #235.661
Maşallah maşallah pek tatlis menü :)bugünkü menüm
sabah(12:30)
1 peynirli domatesli tost t.b ekmeğiyle
1 z.yağda yumurta
2 çubuk peynir
8 ince zeytin
2 ceviz
1 hurma
1 minik yerli muz
Açık çay
Ara(15,30)
Türk kahvesi
akşam(19:00)
tavuk
salata
Ara
Açık çay
içilen su:3 litre olur yatana kadar
yapılan spor dakikası:20dk yürüyüş
açıklamamı da yapayım
sabah sağlık ocağına gittik bebişin topuk kanı için eve gelmem 12 oldu anca 12,30da kahvaltımı edebildim
menüye yazmıyorum ama her sabah uyandığımda 2 bardak sirkeli su mutlaka içiyorum
İnşallah hep birlikte fit kızlar olucazBir de ben bugun yazdım buraya katılmak istediğimi söyledim ama bugün başlamadım spor diyete . Pazartesiden itibaren sıkı bi şekilde baslicam. Geçen sene ilk hafta 3 kilo diğer haftalar 1 1.5 kilo arası verdim hep . Toplam 40 günde 9 kilo verdim . Kisa sürede verebiliyorum inşallah yine öyle olur zayıf olmak çok güzel ne giysen yakışıyor. Bu halimle kendimden sogudum aynalardan kaçar oldum . En sinir bozucu tarafı ise karnimda daha fazla yaglanma vargörenler hamilemisin diye soruyorlar.
Inşallah canım ya resmen şu an da mesaj yazarken gobegimden destek alarak yazıyorum o derece kilo aldım .İnşallah hep birlikte fit kızlar olucaz
Yarın kaptanlarimiz daha detaylı bilgi vereceklerdirBir de diyete pazartesi baslamam takıma bir hafta geç girmeme neden olur mu?
Senden tamı tamına 9 kilo fazlam var o göbeği bana anlatmaInşallah canım ya resmen şu an da mesaj yazarken gobegimden destek alarak yazıyorum o derece kilo aldım .
Senden tamı tamına 9 kilo fazlam var o göbeği bana anlatma
Moni abla maşallah haftada 2 şer kilo veriyorsun.Allah bozmasın. Süper gidiyorsun. :))selam kızlar hayırlı cumalar
sitede sorun var sayfa açılmıyor hata veriyor
bildirimde biraz geç kaldım bebişin sağlık ocağında kontrolü vardı topuk kanı falan alındı eve geldiğimden beri de siteye girmekle cebelleşiyorum nihayet yazabildim
173 boyunda 86 kilo kendi çapında yaşayan bir hemsireyim balikesirde ikamet ediyorum yaza düğünüm var ve zayıf olup balayında bikiniler giymek istiyorumcanım emin ol benim göbek kadar değildir benim kilo hep gobekte toplandı inanamazsin ya Sen kaç kilosun boy kaç?
Hoşgeldin öncelikle :) ya burda zaten yiyemiyorsün yediginin cetelesini tutuyorlar sonra bi de yersen azar da yiyorsun
neden hayallerini 2 gün daha erteliyorsun?hemen şu an başlamalısın tatlım, eğer bunu yaparsan emin ol daha mutlu olacaksınBir de ben bugun yazdım buraya katılmak istediğimi söyledim ama bugün başlamadım spor diyete . Pazartesiden itibaren sıkı bi şekilde baslicam. Geçen sene ilk hafta 3 kilo diğer haftalar 1 1.5 kilo arası verdim hep . Toplam 40 günde 9 kilo verdim . Kisa sürede verebiliyorum inşallah yine öyle olur zayıf olmak çok güzel ne giysen yakışıyor. Bu halimle kendimden sogudum aynalardan kaçar oldum . En sinir bozucu tarafı ise karnimda daha fazla yaglanma vargörenler hamilemisin diye soruyorlar.
Detoks çok iyi gelmiş. İnşalalh direnci kırmışsındır.Bu arada carsamba daha dusuktum dun hafif bi gecis yapmaya calistim yulaf sut meyve filan.. birazi geri geldi haliyle.
Pazartesi felaketi kalıcı olacakti detoks kurtardi. Bakinca cumadan cumaya pek fark yok ama 63,8le baslamisim.. bu kadar iyi topladı.dun 61,5tu bugun bir miktar gelmis oldu dedigim gibi
Cidden geçecen organik hatunu :))Sabrediyorum bakalım artık yemek yerken bile midem bulanıyor
Geçcem o da görcek ah o zaman napacam bakCidden geçecen organik hatunu :))
Azmin süper hayatım.
Böyle gitse keşke 3 gündür gram gram gitti.galiba ödem ve su attımMoni abla maşallah haftada 2 şer kilo veriyorsun.Allah bozmasın. Süper gidiyorsun. :))
Sağol Can'ım inşallah hepimizin hiç bir sıkıntısı olmaziyi olursunuz inşALLAH. canim ya, sıkıntıların biter inşALLAH :)
Bence de biz o kadar iyiydik kayınvalidemle ama o kadar arkamdan söyleniyor ki bu ara ne olduğunu anlamadım umrumda da değil pek :))Geçmiş olsun kuzucuğuna, bizde iyiyiz bildiğin gibi iş güç :) İnan çok sevindim, inşallah bu sefer gönlüne göre olsun herşey, eşinde artık farketsin durumu üzmesin seni. Kv ile değil ki derdin dicem ama boşver takılma ona sen, zaten iyi gelin yoktur, mesafe iyidir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?